Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:2, Did:0, useCase: 3


Jaunums Rimi Olimpiskajā centrā – bezmaksas treniņi pieaugušajiem ar boksa un kikboksa elementiem

Redakcija
Redakcija

No 19. septembra ikviens aicināts uz bezmaksas vispārējās fiziskās sagatavotības treniņiem pieaugušajiem ar boksa, kikboksa elementiem. Treniņš pieaugušajiem ir vidējas intensitātes grupu nodarbība sievietēm un vīriešiem no 16 gadu vecuma ar vai bez iepriekšējas boksa treniņu pieredzes. Nodarbības tiek īstenotas Rīgas domes Labklājības departamenta finansējuma ietvaros, viena persona projekta laikā drīkst apmeklēt piecas nodarbības.

Nodarbības notiks otrdienās un ceturtdienās plkst. 17.00, trešdienās un piektdienās plkst. 11.30, kā arī sestdienās plkst. 12.00. Iepriekšējs pieraksts obligāts, zvanot Klientu apkalpošanas centram, tālruņa numurs 67387710.
Treniņš pieaugušajiem ir vidējas intensitātes sabalansētas slodzes nodarbība, kas sastāv no iesildīšanās, tehnikas apguves, dažādu uzdevumu veikšanas un atsildīšanās sertificētu boksa un fitnesa treneru vadībā. Nodarbībās tiek stiprinātas visas galvenās muskuļu grupas. Regulāri treniņi palīdzēs uzlabot sirds un asinsvadu sistēmu, izturību, lokanību, vielmaiņu, veicinās svara samazināšanos.

Treniņus vadīs sertificēti boksa un kikboksa treneri Roberts Fišers un Artūrs Burlakovs un fitnesa trenere Adelīna Priedniece. Vienas nodarbības ilgums 45 minūtes. Vienā nodarbībā var piedalīties ne vairāk kā 15 personas. Kopējais apmeklējums 90 minūtes, ieeja ģērbtuvēs 15 minūtes pirms nodarbības sākuma. Lai piedalītos nodarbībā, nepieciešams sporta apģērbs un apavi, ūdens pudele, ko nepieciešamības gadījumā Klientu apkalpošanas centrā var uzpildīt atkārtoti. Specializēts inventārs nav nepieciešams.

Nodarbības tiek īstenotas sadarbībā ar profesionālu boksa klubu “LNK Boxing”.

Papildu informācija: 67387710 un visu nodarbību grafiks Rimi Olimpiskais centrs