Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:327, Did:0, useCase: 3


Viedoklis: Latvieši ir A: aprobežota tauta jūras krastā, B: slaucamas govis?

Ja atbildēsiet pareizi, saņemsiet 5000 latus. Pēdējais brīdis piedalīties. Atsūti īsziņu ar pareizo atbildi un piedalies....Pēdējo mēnešu laikā šādas īsziņas saņemam regulāri un jautājumi nav daudz gudrāki kā virsrakstā. Ilgi domāju, ka īsziņā saņemu idiotiskus jokus, bet izrādās, spēle jau pasen rullē televīzijā, dalībnieku netrūkst un kā rāda reklāmās, esot arī uzvarētāji. Sveika, Zelma!

Laimīgie uzvarētāji ( ticēsim, ka tādi arī reāli ir, jo savu daļu rīkotāji paņem labu. Izlozes procedūras kontroles mehānisms gan nav zināms) protams teiks, ka super spēle, jātic veiksmei un tad jau paveiksies. Gribētos gan redzēt arī reklāmas rullīti ar vecmāmiņu, kas vecuma naivumā erudīti aizsūtījusi trešdaļu pensijas vai vectēvu, kura telefonu īstajā brīdī uz galda nejauši atradis erudītais mazdēls.

Daži jautājumi, ko uzdod ERUDĪCIJAS SPĒLES! rīkotāji, uz kuriem sevi cienošam cilvēkam būtu jābūt, minimums, neērti atbildēt.

Cik ir gadalaiki: A) 4, b) 6

Futbolu spēlē : A ) kājām, B) rokām

Ragavas brauc pa : A) sniegu, B) ūdeni

Kafija ir: A) dzēriens, B) ēdiens

Rudens ir pēc : A) vasaras, B) ziemas

Kas ir lielāks : A) valis, B) piranja

Zemūdene peld: A) ūdenī, B) gaisā

Ostas pilsēta ir: A) Ventspils, B) Bauska

Kur spēlē futbolu: A) stadionā, B) baseinā

Organizatori pat papūlējušies, lai jautājums nebūtu jālasa- vienmēr pareizā atbilde ir A.

Jautājums- ar ko šī loterija, spēle vai kā nu vēl to nosaukt, atšķiras no kazino, kurā jāuzmin krāsa vai cipariņš vai no totalizatora, kurā jāmēģina uzminēt spēles rezultāts ( šajā gadījumā erudīcija un zināšanas vai vismaz intuīcija noteikti nepieciešama pat lielāka).

Atbilde- šo spēli pilnīgi legāli translē un reklamē televīzijā (jo erudīcijas spēle- azartspēļu reklāma televīzijā ir aizliegta), šo spēli iespējams spēlēt uz kredīta (jo erudīcijas spēle- azartspēļu likums spēlēt uz kredīta aizliedz) un šo spēli visticamāk spēlē arī nepilngadīgie ( diez vai iespējams izkontrolēt telefona turētāju).

Uz priekšu latvieši, esiet erudīti, cerība mirst pēdējā, kas neriskē, nedzer šampanieti un ne.. karalieni! Pēdējais mans erudīcijas spēles jautājums: Kurš ir karaliene? A) spēles rīkotāji, B) es
.
No sirds apsveicu Zelmu, Arni, Artu un citus pašus erudītākos reklāmās redzamos tēlus. Vairāk informācija iegūstama 8668.lv, tur arī tālrunis informācijai- 67070292. Darba dienās 11:00-17:00, brīvdienās 11:00-19:00. Kā jums liekas, sestdien 18:20 kāds pacēla?


Publicēts epadomi.lv lietotāja Johans nerediģēts viedoklis

     [+] [-]

, 2012-02-04 20:19, pirms 12 gadiem
Man arī uz telefonu nāca tādas sms, tikai, kad neatbildēju šie mani lika mierā, ko nevarētu teikt par manu sievu, tai, šie sūtīja katru nedēļas nogali, ar tekstu, redz tieši tevi vecenīt gaidam, lai tu sūtītu mums... Satiktu to vīriņu uz ielas, degunu ielauztu...

     [+] [-]

, 2012-02-04 21:02, pirms 12 gadiem
Tāda sajūta, ka viņi zina, kam sūtīt, tipa tādiem, kas varētu arī nesaprast, ka tā ir naudas izkrāpšana. Es ne reizi neesmu saņēmis, toties mana mamma, kas ir nopietnā vecumā vēl joprojām saņem, es viņai protams paskaidroju kas ir kas, citādi šī būtu nosūtījuis ar to atbildi.

     [+] [-]

, 2012-02-04 21:15, pirms 12 gadiem
Raksta autoram ir:
A. Iedzimta psihiska un/vai pataloģija.
B. Rūgtums un vilšanās privātajā dzīvē, kas izvēršas vēlmē lamāt citus. Vienlaicīgi autors neuzdrīkstas apriet nevienu citu, kā vien pats savus tautiešus.
C. Ģimenes un/vai masu mediju ieaudzināts naids pret latviešiem. Autors apzināti uzdodas par latvieti, tāds nemaz nebūdams, un kāri zākā latviešu tautu, vēlēdamies izlikties par "savējo".

     [+] [-]

, 2012-02-04 22:03, pirms 12 gadiem
Variants laikam ir kaislīgs šīs spēles piekritējs jeb no tās "smeļ" ja aizstāv tādu acīmredzamo "lohatronu"

     [+] [-]

, 2012-02-05 03:16, pirms 12 gadiem
jefiņš rakstīja: Variants laikam ir kaislīgs šīs spēles piekritējs jeb no tās "smeļ" ja aizstāv tādu acīmredzamo "lohatronu"
Pāķīt, tu nopietni neuztver atšķirību starp lohatrona aizstāvēšanu un nepatiku pret to, ka kārtējo reizi tiek no*irsti latvieši??? Vai arī tev pašam latvieši tauta ir ne vairāk, kā grēkāzis visām tavām privātajām nebūšanām?

     [+] [-]

, 2012-02-05 11:07, pirms 12 gadiem
nesaskatu te nekaadu latvieshu nodirssanu, lasiit variantam vajag iemaaciities, tas ir pamatots satraukums par to, ka azartspeeles tiek it ka aizliegtas un tajaa pat laikaa atlautas un pat reklameetas
variant, tu esi mulkjis ar nacionaalista ieziimeem

     [+] [-]

, 2012-02-05 11:10, pirms 12 gadiem
Izskatās, ka šie sadarbojas ar telefonoperatoriem un viņu pāŗziņā piešķirta visa to lietotāju bāze. To laikam varētu saukt par nelikumīgu privātās informācijas nopludināšanu. Tāpēc jau zina, kam zvanīt un reti kļūdās.

     [+] [-]

, 2012-02-05 11:17, pirms 12 gadiem
Variants rakstīja: Raksta autoram ir:
A. Iedzimta psihiska un/vai pataloģija.
B. Rūgtums un vilšanās privātajā dzīvē, kas izvēršas vēlmē lamāt citus. Vienlaicīgi autors neuzdrīkstas apriet nevienu citu, kā vien pats savus tautiešus.
C. Ģimenes un/vai masu mediju ieaudzināts naids pret latviešiem. Autors apzināti uzdodas par latvieti, tāds nemaz nebūdams, un kāri zākā latviešu tautu, vēlēdamies izlikties par "savējo".
Tagad skaidrs, kurš izdomā to jautājumus!

     [+] [-]

, 2012-02-05 19:14, pirms 12 gadiem
Tiešām neko tādu nespēj saskatīt? Labi, tādā gadījumā, kas tu esi - aprobežots jūras piekrastes iedzīvotājs vai slaucama govs? Kaut gan ņemot vērā tavu "nacionālisma" piesaukšanu, visdrīzāk tu esi kāda nabaga apspiesta minoritāte. Kā tev, piemēram, patiktu virsraksts "Latvijas krievi ir A. Aprobežoti kolonisti un viņu pēcteči, kas pārtiek no sen sabrukušas impērijas propogandas. B. Aitu bars, kas vislabprātāk dzer šņabi un klausās Zadornova pektiņus par to, cik krievi ir gudri un izdarīgi, bet visi nekrievi ir muļķi un šausmīgi nacionālisti."?
Protams, ka šitās īsziņas ir lohatrons, ko vajadzētu ar steigu klapēt ciet. Taipat laikā ir vienkārši stulbi viena tāda "biznesa" dēļ saukt visus latviešus par aprobežotiem vai govīm. Vēl vienkāršāk paskaidrot nemāku. Ja vēl nepieleca, nu tad - sorry

     [+] [-]

, 2012-02-05 21:39, pirms 12 gadiem
Mieru, mieru. Virsrakstā jautājums mēģināt likt pasmieties par sevi tam katram latvietim, kurš no rīta brēc, ka nav naudas ko iedot bērnam pusdienās, bet vakarā aizsūta pāris latus ar glābējburtu A. Smiekli dažreiz atgriež veselo saprātu, bet latvietim nespēja par sevi pasmieties rada un radīs lielas galvassāpes. Spēlē arī krievi, leiši un igauņi un ne tikai Latvijā, lai viņi paši par sevi smejas. Spēles rīkotājiem (šaubos, vai lielākā krējuma smēlēji ir latvieši) ar humoru viss kārtībā, un ar pareiziem galiem arī...

     [+] [-]

, 2012-02-05 21:54, pirms 12 gadiem
kur govis tur slaucēji

     [+] [-]

, 2012-02-06 00:33, pirms 12 gadiem
Tiešām skumji, ka tādas spēles tiek atļautas un pat rādītas TV. skaidrs, kas tas ir izdevīgi mazai saujiņai cilvēku, kuriem nospļauties uz tautu, ka tik nauda ripo....viņiem nesāp tas, ka kāds varbūt savu pēdējo naudiņu atdot savā naivumā ticot, tiešām tūlīt viņa kontā ieripos naudiņa, ja atbildēs uz jautājumu, kuram pat pirmklasniekam zināma atbilde.