Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Uzmundrinošie horoskopi 11. aprīlim visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar uzmundrinoši izklaidējošu materiālu - Epadomi ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns (21.03 – 19.04)

Lieliska diena izbraukumiem, kontaktiem, pieredzes apmaiņai. Tomēr pievērsiet uzmanību cilvēkiem, ar kuriem darbojaties kopā,- iespējams, kādam no viņiem nevar uzticēties. Esiet aktīvi visas dienas garumā: sportojiet, kustieties, kontaktējieties ar apkārtējiem. Varat meklēt jaunus atbalstītājus, domubiedrus vai tikties ar labiem draugiem. Arī atpūtai šodien ir jābūt aktīvai un vislabāk svaigā gaisā.



Vērsis (20.04 – 20.05)

Vēršiem jānoskaņojas uz aktīvu darba nedēļu. Darāmā netrūks un dažādu problēmu risināšana paņems daudz laika un spēku. Esiet pacietīgi un savaldīgi.
Šī ir ļoti laba diena kontaktiem ar mīļoto cilvēku. Izmantojiet savu emocionālo bagāttību, lai radītu īpaši jauku atmosfēru un padarītu savstarpējās saites vēl stiprākas. Varat kopā doties kādā izbraukumā vai doties romantiskās vakariņās.


Dvīņi (21.05 – 21.06)

Lai arī ko jūs plānojāt, paredzamajās darbībās nāksies ieviest korekcijas un izmaiņas. Šī iemesla dēļ dienas sākums var šķist neveiksmīgs, radīt satraukumus un vilšanās sajūtu. Tāpat varat saņemt kādu nepatīkamu ziņu. Tomēr nopietnam satraukumam nav pamata- savus mērķus jūs sasniegsiet tik un tā. Pagaidām dariet tik, cik tas iespējams.
Atrodiet laiku sporta nodarbībām un intelektuālajam teniņam. Dienas otrā puse būs daudz mierīgāka un labvēlīgāka par pirmo.



Vēzis (22.06 – 22.07)

Vēžiem šodien ir lieliskas perspektīvas sasniegt vai iegūt kaut ko ievērojamu. Tas var būt saistīts ar nekustamo īpašumu, mantiskām vērtībām, aizbildniecību vai sasniegumiem darbā. Galvenais- domājiet labas domas un esiet labā omā. Ja savulaik esat pametis mācības, šī ir laba diena, lai atjaunotu iesākto. Tāpat šodien varat doties iepirkties, atjaunot savu garderobi, nodarboties ar ģiemenes lietām.


Lauva (23.07 – 22.08)

Lauvām šodie jāuzmanās ar veicamajiem darbiem un pienākumiem. Jūsu pārlieku lielā emocionalitāte var radīt problēmas: jūs varat pieņemt nepareizus un pārsteidzīgus lēmumus, izdarīt neloģiskus spriedumus un gājienus.
Šī diena jums vairāk piemērota atpūtai (arī aktīvai), izklaidēm, sabiedriskiem pasākumiem, kā arī fiziskai slodzei un pastaigām svaigā gaisā.


Jaunava (23.08 – 22.09)

Šodien pastāv liela iespēja saņemt kādu patīkamu jaunumu vai vilinošu piedāvājumu. Taču pirms piekrist, visu labi pārdomājiet, apsveriet visus "par" un "pret", jo jaunās ieceres īstenošanai būs nepieciešams daudz laika un spēka. Neielaidieties riskantos pasākumos, tie nav priekš jums. Jūsu veiksme atkarīga no pamatīga darba, kas prasa virzīties uz nosprausto mērķi pamazām un lēni, bet neatlaidīgi.



Svari (23.09 – 23.10)

Svariem pretrunīga diena. dienas sākums iezīmēsies ar krasām pārmaiņām un negaidītiem jaunumiem. Izvairieties no cilvēkiem, kuri jums šķiet neuzticami. Savukārt, dienas otrā puse sola jaunas iespējas un patīkamus piedzīvojumus. jums radīsies idejas turpmākai darbībai un iedvesma jauniem projektiem.
Arī ģimenē viss būs kārtībā un attiecības tikai stiprināsies.


Skorpions (24.10 – 21.11)

Nerīkojieties šodien slepeni vai ar neatļautām metodēm. Skatieties droši tieši acīs visām grūtībām, tad pārvarēt šķēršļus nebūs problēmu. Pirms ko darīt, labi apdomājiet katru nākamo soli un darbību- nepareiza rīcība un kļūdas var dārgi maksāt. Vakarā dienas laikā sakrājušos spriedzi un slikto pašsajūtu palīdzēs noņemt romantiska tikšanās, kopā būšana ar mīļoto cilvēku vai tusiņš ar draugiem.



Strēlnieks (22.11 – 21.12)

Strēlniekeim šī diena neko labu nesola. Jums būs jāsaskaras ar milzum daudz problēmām, jārisina nepatīkamus jautājumus un jātiek galā ar sarežģījumiem. Liktenis ne pa jokam pārbaudīs jūsu izturību, pacietību un mērķtiecību. taču nebaidieties no dzīves līkločiem. Dotieties droši pretī visiem pārbaudījumiem, pretējā gadījumā situācija tikai saasināsies. Ja izturēsiet šī brīža grūtības, vēlāk jūs gaida veiksme un jauns sākums.



Mežāzis (22.12 – 19.01)

Mežāžiem šī ir laba diena personīgās dzīves sakārtošanai. Taču arī darbā varat daudz sasniegt. notikumus gan neforsējiet, dariet visu prātīgi un pamatīgi- jūsu veiksme būs atkarīga no centības un mērķtiecīgas virzības pretī vēlamajam. Kontrolējiet savas emocijas un nekādā gadījumā nesperiet pirmo soli nevienā situācijā, tad būs iespēja sev labvēlīgo periodu paildzināt. Pat situācijās, kas jums nav patīkamas, sakodiet zobus un saglabājiet aukstasinību.



Ūdensvīrs (20.01 – 18.02)

Ūdensvīriem šī diena vairāk piemērota atpūtai, nekā darbam. Ja vien ir iespējams, pavadiet vairāk laika svaigā gaisā, pievērsieties savas veselības uzlabošanai, apmeklējiet ūdens procedūras. atturieties no smagas barības un stipriem alkoholiskiem dzērieniem. Dienas otrā pusē iespējams kāds patīkams jaunums vai negaidīta ziņa.



Zivis (19.02 – 20.03)

Zivīm šī diena nebūs ne viegla, ne vienkārša. Jūs gaida dažādi pārbaudījumi, domstarpības, uzskatu nesaskaņas. Iespējama augsta emocionālā spriedze. Tomēr mēģiniet cīnīties par saviem uzskatiem un pārliecību. Ja nepadosieties, dažus līdzgaitniekus izdosies nostādīt savā pusē. Visvairāk rūpju prasīs darba lietas, ģimenes problēmas risināsies vieglāk.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls