Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Top nebijis astroloģiski ziedošs videoprojekts "Divpadsmit dārzu maģija"

Redakcija
Redakcija

Top nebijis astroloģiski ziedošs videoprojekts "Divpadsmit dārzu maģija"
Sertificēta astroloģe Ilze Reiha vienā no dārziem
Foto: Iveta Apškrūma, epadomi.lv

Latvijā ir ļoti daudz skaistu dārzu un izcili iekoptu pagalmu, latvieši mīl dabu un latviešiem interesē arī astroloģija. Dārzi un astroloģija- jau drīzumā uz datorekrāniem. Epadomi sadarbībā ar "Astrocentru" pavasarī sāka jau sen sirdī lolota videoprojekta īstenošanu- 12 DĀRZU MAĢIJA.. Jau pavisam drīz pirmais no 12 raidījumiem tiks nodots jūsu vērtējumam. Šo ideju mūs pamudināja attīstīt Latvijas dārzu fenomens!!! Mūsuprāt- mazajā, mīļajā Latvijā ir tik daudz fantastiski skaistu un dažādu dārzu, izdomas bagātu un čaklu dārznieku! Izrādās, ka esam patiešām "apsēsti"(labajā nozīmē), ar savu dārzu un vides iekārtošanu! Tāpēc vēlamies ar šo skaistumu dalīties, jo dalīts prieks taču ir dubultprieks!

Apzināsim Latvijā kā zināmu tā mazpazīstamu dārzamīļu dārzus un pētīsim sakarības starp dārza īpašnieku zodiaka zīmi un idejām, kuras tie realizē savā ziedu un augu paradīzē. Tie būs gan pilsētu privātmāju, gan viensētu dārzi, gan mazdārziņi, gan arī dārzs un lodžijas pilsētvides dzīvoklī.

Dzirdēsiet intervijas ar pašiem dārzu īpašniekiem, atbildes uz astrologa sagatavotiem jautājumiem par tēmu- augu izvēle, dārza dizains, kompozīcijas, mīļākie augi, krāsas, darbs dārzā, dārza baudīšana, ravēšana u.c..

Dzirdēsiet astrologa komentārus saistībā ar dārznieku personīgo astroloģisko karšu interpretāciju par tēmu - dārznieks un viņa dārzs. Uzzināsiet kādas zodiaka zīmes un kādas planētas ietekme nosaka tādu vai citādu konkrētā dārznieka izvēli un gaumi dārza iekārtošanas un kopšanas sakarā, mīļāko krāsu gammu izvēlē.

Noskaidrosim četru stihiju ietekmi uz dārza īpašnieka raksturu un viņa darbu, uzvedību, prioritātēm dārza darbu sakarā. Uzzināsiet, kurām zodiaka zīmēm primārais ir dārza praktiskais pielietojums, kurām romantiskais un kurām svarīgi ir abi nosacījumi, kādas zīmes vairāk novērtē aromātu burvību, kādas vairāk veselīgo, ārstniecības augu nozīmi un kuras no zīmēm ir vislielākie stādu kolekcionāri un kuras selekcionāri, kurām zīmēm ir vislielākā garšaugu kolekcija dārzos, kura zīme dod priekšroka gaisa dārziem, vīteņaugiem un graudzālēm, kuras izvēlās skaistu ūdensaugu. pielietošanu dīķos un baseinos. Runāsim ap un par astroloģiju, tās saistību ar dārziem, pašu dārznieku un dzīvi kopumā.

Ceram uz jūsu lielu atbalstu šī projekta realizācijā un sakām jau iepriekš lielu Paldies visiem, kas piedalīsies un būs atsaucīgi mūsu kopprojektā!

Ar patiesu cieņu, jūsu Epadomi un Astrocentrs.

Te redzams iepriekšējais projektiņš ASTROLOĢISKĀ VIRTUVE: