Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Aicina uz Ievas Sutugovas un Andra Ērgļa Valentīndienas koncertu

Redakcija
Redakcija

Ievas Sutugovas un Andra Ērgļa Valentīndienas koncerts. Kultūras centrā “Imanta” 14. februārī plkst. 19.00
Valentīndienā Kultūras centrā "Imanta" romantiskā koncertā klausītājus priecēs šarmantais un vienmēr elegantais latviešu estrādes dziedātājs Andris Ērglis, viņa ilggadējā skatuves kolēģe dziedātāja Ieva Sutugova, vokālais ansamblis "Fortuna", ģitārists Dmitrijs Tarasovs un pianists Jānis Miltiņš.

Andri Ērgli ierasts redzēt TV ekrānos un uz lielajām skatuvēm, izpildot dažādu stilu mūziku. Mīlestības svētkiem noteikti piestāv skaista un romantiska mūzika, tāpēc klausītājus sagaida pārsteigumi no dziedātājiem – koncertā skanēs Ievai Sutugovai tuvas un īpašas solo dziesmas, kuras papildinās Andra Ērgļa sirsnīgie un patiesie stāsti par dzīvi un cilvēkiem līdzās. Romantiska un viegla mūzika, sarunas par dzīvi un lieliska mūziķu sabiedrība 14. februāra vakarā.

"Dziesmām ir tāda maģiska spēja – tās klausoties, katrs sadzird kaut ko tieši par sevi, savu dzīvi un tās līkločiem. Tāpat notiek arī tad, kad tās dzied un tieši tāpēc šajā koncertā esam nolēmuši atskaņot dziesmas, kas mūsu sirdīm ir vistuvākās," stāsta dziedātāja un koncerta ieceres autore Ieva Sutugova, kura koncertā uzstāsies kopā ar vokālo ansambli "Fortuna". Viņas ar prieku sadziedāsies ar vienu no romantiskākajiem Latvijas dziedātājiem – Andri Ērgli, kura vokālam, šķiet nevar pretoties neviena dāma.

Gan latviešu dainās, gan pasakās un teikās vienmēr aprakstītas zeltenes - skaistās latviešu meitenes. Daiļavu trumpji ir acis – dziļas kā Latvijas ezeri, mati – gari kā Latvijas upes, lūpas – sārtas kā rietoša saule. Latvju zeltenes ir čaklas un tikumīgas, tai pašā laikā puišu sirdis vij meiteņu koķetie smiekli un vijīgie augumi, kas izdejot spēj katru danci. Tomēr tad, kad meitenes sāk dziedāt... salūst pat cietākās sirdis. Meiteņu balsis skan pār kalniem, pār jūrām, pār mežu galiem.

Sieviešu vokālais ansamblis "Fortuna" ir vokālā grupa, kurā darbojas sešas dziedātājas – Ieva Sutugova, Laima Miltiņa, Elīna Čampere, Inese Žuga, Rūta Lankovska un Maija Gredzena. Fortuna iepriecina klausītājus uzstājoties dažādos koncertos, ir veidota sadarbība ar vairākiem Latvijas komponistiem un dziedātājiem. Ansamblis regulāri veido jaunas
koncertprogrammas, lai katru reizi parādītos jaunā amplua. "Mūsu stiprā puse ir dažādība. Mūsu programmas ir ļoti atšķirīgas, sākot no 20. gadsimta 50. gadu stilistikā ieturētas līdz pat Latviešu tautasdziesmu mūsdienīgām versijām. Un tieši tas mums neļauj apstāties, bet mudina nepārtraukti attīstīties un mācīties ko jaunu"

Koncertā piedalīsies:
Soliste Ieva Sutugova;
Solists Andris Ērglis;
Pārdaugavas kultūras apvienības Kultūras centra “Imanta” vokālais ansamblis "Fortuna";
Ģitārists Dmitrijs Tarasovs;
Pianists Jānis Miltiņš.

Biļetes cena 7,00 EUR
Biļešu tirdzniecība “Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā
https://www.bilesuparadize.lv/lv/ev...