Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:327, Did:0, useCase: 3


Angļu biznesmenis alkohola iegādei kādā Liverpūles naktsklubā iztērējis vairāk kā 200 000 sterliņu mārciņu

Redakcija
Redakcija

Angļu biznesmenis alkohola iegādei kādā Liverpūles naktsklubā iztērējis vairāk kā 200 000 sterliņu mārciņu
Foto: Daily mail

Kāds angļu biznesmenis vienā no Liverpūles naktsklubiem par alkoholiskajiem dzērieniem iztērējis 203 tūkstošus 948 sterliņu mārciņas un 80 pensus.

Apmeklētāja vārdu naktskluba vadība neatklāj, zināms tikai tas, ka viņš ir 20- 30 gadus vecs un ir pastāvīgais šī kluba apmeklētājs.

Lielākā rēķina summa vīrietim tika piestādīta par 30 litrus lielo Armand de Brignac šampanieša pudeli, kas izmaksāja 125 tūkstošus sterliņu mārciņu.
Milzīgā pudele kluba zālē tika ienesta mūzikas no kinofilmas "2001 gada kosmiskā odisejā" pavadībā. Pagaršot Armand de Brignac šampanieti no trīsdesmitlitrīgās pudeles varēja ne tikai biznesmeņa draugi, kas atradās klubā (kopumā 10 cilvēki), bet arī visi kluba apmeklētāji.

Bez alkoholiskajiem dzērieniem biznesmenis pasūtīja arī bezalkoholiskos dzērienus (limonādi un kolu), vīnu, degvīnu u.c.
Neskatoties uz to, kā apgalvo kluba darbinieki, pats vīrietis dzēris ne visai daudz, paliekot skaidrā prātā līdz pat ballītes beigām. Iemesls, kam par godu jaunais biznesmenis bija nolēmis tā patērēties, palicis nezināms.