Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:2, Did:0, useCase: 3


Dziedniecība ar Reiki un Ajurvēdas masāžām

Tik daudz cilvēku gadiem sirgst ar dažādām kaitēm un nerod risinājumu, jo pietrūkst informācijas, tāpēc vēlos izmantot iespēju pateikt dažus vārdus par divām metodēm, kas dara brīnumus veselības atgūšanā, kuriem reizēm ir grūti pat noticēt! Strādājot ar Reiki un Ajurvēdas masāžām ārpus Latvijas robežām, esmu palīdzējusi cilvēkiem no dažādām valstīm atveseļoties pat ļoti smagos un hroniskos gadījumos.

REIKI - atklāja no jauna Dr.Mikao Usui (Japāna) 19.gs.sākumā.Vina sākotnējais mērķis bija uzzināt, ka senie garīgie līderi spēja veikt brīnumainu dziedināšanu caur pieskārienu, neiztukšojot viņu pašu enerģijas rezerves.

Savos meklējumos, 21.meditācijas dienā viņš piedzīvoja spēcīgu enerģijas gratifikāciju ar dziedinošu spēku un nosauca šo enerģiju Usui Reiki.

Vārds Reiki nozīmē Universāla Dzīvības Enerģija. Tā ir definēta kā spēka, kas pastāv visās radībās, esamība. Tas ir viens no augstākajiem enerģijas eksistences veidiem. Ikviens piedzimst ar šo enerģiju. Kristiešiem tas ir "Svētais Gars", bet modernie zinātnieki to sauc par bio-magnētisko enerģiju.

Reiki ir viena no vienkāršākajām un populārākajām alternatīvas terapijas metodēm, ko, piemēram, ASV piemēro vairāk kā 800 klīnikās. Tā ir neizmērojamas enerģijas dziedināšanas sistēma, kas izdziedina problēmas cēloni, lai kurā līmenī tas atrastos - ķermenī, prātā vai garā. Tā strādā, izraisot dziļu relaksāciju un palielinot jūsu pašu dabīgos dziedinošos spēkus.

Reiki var ne tikai izraisīt izmaiņas ķermeņa ķīmiskajā struktūrā, palīdzot atjaunot orgānus un rekonstruēt audus un kaulus, tā palīdz arī radīt līdzsvaru garīgā līmenī.
Tā ir efektīva faktiski ikvienas slimības gadījumā un vienmēr rada labvēlīgu rezultātu. Tā ārstē hroniskas slimības pat tad, kad modernā medicīna ir bezspēcīga. Tā darbojas arī savienojumā ar visām citām medicīnas vai terapeitiskajām tehnikām, novēršot blakusefektus un veicinot atveseļošanos.

Reiki nekad un nekādā veidā nevar nodarīt ļaunu, jo tā plūst tādā daudzumā, cik nepieciešams saņēmējam.
Ušui Reiki sistēma ir ne tikai vienkāršāka un dabiskāka dziedināšanas metode, ko zinām, bet tas ir arī visefektīvākais veids, kā piesaistīt Universālo Dzīvības Enerģiju.

Ajurvēdas masāžas.

Ajurvēda, ko bieži dēvē par "visu dziedniecību māti", ir tūkstošiem gadus veca filozofija, kas nākusi no Indijas. Tās vēsture sakņojas Vēdisma periodā.

Ajurvēdas masāža ir spēcīgs dziedniecības instruments. Masāžas rezultātā izzūd toksīni, kas dziļi iesakņojušies audos un locītavās, tā atjauno un baro ķermeni, tā, ka tas atgūst līdzsvaru un veselību, aizkavē novecošanās procesus, pagarina ilgmūžību, relaksē muskuļus, saudzīgi līdzsvaro nervu sistēmu, uzlabo redzi, elpošanas sistēmas darbību, nomierina, apgaismo prātu, dod vieglu miegu, palīdz uzveikt nogurumu un stresu un daudz vairāk!

Ajurvēdas Kerala Spinal (muguras) masāža - neaizstājama muguras problēmu dziedināšanā. Visvairāk pieprasītā masāža pasaulē!

Campi (galvas) masāža - sāpes plecos, galvā un kakla daļā. Tā koncentrējas uz ķermeņa zonām, kur parasti sakrājas stress un spriedze, tāpēc tā ir tik populāra.

Visa ķermeņa masāža.
Savā praksē es parasti apvienoju šos divus spēcīgos instrumentus un tas dod brīnumainus rezultātus, dažus no kuriem, kā muguru ar izteiktu skoliozi, dziedināšanas procesa laika esmu dokumentējusi.

     [+] [-]

, 2010-12-11 12:28, pirms 13 gadiem
Interesantas lietas te raksta. esmu domājusi par Reiki, bet īsti neizprotu, kā tas darbojas. Laikam jau nedaudz bail no nezināmā. Gribētos vēl kaut ko vairāk par to uzzināt un arī zināt, cik tāda masāža maksā?

     [+] [-]

, 2010-12-11 17:57, pirms 13 gadiem
Arī es labprāt uzzinātu vairāk par reiki.