Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:326, Did:0, useCase: 3


Uz Mēness atklātas citplanētiešu bāzes

Redakcija
Redakcija

Pierādījumu savulaik izteiktajai hipotēzei par to, ka uz Mēness atrodas citplanētiešu bāzes, kļūst arvien vairāk. Un pēdējā laikā tie strauji vairojas. Taču sāksim visu pēc kārtas.

Jau senajā Ķīnā (X-XI gadsimtā pirms mūsu ēras) zvaigžņu pētnieki sarakstījuši lielu daudzumu traktātu par zvaigžņoto debesjumu. Tomēr nevienā no tiem nav pieminēts Mēness. Līdz ar to ar to var pieņemt, ka tāds Zemes pavadonis uz to brīdi vispār nav bijis. Pretstatot šo versiju leģendai par Vispasaules plūdiem, daži pētnieki nonākuši pie slēdziena, ka tieši mūsu tagadējā nakts spīdekļa parādīšanās orbītā kļuvusi par iemeslu senajai katastrofai. Pēc zinātnieku domām, tieši uz šo periodu attiecināmas arī pirmās norādes par dīvainiem radījumiem, kas atlidojuši uz Zemi no kosmosa. Viens no šīs hipotēzes apliecinājumiem ir seno maiju zīmējumi, kuros attēloti no Mēness nolaidušies cilvēki dīvainā apģērbā.

1968.gadā NASA izdeva katalogu, kurā bija aprakstītas ap 600 dažādas anomālijas uz Mēness. To skaitā arī dažādu formu un izmēru neatpazīstami lidojoši objekti, parādošies un izzūdoši krāteri, varavīkšņu miglas, dīvainas ēnas un spožas gaismas uzplaiksnījumi. Bet krievu astronomam Kozirevam izdevās uz Mēness piefiksēt viena no lielākajiem krāteriem, kura diametrs ir ap 100 km, tuvumā vairākus sarkanas gaismas uzplaiksnījumus. Krāteris, kas ieguva nosaukumu "Alfonss", ir noslēpumainākā vieta uz Mēness.

20.gadsimta 60-ajos gados amerikāņu astronoms Karls Sagans paziņoja, ka uz Mēness atrastas alas, kuru formas un izmēri ļauj izteikt pieņēmumu, ka tās radušās mākslīgā ceļā. Lielākās alas tilpums ir ap 100 kubikkilometriem.

Savulaik amerikāņu astronauti likuši nojaust, ka visām kosmosa kuģa "Apollons" misijām, sākot no 1968.gada līdz 1972.gadam sekojuši citu civilizāciju pārstāvji. Vēl vairāk,- bijuši pat piefiksēti citplanētiešu kontakta mēģinājumi ar astronautiem. Atnācēji to darījuši ar kodu šifra palīdzību. Versiju par speciāla šifra esamību jau 1958.gadā apstiprinājis japāņu astronoms Kenzahuro Toijoda. Uzlecošās saules zemes zinātnieks uz Mēness virsmas ieraudzījis septiņus milzīgus burtus, kuri pēc dažām naktīm mīklainā kārtā izzuduši. Šo simbolu parādīšanās tā arī palikusi neizskaidrota.

Ne tik sen presē iekļuva amerikāņu astronauta Nila Ārmstronga uzreiz pēc izkāpšanas uz Mēness izteiktā frāze "Ak, dievs! Šeit atrodas citi kosmosa kuģi, kas izkārtojušies gar tālāko krātera malu. Viņi mūs vēro!"
Jau agrāk padomju astrofiziķis Josifs Šklovskais uzskatīja, ka Mēness patiesībā varētu būt citas civilizācijas pasīvs kosmosa kuģis. Vēlāk līdzīgu versiju piedāvāja krievu radioastronoms Aleksejs Arhipovs. Viņš izteicās, ka Zemes pavadonis ir citplanētiešu stacija, kas radīta speciāli Zemes iedzīvotāju novērošanai.

Pētnieki, tai skaitā arī NASA pārstāvji, apgalvo, ka pasaules valstu valdības ir aizliegušas informēt cilvēkus par citplanētiešu klātbūtni uz Mēness. Taču fotogrāfijas, kurās uzņemti dažādi interesanti objekti, liecina par pretējo. Domājams, ka atnācēju bāzes atrodas Mēness tā saucamajā tumšajā pusē.
Par Mēness karalistes lieciniekiem kļuvuši misijas "Apollons" dalībnieki. Klīst baumas, ka pretējā Mēness pusē esot uzietas pilis un torņi no caurspīdīga materiāla, kas atgādina kalnu kristālu, kā arī dažāda tehnika un transportlīdzekļi. Sīkāk par to pastāstīsim nākamajā rakstā.


Visticamāk, ka mūs gaida vēl daudz brīnumainu atklājumu. Ne velti jau no seniem laikiem Mēness cilvēkiem šķiet tik noslēpumains, un ar neizskaidrojamu spēku piesaista sev uzmanību.

Rakstā izmantoti NASA un ufonet materiāli

     [+] [-]

, 2012-05-21 19:27, pirms 12 gadiem
Kas par murgu... labāk aprakstiet,ko raksta autors lieto...

     [+] [-]

, 2012-05-21 19:32, pirms 12 gadiem
vot blaa.. tas tik ir sensacionals jaunums!a tur diez skivisu mazgatajus nevajag? jaaizsuta tiem cv

     [+] [-]

, 2012-05-21 20:12, pirms 12 gadiem
Kad viens amerikāņu astronauts uzvārdu neatceros bija privātā vizītē pie saviem ticības brāļi (,babtistiem vai tamlīdzīgi) viņš teica,ka parakstījies ka nedrīkst stāstīt ,bet tik daudz pateica ka tur bija svešie.

     [+] [-]

, 2012-05-21 20:41, pirms 12 gadiem
nu jaaaaaa....... tas tik ir raksts. izraadaas, ka cilveks tik doma ka zin daudz...

     [+] [-]

, 2012-05-21 21:03, pirms 12 gadiem
neaiztieciet mēnesi! viņi atlidos un mūs apēdīs!

     [+] [-]

, 2012-05-21 21:07, pirms 12 gadiem
Būtu jau laiks pierast, ka mēs neesam vieni šajā visumā un laiku pa laikam kāds tomēr atlido un pavēro mūs

     [+] [-]

, 2012-05-21 21:08, pirms 12 gadiem
Būtu jau laiks pierast, ka mēs neesam vieni visumā un kāds laiku pa laikam atlido mūs pavērot

     [+] [-]

, 2012-05-21 21:24, pirms 12 gadiem
UZ MĒNES ZEME JAU PĀRDOTA,,,,,AMERIKĀŅIEM,KRIEVIEM,,,,KUR TAD PALIKS LUNATIKI..

     [+] [-]

, 2012-05-21 21:24, pirms 12 gadiem
Ja, ja un atkal zags Krievijā govis....uzvelkot viņām zābakus..

     [+] [-]

, 2012-05-21 21:42, pirms 12 gadiem
Ja jau mes butu vienigie visuma,tad so temu par NLO tik biezi neapspriestu!!

     [+] [-]

, 2012-05-21 21:53, pirms 12 gadiem
Izsmējos
Starp citu, Milda, raksta baptisti (no latīņu baptista), nevis babtisti - ar bābām tur nav nekāda sakara

     [+] [-]

, 2012-05-21 22:10, pirms 12 gadiem
a tur tak transformeri

     [+] [-]

, 2012-05-21 22:39, pirms 12 gadiem
kapec tad es darbu mekleju anglijaa,vajadzeja uz meenesi lidot-varbut labak maksaa

     [+] [-]

, 2012-05-21 23:04, pirms 12 gadiem
akdievs cilvēki ir tādi dauņi, bilde ir apstrādā jo no objekta var redzēt kad nekrīt ēna, tas tur ir vienkārši ielikts un ļļaudis kas šo rakstu komentē - pilnīgi dunduki - ''Ja jau mes butu vienigie visuma,tad so temu par NLO tik biezi neapspriestu!!'' 1. teikums lõģiku veido tikai daļēji un 2. es šaubos vai saīsinājums ''NLO'' apzīmē visu sastīto ar lidojošajiem šķīvīšiem, ciplanētiešiem u.c. NLO Nozīmē Nezināms Lidojoš Objekts. un runas par šaubām kad esam vieni jau sen bija jāizbeidz, kas tur ko diskutēt? tas tak ir elementāri... duraki!

     [+] [-]

, 2012-05-21 23:08, pirms 12 gadiem
tie tak ir slima suņa murgi!!!

     [+] [-]

, 2012-05-21 23:13, pirms 12 gadiem
dakteris facepalm,izguli dzeerumu!!!lunahods taads!!!

     [+] [-]

, 2012-05-21 23:20, pirms 12 gadiem
Jūs ziniet, ka ASV pēkšņi atcēla Apollo 18 lidojumu, kaut gan viss jau bija pēdējā gatavībā, Apollo 19 un Apollo 20 lidojuma programmas, kas iepriekš tika apstiprinātas, arī noņēma no visuma iekarošanas plāna, kā jūs domājiet, kāpēc tā notika? Sen jau cilvēku kolonijām tur vajadzēja dzīvot, bet viss pēkšņi apstājās!

     [+] [-]

, 2012-05-21 23:25, pirms 12 gadiem
Kā man šie visgudrīši fascinē
dakteris facepalm rakstīja: akdievs cilvēki ir tādi dauņi, bilde ir apstrādā jo no objekta var redzēt kad nekrīt ēna, tas tur ir vienkārši ielikts un ļļaudis kas šo rakstu komentē - pilnīgi dunduki - ''Ja jau mes butu vienigie visuma,tad so temu par NLO tik biezi neapspriestu!!'' 1. teikums lõģiku veido tikai daļēji un 2. es šaubos vai saīsinājums ''NLO'' apzīmē visu sastīto ar lidojošajiem šķīvīšiem, ciplanētiešiem u.c. NLO Nozīmē Nezināms Lidojoš Objekts. un runas par šaubām kad esam vieni jau sen bija jāizbeidz, kas tur ko diskutēt? tas tak ir elementāri... duraki!

     [+] [-]

, 2012-05-22 00:37, pirms 12 gadiem
Es nesaprotu tak pa telvizoru stāsta vienu tak NLO ir bijis kad bija 1 pasaules karš tad bijuši lidojošie šķīvīši līdzīgi bet tie ir tagat antarktīdā kautkādā bāzē un tu palikuši veseli 2 un vēl viņi stāvot jo kad tie ir speciāli veidoti un taisīti karam nevis kam citam un tagat atkal sanāk kad dzirdēju pa telvizoru kad līdzīgs cilvēkam NLO ir neatklāts un pēkšņi sabiedrībai ir atklāts jo viņš ir Anglijas kautkādā pazemes bāzē slepenās neatklātās lietas cilvēkiem nedrīkst';eja teikt un ir tas NLO kā tad tagat var šādu ģīmi piemēram uztaisīt es nesaprotu!Un tagat stāsta kad uz mēnesi ir kautkas nu kas tas ir tad viendreiz varētu ziņās pateikt reku kuģis reku parādīt NLO visai pasaulei nevis šo murgu visulaiku klāstīt lai tiešām cilvēki uzinātu kad ir brīnums tiešām noticis un tā ir tīra patiesība!Nevis visulaiku stāstīt!Es pie telvizora esmu nosēdējusi 24 gadus un visu labi aceros atmiņa ir laba!Un tagat tās filmas vēl taisa nu tak nevajag pārsteikties kad būs īstenība tad Dievs vien zin kas notiks ar mums un viņiem un mūsu zemi un visi tik ciniski kas jums ir tak mierīgi dzīvojiet un nesatraucaties!Laikam jau ilgi domāju kāpēc tad mums tik daudz pazūd šie ciolvēki bez vēsts!Laikam viņi starp mums arī dzīvo mēs pat varbūt to nenojaušam un kas zina ko viņi varbūt izina mūs ar šiem cilvēkiem!Un beigu beigās sanāks kad viņi jau būs ar mums un mēs ar viņiem!Tākā neņirgājaties es vēl esmu pie laba saprāta un te nemurgoju!Un kas vēl es esmu nosapņojusi dažus sapņus kas dažās valstīs ir slikts kas noticis un laps un piepildījās mani sapņi nezinu bet tā ir un kas vēl šo sapni nevēlos teikt jo nu šis raksts atbilst šim rakstam ,kad kautkad notiks laps,bet tai pašā laikā arī slikts man pat negribas rakstīt tiešām baisi un nezinu lai notiek kas notikdams bet es jūtu, kad mans sapnis šim piepildīsies!Gribiet smejaties,nesmejaties,bet manu dzīvību izglāba tā diena kad biju stāvoklī un gribēju braukt ar vilcienu uz Rīgu 2004 gadā novembrī vai decembrī es neaceros un vakarā notika avārija un saskrējās abi vilcieni es tiešām būtu sēdējusi 1 vagonā tad būtu bijis cauri!Bet šo es biju nosapņojusi kad redzēju vakara ziņās šo ziņojumu man palika slikti ar to es arī sapratu es sapņoju lietas ,kas būs uz priekšu nezinu bet man tā ir un vēl jo projām!Bet pie sevis nosaku vienmēr:es tak to esmu jau redzējusi kautkur!Un tad klikšķis tāds noiet kalvā ,bet es tak to nosapņoju!Paldies draudzenei kad viņa man teica paliec kur tu brauksi tādā putenī sniegs auksts atliec visas darīšanas uz citu dienu un tiešām paldies Jolantai!

     [+] [-]

, 2012-05-22 00:38, pirms 12 gadiem
Tāpēc jau vecmamma nobrīdināja, lai dibenu mēnesim nerādot. Tad varot uzraut augšā. Visu mūžu to esmu arī ievērojis. Griežu uz otru pusi.

     [+] [-]

, 2012-05-22 01:01, pirms 12 gadiem
Cilveeka lielaakaa kluuda, ka vinjs ir iedomaajies, ka vinjs ir sapraatiigaakaa buutne Visumaa!!! Sapraatiigaakaa buutne-cilveeks iespeejams nav pat uz Zemes, kur nu veel Visumaa!!!
Nu beidziet sev glaimot!!!

     [+] [-]

, 2012-06-30 14:43, pirms 12 gadiem
Neko slimāku vēl nebiju lasījis.
PS - Nu ja es NASA mazgātu grīdas, tad jau es arī kā tās darbinieks varētu klārēt, ka sabiedrība par citplanētiešiem netiek informēta...

     [+] [-]

, 2012-07-08 11:31, pirms 12 gadiem
Cilvēks rakstīja: Neko slimāku vēl nebiju lasījis.
PS - Nu ja es NASA mazgātu grīdas, tad jau es arī kā tās darbinieks varētu klārēt, ka sabiedrība par citplanētiešiem netiek informēta...
Nekā slima šajā rakstā nav. Tu neesi pieradis pie šādas informācijas, tāpēc arī liekas slimi. Slimi ir tas, ka vairāku valstu valdības aizliedz izplatīt faktus par šīm tēmām un astronautiem draud sods par izpļāpāšanos (naudas sods plus 10 gadi cietumā). Ir tik lielas bailes, kā uz to reaģēs sabiedrība...

     [+] [-]

, 2012-07-10 10:27, pirms 12 gadiem
nu nava tik daudz pierādijumu kad tiesam tadi ir,,, drosmigie vareja nolaisties uz meness un apliikot kas tur ir nevis gvelt mulkibas... !

     [+] [-]

, 2012-10-07 18:31, pirms 12 gadiem
JA 21 12 12 BUSS MUMS UZ ZEMES 12 HLO NO MENESS ATLIDOS UN BUS NEDAUDZ MUMS GENOHT ...pastardienas iesakums..!

     [+] [-]

, 2015-02-05 13:30, pirms 9 gadiem
Raksts, kā raksts, daļa komentētāju gan puspilni vai apdalīti no dzimšanas... un ,protams, anonīmi.