Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:2, Did:0, useCase: 3


Spēja saņemt Universālo dzīvības enerģiju jeb Reiki – ir vislielākā dāvana cilvēcei

Viss, kas ir pasaulē, viss ko mēs redzam, jūtam, uztveram, mēram ar aparātiem vai nosakām ar savu intuīciju, ir enerģija. Kādu vietu šajā bezgalīgajā enerģiju klāstā ieņem Reiki?

Uzdosim sev vienkāršu jautājumu: „kāds virzošais spēks vai enerģija ir visu mums pazīstamo enerģiju pirmpamatā?”

Gan loģiski, gan intuitīvi mēs varam nonākt pie slēdziena, ka visam pamatā ir viens spēks, bet visas enerģijas ir šī spēka izpausme, kaut vai tikai tāpēc, ka visam ir viens Pirmavots.

Senie uzskatīja, ka visa mūsu pasaule, kā materiālā tās daļa, tā arī enerģētiskā, sastāv no pirmelementiem, tā saucamajiem pirmatomiem. Eksistē pirmsākuma enerģija, kurai piemīt radošs spēks, harmonija, transformācija un pārdale. Tieši šo pirmpamata enerģiju mēs saucam par Reiki. Tieši tā šis vārds arī tulkojams: Rei – dievišķā, bet Ki – enerģija. Vai arī citādi – Universālais dzīvības spēks vai Universālā dzīvības enerģija.

Lai cilvēks spētu apgūt Tradicionālo reiki, nepieciešama personīga iniciācija, kuru veic Reiki meistars. Iniciācija, citiem vārdiem sakot, - iesvētīšana vai rituāls, ir jēdziens, kas apzīmē pāreju uz jaunu attīstības periodu, jauna procesa iesākšanu. Cilvēks, kas izgājis Tradicionālā reiki iniciāciju, pāriet uz jaunu attīstības pakāpi, iegūst jaunas spējas un zināšanas. Iniciācija apzīmē jauna procesa sākumu viņa dzīvē.

Galvenais, kas nepieciešams gatavībai iziet iniciāciju, ir vēlme aktīvi mainīt sevi un savu dzīvi, vēlme būt fiziski un garīgi veselam, uzlabot savu veselību, tikt vaļā no slimībām un atkarībām, dzīvot harmonijā, kā arī attīstīties garīgi.
Cilvēks, kurš saņēmis iniciāciju, nav līdz ar to saņēmis kaut ko cilvēkam „nepiederošu”. Viņā tikai atmostas tas, kas viņā ir „snaudošā” stāvoklī. Spējas saņemt Universālo dzīvības enerģiju cilvēkos jau piemita senā pagātnē, bet pakāpeniski tika aizmirstas (it kā iemiga), tāpat kā miega stāvoklī nokļuva cilvēka apziņa.

Tradicionālajā reiki ir trīs iesvētīšanas pakāpes. Parasti cilvēkam, kurš netaisās nodarboties ar reiki profesionāli pilnīgi pietiek iziet pirmās un otrās pakāpes iesvētīšanu. Reiki iniciācijas trešā pakāpe ir meistara pakāpe. Meistara pakāpe prasa nopietnu sagatavotību, jo, ja Jūs izvēlaties meistara ceļu, Jums vajadzēs arī kļūt par MEISTARU. Meistarību nevar iegūt, noklausoties seminārus un lekcijas. Meistarību un meistara enerģijas nedod kāds „no augšas”, uz tām nevar vienkārši noskaņoties. Par meistaru var kļūt, noejot salīdzinoši ilgu attīstības ceļu, izturot reālus pārbaudījumus, kuri noteikti nostāsies katra mācekļa meistarības apgūšanas ceļā. Meistarība – tas ir tas, kas rodas neatlaidīga darba rezultātā.

Reiki noskaņošanai nav nekā kopēja ar jebkāda veida ārēju iedarbību uz psihi, tādu kā hipnozi, kodēšanu vai pievēršanu kādai reliģijai. Reiki stāv ārpus jebkādas reliģijas, dogmas vai ticības.

Reiki enerģija – tā ir velte, kas paliek cilvēkam uz mūžu. Reiki enerģija būs jūsos, neatkarīgi no tā, vai jūs to pielietojat sev, palīdzat saviem tuviniekiem un draugiem, izmantojat profesionālā dziedniecībā vai arī, vienreiz izejot iniciāciju, jūs vairs neakcentējat savu uzmanību uz Reiki, pie noteikuma, ka jūs nedzīvosiet degradējoša cilvēka dzīvi. Spēja vadīt caur sevi Reiki enerģiju kļūst jums tikpat dabiska parādībā kā elpošana, dzeršana, jušana.

Reiki enerģija dāvā mums ne tikai dziednieciskas un atveseļošanas iespējas, bet arī spēju harmonizēt mūsu dzīvi, kas ir: neatrisināmu problēmu atrisināšana, tajā skaitā karmiskas dabas, personīgu ekstremālu situāciju noregulēšana, atbilžu atrašana zemapziņā, bet īsumā – dzīve ar Reiki dabiskā veidā kļūst ievērojami labāka.
Ar Reiki sistēmas palīdzību aktivizējas mūsos esošā dzīvības enerģija, tā pastiprinās un arī balansējas. Reiki iedarbojas vienoti uz visiem cilvēka eksistences līmeņiem, stimulē pašdziedināšanos, likvidē enerģētiskos ierobežojumus, apziņas blokus, blokus uz darbību un izpausmi materiālajā pasaulē. Reiki iedarbojas uz jebkuras problēmas iemesla līmeni, palīdzot izprast un likvidēt cēloņus, kā rezultātā rodas iespēja efektīgi risināt dažāda veida problēmas.

Teorētiski Reiki sistēmu var apgūt jebkurš, par cik tā atšķiras no citām dziedniecības metodēm ar brīnumainu vienkāršību. Ja pat cilvēkam nav izteiktu problēmu un visumā viņš ir apmierināts ar sevi un savu dzīvi, Reiki apgūšana ienesīs viņa dzīvē daudzkrāsainību un atvērs iespējas, par kurām cilvēks nav iepriekš aizdomājies.
Reiki veiksmīgi var kombinēt ar citām garīgām un terapeitiskām metodēm. Reiki nekad nevar kaitēt, par cik šī enerģija plūst ar tādu intensitāti, kāda nepieciešama pacientam. Reiki stimulē dabīgo pašatveseļošanos. Reiki atdzīvina dvēseli un ķermeni. Reiki atjauno dvēselisko harmoniju un uzlabo dvēseles pašsajūtu. Reiki darbojas visos līmeņos: ķermeniskajā, gara līmenī, emocionālajā un dvēseliskajā. Reiki izlīdzina un līdzsvaro enerģētiku. Reiki atbrīvo no saspringtības un veicina pilnīgu atslābināšanos. Reiki attīra no toksīniem. Reiki piemērojas pacienta dabīgajām vajadzībām. Reiki iedarbojas uz dzīvniekiem un augiem. Reiki ir patīkama un kompleksa atveseļošanas un dziedināšanas metode.

Reiki nenonāk pretrunā ar medicīnu, tieši otrādi, tā uztur un bagātina tādas ārstēšanas metodes, kā ārstnieciskā un klasiskā masāža, akupresūra, dažādi terapijas veidi, psihoterapija u.c.

Sāciet jaunu dzīvi ar reiki!

Ar mīlestību, Sirius centra vadītājs,
sertificēts VDzL dziednieks, Tradicionālā Reiki
meistars – skolotājs Oļegs Demidovs

Lai pieteiktos uz reiki apmācību zvaniet m.t. 26178750 (LMT), 27086627(Tele2),
vai rakstiet uz e-pastu: sirius-centrs@inbox.lv.
Vairāk informācijas par mums mājas lapā: sirius-centrs.lv

     [+] [-]

, 2010-10-20 19:11, pirms 14 gadiem
Patiešām laba lieta, dzīvoju ar reiki jau gadu, dzīve ir izmainījusies, uzlabojās veselība, labsajūta, garastāvoklis un daudz kas cits. Paldies par brīnišķīgo dāvanu!