Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:2, Did:0, useCase: 3


Dabīgo ēterisko eļļu komplekss tavai veselībai

Redakcija
Redakcija

Tradicionālais Šveices dabīgās kosmētikas un ēterisko eļļu zīmols JUST, kurš pērn nosvinēja savu 80 gadu jubileju, piedāvā savu populārāko produktu – ēterisko eļļu kompozīciju JUST „31 zāle”.
JUST „31 zāle” ēterisko eļļu kompozīcijas noslēpums ir unikālā, gadu desmitiem pārbaudītā recepte, augstvērtīgās sastāvdaļas, perfektā Šveices kvalitāte un plašais pielietojuma spektrs.

Īpaši izmeklēts 31 ārstniecības auga apvienojums, kas veido neatkārtojamu, iedarbīgu aromātu. Katrs ārstniecības augs ir ekoloģiski tīrs, tiek ievākts vislabāk kultivētajos apgabalos pasaulē. Tas ir svarīgs apstāklis, jo eļļas aromāta iedarbība ir būtiski atkarīga no augu ievākšanas vietas. JUST „31 zāles“ eļļa ir dabas aptieciņa, kura lieti noder jebkurā gadalaikā.

Galvenās aktīvās sastāvdaļas:

Tīras dabīgās ēteriskās eļļas: savvaļas piparmētra, eikalipts, apelsīns, anīss, kalnu priede, citrons, rozmarīns, fenhelis, citronzāle, muskatrieksts, kajeputs, melisa, lavanda, mirre, āboliņš, kadiķis, salvija, timiāns, kanēlis, palisandrs, ķimene, ložņu goltjēra, kumelīte, baziliks. Augu ekstrakti: žeņšeņs, benzoins, estragons, dille, selerija, vaniļa, īriss.
JUST eļļas 31 ārstniecības auga spēks atsvaidzina un tonizē, mazina muskuļu, locītavu, galvas un reimatiskās sāpes, efektīvi pielietojams vīrusu un saaukstēšanās laikā. Masāža ar šo eļļu noņems spriedzi un relaksēs. Eļļa pastiprina krēmu, esenču un citu eļļu iedarbību. Vasaras sezonā tā atbaidīs insektus un palīdzēs sadziedēt kukaiņu koduma vietas.

Lietošana:
• Ēterisko eļļu svečturis (aromalampa): 3-5 pilieni eļļas, rēķinot uz telpas 5 kv/m. Uzlabo miegu, mazina nogurumu, veic saaukstēšanās slimību un vīrusu profilaksi. Dezinficē un atsvaidzina gaisu, atbaida insektus.
• Aroma vanna: 6-8 pilieni eļļas uz jebkuru emulgatoru (medus, sāls, soda, piens). Saaukstēšanās slimību un vīrusu profilaksei, locītavu sāpju mazināšanai un asinsrites uzlabošanai,
Ūdens temperatūrā 28-33 °С – nomierinoša iedarbība
Ūdens temperatūrā 33-36 °С - tonizējoša iedarbība.
Gatavojot vannu, ieteicams izmantot termometru, jo produkta eikalipta un piparmētru eļļā mazina ādas jūtību uz temperatūrām.
• Masāža: tīrā veidā vai 5-6 pilieni eļļas pievieno 10g masāžas bāzes eļļai vai krēmam.
• Kosmētisko līdzekļu papildināšana: dažus pilienus pievieno šķidrajām ziepēm un dušas želejai. Ilgstoša aizsardzība pret dažādām baktērijām, vīrusiem un citiem slimību izraisītājiem.
• Ierīvēšanās: 5 pilienus eļļas pievieno 10g bāzes eļļai vai krēmam. Atvieglo galvas sāpes un reiboņus.
• Skalošana: 1-2 pilieni eļļas uz glāzi silta ūdens. Skalo mutes dobumu 2 reizes dienā angīnas un mutes dobuma saslimšanas laikā.
• Karstā inhalācija: 3-4 pilieni eļļas uz 200ml karsta ūdens. 5-10 minūtes saaukstēšanās un klepus laikā.
• Aukstā inhalācija: 1-2 pilienus eļļas uz papīra salveti vai mutautiņu. Nakts laikā var nolikt uz spilvena, lai atvieglotu elpošanu saaukstēšanās un iesnu laikā.
• Aromakulons: 2-4 pilieni eļļas
• Aplikācijas: 1 piliens eļļas uz kukaiņa koduma vietas mazinās apsārtumu, niezi un pietūkumu.
• Saunas, pirtis: 5-7 pilieni eļļas rēķināt uz telpas 8 kv/m

Telpu un priekšmetu dezinfekcija: 3-5 pilienus eļļas kopā ar emulgatoru (sāls vai soda) pievieno 1 litram silta ūdens. Profilakses nolūkos ar gatavo šķīdumu apstrādā grīdu, durvju rokturus, margas u.c. vīrusu un infekcijas slimību izplatības laikā.

Produkts ir ļoti koncentrēts, tāpēc lietojams tikai pilienu veidā.

Uzmanību: Neizmantot bērniem, kas jaunāki par 2 gadiem. Nelietot uz vaļējām brūcēm. Izvairīties no iekļūšanas acīs un uz citām jūtīgām ķermeņa daļām. Neizmantot pēc saules apdegumiem. Pēc lietošanas rūpīgi nomazgāt rokas.