Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Melnās piektdienas uzmundrinošie horoskopi

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar praktisko ikdienas horoskopu portālā epadomi.lv. Lasi, plāno un veido savu dienu veiksmīgu! Lai izdodas!

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Auniem zvaigznes sola finansu veiksmi. Jūs tiksiet galā ar visām problēmām, pateicoties jaunām idejām vai jaunas stratēģijas izvēlei. Diena būs labvēlīga jaunu līgumu slēgšanai, pārrunu veikšanai un biznesa darījumu koordinēšanai. Jūsu loģika un pārliecība par savu taisnību partneriem liks piekrist visam, ko sakāt.
Šajā dienā labi uzsākt jaunu darbu, dibināt jaunas pazīšanās. Ja esat ģimenes cilvēks, pacentieties saviem mīļajiem šodien veltīt pēc iespējas vairāk uzmanības. Priekšā jums stāv nopietnas rūpes, tāpēc vakarā vēlams labi atpūsties.


Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)

Vēršiem piemērota diena garīgai izaugsmei, iekšējās neatkarības iegūšanai un netradicionālajai ārstniecībai. Nelietojiet šodien alkoholiskos dzērienus un dzīvnieku izcelsmes barību.
Šodien vēlams izrādīt augstsirdību un būt devīgam. Iespējams, gūsiet negaidītus naudas ienākumus vai kādus citus materiālus labumus (piem., laimestu, prēmiju, dāvanu utml.).
Darbu veiciet stingri pēc plāna, ievērojot noteiktos laikus un termiņus, - tas tiks novērtēts un pamanīts no augstākstāvošām instancēm vai tiem cilvēkiem, no kuriem atkarīgi jūsu ienākumi.


Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

Šodien būtu vēlams visas šaubas mest pie malas un vismaz censties būt pārliecinātam par savām spējām. tomēr efektīvam darbam un rezultāta sasniegšanai ar to nepietiks. Lai arī ko jūs šodien nedarītu, sāciet ar kārtības ieviešanu. Tas attiecināms gan uz saimniecības lietām un mājas veicamiem pienākumiem, gan uz veselības sakārtošanu un medicīniska rakstura jautājumiem, gan arī uz biznesa un darba lietām. Iespējams, ka vairākas no tām šodien var krustoties un vienas rezultāts var būt atkarīgs no otras izdošanās.
.


Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Vēžiem šodien netrūks ne enerģijas, ne pārliecības par sevi, tomēr problēmu, ko risināt netrūks. Neskatoties uz dažādiem šķēršļiem, jūs tomēr tiksiet ar visu galā samērā viegli un bez lieka stresa. Tāpat daudziem šīs zīmes pārstāvjiem šodien ir garantēts draugu, radu, paziņu vai ietekmīgu personu atbalsts. Šī ir laba un piemērota diena oficiālām vizītēm, savas autoritātes nostiprināšanai un profesionālai izaugsmei. Tāpat varat nodarboties ar ārstniecības, apdrošināšanas un darbā iekārtošanās jautājumiem. Zvaigznes iesaka piesargāties no traumām un neielaisties riskantos darījumos un pasākumos.


Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Lauvām šodien gaidāma radoša diena. Jūsu enerģijas pietiks visam, tomēr zvaigznes iesaka pievērsties nākotnē plānoto projektu rūpīgai sagatavošanai un drošas aizmugures radīšanai. Izdariet visu, lai vēlāk nevajadzētu tērēt tik dārgo laiku garlaicīgai rutīnai. Iespējams, jums šim nolūkam vispirms jāsakārto sava veselība, jāiegūst ietekmīgu cilvēku atbalsts vai jāatrisina kāds cits svarīgs jautājums.
Tāpat šodien ieteicams nokārtot finansu un īpašuma lietas, kā arī ieilgušas ģimenes domstarpības.


Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Šīs dienas atmosfēra ideāli piemērota pārliecības par sevi iegūšanai, pamatotu cerību par labāku nākotni radīšanai un savāktībai. Pateicoties šīm ipašībām jums izdosies atrisināt stratēģiski svarīgus uzdevumus un saglabāt nesatricināmu mieru. Šodien visi Jaunavas zīmē dzimušie lieliski tiks galā ar saviem pienākumiem un nepieļaus nekādas nopietnas kļūdas. Ja jums nepieciešama palīdzība vai atbalsts, arī to šodien neviens neatteiks. Iespējams, ka šodienas veikums iedvesmos jūs kaut kam lielākam nākotnē. Varbūt, pat sāksiet domāt par nopietnāku karjeru. Tomēr sasteigt savus lēmumus nevajadzētu, dodiet sev laiku pārdomām.


Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Svariem šodien vēlams domāt par morālām un materiālām vērtībām. Ja jārisina finansu vai īpašuma jautājumi, domājiet par to drošību un saglabāšanu. Iespējama arī kapitāla pavairošana un finansu stāvokļa nostiprināšana, Ja palīgā jums nāks kādi radniecīgi spēki. no ētikas viedokļa raugoties, ir svarīgi, lai jūs stingri sekotu saviem principiem. Noturēt savus domubiedrus, sekotājus un partnerus jums palīdzēs centieni pēc līderības un organizatoriskās spējas, kas jums dotas jau no dabas,- atliek tikai likt lietā un izmantot.
Dienas otrajā pusē gaidāmas nelielas grūtības. Neļaujiet situācijai izslīdēt no jūsu redzesloka, tad viss būs kārtībā.


Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

Skorpioniem šodien ļoti laba diena, lai slēgtu ilgtermiņa darījumus. Tas var būt gan profesionāls līgums, gan biznesa alianse, gan arī oficiāla noruna par tālāku sadarbību. Iemīlējušās Zivis var doties laulības ostā vai vismaz sākt domāt par soli šajā virzienā. Jums šī diena jāpavada mierīgi. Nekonfliktējiet ne ar vienu, svaldieties un neizšķiediet savus spēkus sīkumos un nevajadzīgos strīdos. Ieteicams darboties kolektīvā, pievērsties fiziskai slodzei un mājas lietu sakārtošanai. Varat aizņemties vai aizdot naudu. Aktīvi izmantojiet šo labvēlīgo laiku veselības uzlabošanai un dvēseles attīrīšanai. Lietojiet veselībai vērtīgu uzturu un dabīgos vitamīnus.




Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Strēlniekiem šodien nav ieteicams pārvērtēt savas spējas un iespējas, kā arī cerēt uz veiksmīgu "kaķi maisā"- visam ir robežas, tāpēc neizaicieniet likteni. Dariet mierīgi agrāk uzsāktos darbus un necentieties būvēt gaisa pilis. Zvaigznes lēš, ka jebkuri šodien uzsāktie projekti būs tikai tukšas ilūzijas, bet lieka spriedze var pabojāt jūsu veselību. Neatsakieties no palīdzības citiem, izmantojiet izdevību parādīt sevi no labākās puses un neaizmirstiet atgādināt citiem par saviem sasniegumiem. Tad arī jūsu pilnvaras tiks palašinātas un jūsu stāvoklis pamazām uzlabosies.


Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)

Jūsu iedzimtā pārliecība par sevi šodien tiešām ir pamatota. Uzticieties savai intuīcijai, zināšanām un pieredzei jebkurā lietā. Varat pat izmantot savas ārējās dotības un šarmu, īpaši, ja protat to likt lietā un izmantot. Jūsu profesionālisms palīdzēs jums celt savu autoritāti un ietekmi pat visneiedomājamākajās vietās un lietās. Šodien veiksmi var gūt un tikt pamanīti var pat jauni un dzīvē nepieredzējuši Mežāži. Šī ir jūsu veiksmīgā diena, kuru vēlams izmantot sevis parādīšanai un apliecināšanai. Tāpat tā ir laba, lai iestātos kādā lielā savienībā vai sabiedrībā.


Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

Ūdensvīriem šodien, pirms uzsākt darbu, vispirms vēlams salikt visu pēc prioritātēm. Pievērsieties svarīgakajam, sīkumus piekoriģējot pēc nepieciešamības un steidzamības principa. Jūsu karjeras izaugsmi veicinās ne tikai profesionalitāte, bet arī prasme aukstasinīgi un pareizā secībā pārvarēt visus šķēršļus un savlaicīgi diagnosticēt un novērst sīkas kļūmes. Pieturieties pie disciplīnas un ievērojiet subordināciju, tad viss būs vislabākajā kārtībā. Grūtos brīžos un jautājumos, kurus nepārzināt pārāk labi, noteikti vaicājiet padomus profesionāļiem un speciālistiem. Nezaudējiet drosmi un savaldību.



Zivis (Pisces, 20.II–20.III)

Zivīm zvaigznes iesaka neskriet ar pieri sienā, ticēt sev un saviem spēkiem, saglabāt pašcieņu un savaldīšanos. Nav vērts savus spēkus šodien izšķiest sīkumos, kurus īsti nepārvaldāt, sevišķi, ja varat tos uzticēt profesionāliem meistariem vai speciālistiem. Pietiks, ja jūs visu administrēsiet un nokontrolēsiet. Ja domājat kādā jomā eksperimentēt, vispirms rūpīgi visu izanalizējiet un saplānojiet. Iespējams, ka pat saņemsiet oficiālu atbalstu. Tas var būt arī mērķfinansējums vai garantijas apkalpošana.

Epadomi dienas hororskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls