Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Ķibilda ģimene izplata paziņojumu par atvadīšanos no Mārtiņa

Redakcija
Redakcija

Atvadīšanās no 26. oktobrī pēkšņi mirušā TV žurnālista Mārtiņa Ķibilda un piemiņas dievkalpojums notiks 8. novembrī 11.00 Torņakalna baznīcā Rīgā.

TV raidījumu veidotājs, vadītājs un žurnālists Mārtiņš Ķibilds aizvadītās nedēļas nogalē ar sievu Ilzi Grasi-Ķibildi bija devušies ceļojumā uz Nīderlandi. Nāve piezagās pēkšņi – 26. oktobrī Mārtiņš saļima Amsterdamā uz ielas un viņa dzīvību vairs neizdevās glābt.

Mārtiņš Ķibilds dzimis 1973.gada 23. jūlijā. Viņš žurnālistikā darbojās kopš deviņdesmitajiem gadiem. Gadsimtu mijā Ķibilds vadīja populāro erudīcijas spēli "Gribi kļūt miljonārs?", bet vēlāk pievērsās arī citiem projektiem, no kuriem daudzi bija saistīti ar arhitektūru un dizainu, kas bija Mārtiņa kaislība. Viņš veidojis tādus raidījumus kā "Adreses", "Atslēgas", "Kultūrdeva" un citus.

Torņakalna baznīcas durvis tiks atvērtas 10.30. Mārtiņa ģimene priecāsies redzēt ikvienu, kam viņš bijis tuvs un svarīgs.