Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:327, Did:0, useCase: 3


Es izdzēšos no "draugiem"! Ar Dieviņa palīdziņ!

Redakcija
Redakcija

Es izdzēšos no "draugiem"! Ar Dieviņa palīdziņ!
Vai tiešām nav par daudz?

Šodien portālā draugiem.lv izlasījām kādu caur draugu draugiem pārsūtītu vēstuli, kurā kāds portāla lietotājs pamet tīklu un atvadās no saviem virtuālajiem draugiem, nosūtot visiem atvadu vēstuli. Vēstule neliekas rakstīta ļoti personiski, tāpēc, nekādā ziņā neaicinot kādu sekot piemēram un pamest sociālos tīklus, nolēmām publicēt šīs rindas ar ideju visiem mazliet padomāt, vai neesam pārāk iegājuši virtuālajā dzīvē un vai nav daudz lietu, ko agrāk darījām tiekoties un runājot, bet šobrīd kārtojam ātri, un diezgan bezpersoniski sarakstoties

"Es izdzēšos no "draugiem"! Ar Dieviņa palīdziņ'!

Šorīt sapratu, ka jāsāk pamazām izzust no globālā kontroles tīkla.

Tas ir protests pret globālo apziņas kontroli un atiecību robotizēšanu. Tas ir solis pretī dzīvai draudzībai dzīvā laiktelpā.

Tā būs liela askēze - sākumā atteikties no šī portāla, pēc tam no e-pasta, pēc tam no mobilā un vēlāk arī no citiem bezpersoniskās sabiedrības reģistriem. Mūsu spēks ir Dzīvā draudzībā; Dzīvās savstarpējās attiecībās; Dzīvā pieredzes apmaiņā, līdzšinējā biznesa vietā; Dzīvā dzīvē - pretēji virtuāli mākslīgajai Jodu uzburtai pasakai; Dzīvā pārtikā - pretēji saindētajam veikalu ēdienam utt.

Atteikties no Jodu sistēmas ir ļoti grūti, jo visi tanī esam uzauguši, kā matriksa filmas sižetā redzamajās kapsulās. Izaudzēti komforta un mākslīgo vajadzību kolbās mēs nesaprotam vairs elementāras Dieva patiesības un esam kļuvuši sveši paši sev. Mums ir pazudusi dabiskā, dabas dotā imunitāte pret vīrusiem (arī apziņas).

Mūsu vieta ir pie dabas - senču lolotā Tēvu Zemē un senču dainu garā! Tur ir mūsu spēks. Nost ar visu mākslīgo. Savos zemes darbos esmu jau atteicies no tehniskajiem darba rīkiem un elektrības. Nākamais solis - internets, datori, televizori, radio.

Pagaidām, līdz 12 gada vasarai vēl mani var sazvanīt vai sasniegt ar e-vēstulēm

Tā būs otrā vai trešā reize draugu pastāvēšanas vēsturē, kad cenšos aiziet no tā visa. Šoreiz pa īstam.

Atvainojiet lūdzu, ja kādu aizskāra mana iziešana no tīkla!

Tiksimies jaunā apziņas kvalitātē!

Ar Dieviņu sanācām
Ar Dieviņu šķiramies!"

     [+] [-]

, 2011-10-31 23:02, pirms 12 gadiem
sviestins