Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:326, Did:0, useCase: 3


Vai nāras jeb nāriņas eksistē? Dīvaini atgadījumi

Patiesībā no visiem pasaules ūdeņiem ir izpētīti tikai 4 procenti, tātad ir tik daudz noslēpumu, kas vilina daudzus cilvēkus. Kāpēc lai nepastāvētu arī ūdens civilizācija jeb nāras? Šādos ūdens plašumos var būt jebkas. Pie tam, daudzi zinātnieki vairs nešaubās par nāru eksistenci. Taču, kas šie pa pusei cilvēki, pa pusei zivis ir? Evolūcijas ceļā pārveidojušās ūdens radības vai cilvēki, kas iemācījušies dzīvot zem ūdens jau no seniem, seniem laikiem. Iespējams, mēs paši esam iznākuši no ūdens dzīvot uz sauszemes, bet daži ir palikuši tur.

Cilvēki ir dzīvojuši zem ūdens

Cilvēks lielākoties sastāv no ūdens. Apmēram 70 – 80 procenti. Ir pierādījumi, ka arī asinis ir laika gaitā pārveidojies jūras sālsūdens. Un kā mēs rodamies? Patiesībā, gan sperma, gan olšūna sastāv no 95 % ūdens.

Mūsdienās aizvien vairāk atklājas zivju cilvēkiem līdzīgi radījumi. Notiek tik daudz dīvainu lietu. Piemēram, Peru 1991. gadā piedzima kāds zīdainītis, klāts ar zvīņām, kopā saaugušām kājiņām un bez lūpām, kas to padarīja vēl līdzīgāku zivij. Īstenībā ir piedzimuši salīdzinoši daudz interesantu bērni, kas ļoti līdzinās kādai jūras radībai, pat ar žaunām. Bet Floridas pludmalē izskaloja lielu zivi ar cilvēka kājām. Zinātnieki izpētīja, ka gan uzbūve, gan smadzenes ir kā zivij, tomēr aste neizskatījās gluži tradicionāli un segaudi bija tuvāki cilvēku segaudiem.

Viņi ir, bet nevēlas tikt atklāti

Pie Austrālijas 6000 metru dziļumā tika nofilmēti dīvaini veidojumi – kaut kas līdzīgs pilsētai vai rūpnīcai, kas no ovāliem ēku kupoliem izstaroja gaismu. Pēc dažādām izpētēm tika apstiprināts, ka celtnes ir mākslīgi veidotas. Tomēr, kad to iemūžināt centās vēlreiz, viss bija pazudis kā nebijis.

Iedomājieties, viņi tik ļoti nevēlas, lai mēs tos atklātu, ka iznīcina savas mājas, iespējams, to uzcelšanai tika patērēts daudz laika, iespējams, tās viņiem bija mīļas, bet viņi izvēlējās labāk zaudēt to, nekā savu noslēpumainību. Varbūt mums vajadzētu padomāt un saprast, ja jau viņi to nevēlas, tam ir savs iemesls...
Iespējams, viņi nevēlas, lai mēs izjauktu zemūdens dzīvi, tāpat, kā esam izjaukuši savas pasaules ritumu. Iespējams, viņi grib dzīvot mierā.

Vēlāk tajā pašā vietā 11 000 metru dziļumā tika nolaists ļoti dārgs un sarežģīts aparāts, ar kura palīdzību bija iespējams pētīt apkārtni lielā dziļumā. Pēkšņi priekšā parādījušies balti silueti, kuri izraisījuši griezīgas skaņas. Kad aparātu izcēla tas bija ļoti sabojāts, milzu konstrukcijas salauztas, kas nepavisam nav viegli izdarāms, un trose pārzāģēta...

Japānā redzēts kāds smalks ķermenis, 1 – 1,2 m garš, kas ar četriem pirkstiem sniedzies pēc cilindriska veida objekta, kas tur pirms brīža ticis ierauts ūdenī.

Mistiski pazūd kuģis

1997. gadā notika kāds ļoti mistisks gadījums noticis ar tūristu laineri. Pirms četriem gadiem tas kuģojis ar 2000 pasažieriem uz Javas salu. Trešajā dienā atskanēja SOS signāls- kuģis vētras dēļ grimstot. Visi tuvumā esošie kuģi steidzās palīgā, taču neko neatrada, radari pēkšņi vairs neuzrādīja kuģa esamību. Arī tālākie izmeklējumi bija bezjēdzīgi – nekādu pēdu, nekā. Taču pēc četriem gadiem apmēram tajā pašā vietā radari uztvēruši to pašu laineri un atskanējiuss SOS signāla atcelšana. Vētra esot pierimusi un viss esot kārtībā, lai arī vētras šajā apvidū nav bijušas vismaz gadu. Nonākuši krastā, cilvēki priecājās par to, ka veiksmīgi pārcietuši lielos viļņus, bet kad tiem teica, ka pagājuši jau četri gadi, visi tikai smējušies. Visu pārējo noklusēja. Plašākai publikai vairs neko neatklāja un par šo notikumu nekas nav zināms. Vai tas ir saistīts ar nārām un ūdens tautām? Kas to lai zina, bet tas noteikti ir tikpat mistiski.

Kādam tur jābūt

Ir zinātnieki, kas uzskata, ka kāds tur apakšā zem ūdens noteikti mīt, jo, padomāsim, cik gan daudz mēs piesārņojam ūdeni. Visi kuģi, kas avarējuši pārvedot naftu, un to palaiduši ūdenī. Arī vienkāršie atkritumi, ko cilvēki ber ūdenī, ķīmiskas vielas u.c. Ūdenim jau vajadzētu būt pietiekami piesārņotam, lai daudzās vietās vairs ūdens radības nespētu dzīvot, taču viņas dzīvo. Tas liek domāt, ka kāds ūdeni attīra. Speciāli attīra, lai spētu izdzīvot...

Ir tik daudz neatklātu lietu, tik daudz hipotēžu, par kuru patiesumu mēs nevaram būt pārliecināti, bet iespējams, ka lielā daļā no tā visa slēpjas patiesība.

     [+] [-]

, 2010-07-08 12:46, pirms 14 gadiem
Jauki! Ar nepacietību gaidīšu.

     [+] [-]

, 2010-07-08 13:07, pirms 14 gadiem
nu tad beidzot kaukas interesants uzrakstīts citādi visur tikai par politiku un politiku

     [+] [-]

, 2010-07-08 17:10, pirms 14 gadiem
Es gan ticu!

     [+] [-]

, 2010-07-08 17:15, pirms 14 gadiem
Gatis vakar laikam bija ieķēris par daudz

     [+] [-]

, 2010-07-08 17:37, pirms 14 gadiem
satikto nāru daudzums ir proporcionāli atkarīgs no izdzertā tilpuma