Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:2, Did:0, useCase: 3


Vai negatīvas emocijas ietekmē ķermeņa pH līmeni un veselību

Redakcija
Redakcija

Ārsts Roberts O.Jangs (Robert O.Young) rakstījis rakstus par veselību, kas balstīti uz viņa teoriju, ka cilvēka organisms ir sārmains. Organisma sārmainajai videi ir noteikts nolūks, taču, ja vide kļūst skāba, tad to paveicis pat cilvēks. Viņš uzskata, ka ir tikai viena slimība, ko izraisa asins un vēlāk audu pārskābināšanās ačgārnas dzīvošanas, ēšanas un domāšanas dēļ. Nevar savietot veselību un skābumu – veselība un sārmainums ir pareizais ceļš!

Dr.Roberts O.Jangs saka tā: Mana teorija ir, ka pastāv tikai viena slimība, un tās ir cilvēka domas – jūsu psiholoģija ietekmē jūsu fizioloģiju. Jūsu garīgajam stāvoklim ir ļoti liela nozīme. Jūsu garīgais stāvoklis daudzos veidos, ja tas ir negatīvs, var radīt daudz vairāk vielmaiņas skābes nekā ēdiens, ko jūs ēdat. Patiesībā jūs varat radīt divas vai trīs reizes variāk vielmaiņas skābes ar savām domām, savu garīgo stāvokli, nekā uzņemot skābu barību, piemēram, piena vai dzīvnieku proteīnus. Līdz ar to jūsu domas ir ļoti nozīmīgas.

Jūsu domas vai vārdi kļūst par matēriju un var ietekmēt jūsu fizioloģiju negatīvā vai pozitīvā virzienā. Jūsu domas kļūst par bioloģiju sekojošā veidā: kad jums ir doma, tai nepieciešama enerģija no smadzeņu šūnām, lai radītu šo domu. Kad jūs turpināt šo domu domāt, jūs izmantojat enerģiju, un, izmantojot enerģiju, jūs ražojat bioloģisku atkritumu produktu, ko sauc par skābi. Ja vielmaiņas skābes, kas radušās no jūsu domām, netiek pienācīgi izdalītas caur četriem izvadkanāliem – ar urīnu, sviedriem, elpošanu vai defekāciju, tad skābes, kas radušās domu rezultātā tiek pārvietotas uz taukaudiem un saistaudiem. Tas noved pie visa veida simptomiem, piemēram, vilkēdes, fibromialģijas, artrīta, muskuļu sāpēm, noguruma, aptaukošanās, krūts vēža, prostatas vēža, gremošanas traucējumiem, skābām atraugām, grēmām, sirdslēkmes, un saraksts varētu turpināties vēl un vēl.

Piemēram, teiksim, ka jums ir skumjas vai depresija. Un savā prātā jums ir negatīva pieredze. Piemēram, jūs nepārtraukti par to domājat, tas visu laiku ir jūsu prātā, jūs uztrauc tas, par ko domājat. Emocijas ir “enerģija kustībā”. Kad jūs redzat kādu, kas ir emocionāls, viņš ir enerģisks vai nu pozitīvā vai negatīvā veidā. Un, ja viņš ir enerģisks, viņš ir “enerģija kustībā”. Viņš ražo vielmaiņas skābes lielā ātrumā. Skābes ražošanas ātrums ir lielāks par skriešanas vai treniņa ātrumu. Tātad jūsu domas kļūst par bioloģiju un vielmaiņas skābēm, kas var jūs padarīt slimu, nogurušu un resnu.

Kad jūs sākat ražot skābes ar savām domām, tas aktivizēs sārmu aizsargsistēmu, lai neitralizētu šīs skābes. Ja šīs skābes netiek neitralizētas un/ vai izvadītas, tās var radīt nopietnas veselības problēmas jūsu ķermenī.

Pozitīvās emocijas, piemēram, mīlestība, miers, cerība, ticība un piedošana var radīt sārmainu reakciju asinīm un audiem. Negatīvās emocijas, tādas kā dusmas, aizvainojums un bailes, ir visspēcīgākās un skābi veicinošākās no visām emocijām. Bailes no nezināmā, iespējams, ir pati spēcīgākā un skābi veicinošākā no visām.

Bailes ir tik postošas ķermenim pat tad, ja jums ir sārmainā diēta, ka ir praktiski neiespējami pārvarēt nopietnu veselības problēmu. Jūs varbūt domāsiet, ka pozitīvā domāšan un diēta nedarbojas? Tas vienmēr ir saistīts arī ar citām jūsu dzives sfērām.
Kāpēc es jūtos tā, kā es jūtos? Vai es ēdu pareizi? Vai es dzeru īsto ūdeni? Es nevaru sasniegt to veselības un enerģijas veidu, kuru es meklēju? Iemesls – kāpēc? Jūsu negatīvās skābās domas ir jūs pārņēmušas.

Cilvēkiem ir “domu lēkmes”, NEVIS “sirdslēkmes”. Ir publicēti pētījumi, kas parāda, ka virs 80% no visām sirds lēkmēm tiek izraisītas emocionāli. Cilvēki nemirst no sirdslēkmes, viņi mirst no domu lēkmes, kas noved līdz sirdslēkmei.

www.rigabrain.com

Noderīgi!

"pH brīnums" ir pasaulslavena mikrobioloģijas un uztura zinātnieka Roberta O. Janga un viņa sievas Šellijas Jangas 25 gadu ilga darba rezultāts. Latviski to izdevis Apgāds Zvaigzne ABC.
No šīs grāmatas gūsiet zināšanas, kā pasargāt sevi un savu ģimeni no infekciju, sēnīšu un citām slimībām, kā nostiprināt imunitāti un uzturēt augstu enerģijas līmeni.

Daudzi mikrobiologi un ķīmiķi apliecina, ka slimības iemiesojas tikai ķermenī ar skābu pH līmeni, kāds ir lielākajai daļai mūsdienu cilvēku. Pārmērīgs skābums organismā ir visu slimību dziļākā sakne. Savukārt sārmainā vidē organismā nespēj vairoties ne baktērijas, ne sēnītes, pat ne vēža šūnas. Līdzsvarojot diētu, kas uztur pareizu sārmu/skābju līmeni organismā, jūs iegūstat kontroli pār savu veselību. Autori vienkāršā un saprotamā valodā ir izskaidrojuši komplicēto ķermeņa bioķīmiju un sniedz gan lasītājam, gan profesionālim viegli izmantojamu ceļvedi, kā pakāpeniski izmainīt ēšanas paradumus, lai iegūtu nemainīgi labu veselību. Grāmatā uzzināsiet kas un kā ietekmē mūsu pH līmeni, tā satur 150 lieliskas receptes un citu vērtīgu informāciju.

Jautājiet grāmatu Zvaigzne ABC grāmatnīcās!