Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Uzmundrinošie horoskopi 10. aprīlim visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar uzmundrinoši izklaidējošu materiālu - Epadomi ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns

Auniem pirmā dienas puse būs labvēlīga dažādu svarīgu jautājumu risināšanai, nozīmīgiem pirkumiem un komercialiem darījumiem. Tomēr jābūt tālredzīgiem un nedrīkst tērēt līdzekļus pār mēru. Tāpat jāuzmanās no svešiniekiem- noteikti šodien satiksiet kādu, kurš vēlēsies jūs apmānīt un iedzīvoties uz jūsu rēķina.
Dienas otrajā pusē nāksies risināt problēmas, kas var krietni pabojāt jūsu noskaņojumu.


Vērsis

Vēršiem šodien ieteicams apkopot paveikto, izanalizēt sasniegto un atbrīvoties no vecajām problēmām un atliktiem darbiem. Ja nespējat tikt galā paši, droši jautājiet pēc palīdzības. Darbs kolektīvā vai domubiedru grupā šodien ir pat ļoti ieteicams.Esiet iecietīgi pret saviem ģimenes locekļiem, izvairieties no konfliktsituācijām un strīdīgām situacijām.
Esiet taktiski un pacietīgi. Ja esat vientuļš, vakarā varat doties romantiskā piedzīvojumā.


Dvīņi

Dvīņiem ļoti grūta diena. Jūs pārpildīs vētrainas emocijas un būs grūti koncentrēties.Mēģiniet būt saprātīgi un līdzvaroti attieksmē pret apkārtējiem, bet galvenais, pret savu otro pusīti. Izvairieties no sabiedriskām vietām un kolekt\iva darba. Padarbojieties fiziski, taču nepārslogojiet sevi. Mēģiniet domāt labas domas, atcerieties patīkamus pagātnes piedzīvojumus. Ja vakarā vēl joprojām jūtaties slikti, izejiet pastaigāt svaigā gaisā, bet pirms miega iedzeriet nomierinošu tēju.


Vēzis

Vēžiem šodien nav ieteicams uzsākt jaunus projektus un darbus. Domāt par nākotni, protams, varat, taču vispirms ieteicams padarīt visu to, kas joprojām gaida savu kārtu. Pārskatiet prioritātes un ķerieties pie darba.
Diena laba, lai atrisinātu nepatīkamus attiecību jautājumus, ieilgušas problēmas un aizvainojumus. Izrādiet savaldību, sapratni un esiet pacietīgi. Uzklausiet arī otras puses skatījumu uz lietām.


Lauva

Diena solās būt laba un veiksmīga. Šodien iespējams tikt skaidrībā ar daudziem jautājumiem un paveikt svarīgas lietas. Varat slēgt būtiskus līgumus, parakstīt svarīgus dokumentus, veikt nozīmīgus pirkumus.
Vakarā zvaigznes iesaka tikties ar draugiem vai apmeklēt sabiedriski izklaidējošus pasākumus. Fiziska slodze šodien jums bav ieteicama tāpat kā smags ēdiens. Vieglos vīnus gan varat atstāt vakariņu ēdienkarte.


Jaunava

Jaunavām šī nebūs tā vieglākā diena. Nedzīvojiet ilūzijās un nesapņojiet par nepiepildāmām lietām. Sapņi, kuri šobrīd ir jūsu prātā, nerealizēsies- šis laiks nav piemērots jaunu ideju realizācijai. Viss, ko jūs šobrīd mēģināsiet uzsākt, nesīs tikai vilšanos. Nepārslogojiet sevi fiziski, nelietojiet alkoholu un asas garšvielas. Tāpat šodien ieteicams atteikties no gaļas ēdieniem.
Vakaru veltiet savam vaļaspriekam.


Svari

Svariem grūta diena. Jums pastiprināti jādomā par savu drošību, jābūt uzmanīgiem un piesardzīgiem. Tāpat vēlams iedziļināties notiekošajā un censties nepalaist gar ausīm svarīgu informāciju- pastāv iespēja, ka nepamanīsiet savu veiksmi un izdevību.
Sirds lietās gan zvaigzns sola veiksmi, tāpēc vakaru vai pat visu otro dienas pusi varat veltīt mīlestībai un mīļotajam cilvēkam.


Skorpions

Skorpioniem grūta diena. Lai kaut nedaudz atvieglotu sev dzīvi, nesteidziniet notikumus, neskrieniet ar pieri sienā un neesiet uzstājīgi. Laiks visu sakārtos un noliks savās vietās. Lai arī pašreiz ir grūti tikt skaidrībā pašam ar sevi un savām domām, kā arī novērtēt savus spēkus, mēģiniet sakoncentrēties un darīt vismaz pašu nepieciešamāko.
Neaizmirstiet par savu veselību un pašsajūtu. Labākais, ko varat darīt šajā jomā- nodarbināt savu ķermeni fiziski.


Strēlnieks

Strēlniekiem šodien jāstrādā ar savu radošo potenciālu, mēģinot izpaust savas spējas kā vien var jebkurā dzīves jomā. Pārlieku liela fiziska slodze šodien jums nav ieteicama tāpat kā aktīva komunikācija. Veiksme uzsmaidīs, ja strādāsiet vienatnē un būsiet sakoncentrējies uz darāmo. Izturieties pret saviem ģimenes locekļiem un mīļoto personu ar pienākošos cieņu, nekritizējet nevienu un neko nepieprasiet. Citu ideāli drīkst atšķirties no jūsējiem.


Mežāzis

Mežāžiem priekšā gaidāma grūta diena. Sevišķi uzmanīgiem šodien jābūt ar finansu jautājumiem. Nepareizs situācijas vai partnera novērtējums var novest pie nepatīkamiem zaudējumiem. Arī ģimenē un mīlestības lietās var rasties negaidīti sarežģījumi. Zvaigznes iesaka netrakot, bet būt savaldīgiem un pacietīgiem. Tikai jūsu miers, tālredzība un loģiskā domāšana palīdzēs pārvarēt visus šķēršļus, kas šodien nonāks jūsu ceļā.


Ūdensvīrs

Ūdensvīriem šodien ieteicams pievērsties būtisku un svarīgu lietu un jautājumu risināšanai. Netērējiet laiku patīkamām, bet maz ienesīgām nodarbēm. Tikai ņemot talkā disciplinētību un gribasspēku jums izdosies sasniegt panākumu virsotni. Nemeklējiet šodien ne jaunus piedzīvojumus, ne sajūtas- zvaigznes brīdina, ka tās var būt ar negatīvu nozīmi.


Zivis

Šodien vēlams pievērsties žēlsirdībai, palīdzēt citiem un padomāt par ārstnieciskām procedūrām. Palīdzot radiem un draugiem, neaizmirstiet arī par savu ģimeni- iespējams, tieši viņiem visvairāk nepieciešama jūsu uzmanība. Neklausieties neviena padomos un ieteikumos; rīkojieties tā, kā liek jūsu sirdsapziņa un godaprāts.
Pirms došanās pie miega vēlams pastaigāties svaigā gaisā, pagulēt siltā vannā un izdzert glāzi silta piena ar medu vai zāļu tēju.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls