Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Ivo Fomins noslēdz gadu ar jaunu dziesmu un koncertiem

Redakcija
Redakcija
Jaunākais Ivo Fomina dziesmu albums “Cilvēks” nāca klajā šī gada maijā, tam sekoja koncertu sērija, kura, sakarā ar dažādiem ierobežojumiem, nevarēja notikt pilnvērtīgi. Taču Ivo nav tas mūziķis, kurš padodas grūtību priekšā, tāpēc izdod jaunu dziesmu un plāno sniegt arī koncertus, kā arī gatavojas lielkoncertam Liepājā. Ivo Fomina šī gada albums ir burtiski piepildīts ar hitiem, kuri visi, guvuši vērā ņemamus panākumus radiostaciju topos un albumu pārdošanas topos. Līdz šim klausītājus priecējušas dziesmas – “Cilvēks”, “Vienmēr”, “Tu man esi”, “Lai jau deg” un šī brīža populārākā dziesma “Diena vai nakts”. Pienākusi kārta kārtējam albuma singlam – “Dienā, kad pārstās līt”. Arī šī, tāpat kā visas labuma dziesmas sarakstīta kopā ar ilggadējo Ivo dziesmu partneri Guntaru Raču.

11. decembrī gaidiet Ivo Smiltenes kultūras centrā, bet 18. decembrī Jēkabpilī, Krustpils kultūras namā. Koncerta īpašais viesi būs Guntars Račs ar savu jauno grāmatu “365” 3. daļa.
Pēc koncerta autogrāfi. Paralēli tam Ivo gatavojas lielkoncertam, kas norisināsies nākamā gada 18. martā Liepājas Olimpiskajā centrā un koncertam 1. aprīlī, VEF Kultūras pilī. Biļetes meklējiet “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā.

Dziesmas “Dienā, kad pārstās līt” ierakstā bez Ivo piedalījušies arī dziedātāja grupas biedri Roberts Dinters (ģitāra, taustiņi), Kristaps Eihvalds (bass) un Ēriks Hanzovskis (bungas). Miksēja Jānis Kalve (Labo ierakstu studija). Dziesmas “ Dienā, kad pārstās līt” video veidojis Kaspars Rudzītis (Dween Productions).
Vērtējums: