Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:154, Did:0, useCase: 3


Latvijas Leļļu teātris rīko akciju „Medus diena” marta izrādēm

Redakcija
Redakcija

Latvijas Leļļu teātris rīko akciju „Medus diena” marta izrādēm
Foto: Vadims Straume

Sagaidot skolēnu brīvlaiku, Latvijas Leļļu teātris šodien, 11. martā no plkst. 9.00 līdz plkst. 21.00 rīkos akciju “Medus diena”, kuras laikā uz noteiktām marta izrādēm biļetes maksā tikai 7,00 eiro.

Iespēja iegādāties biļetes par zemāku cenu ir uz sekojošām izrādēm latviešu valodā – “Herbe ar lielo cepuri”, “Alise Brīnumzemē” un “Snaudošā pūķa pasaka”. Savukārt krievu valodā par īpašo cenu pieejamas biļetes uz izrādēm – “Kaza un septiņi kazlēni”, “Pasaka par zelta zivtiņu”, “Kukulītis”, Neglītais pīlēns”, “Kas notiek Dižmežā”, “Divas Lotiņas”, “Smilšu pasakas”, “Brālītis un Karlsons, kas dzīvo uz jumta” un “Īkstīte”.

Izrāžu norises datumi un laiki atrodami Leļļu teātra mājas lapā www.lelluteatris.lv. Akcijas piedāvājums ir spēkā, iepērkoties ne tikai Leļļu teātra kasē, bet arī visās „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuparadize.lv.