Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Uzmundrinošie horoskopi 9. aprīlim visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar uzmundrinoši izklaidējošu materiālu - Epadomi ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Dienas pirmajā pusē Auniem būtu jāizvairās no jebkāda veida kontaktiem ar apkārtējiem. Pastāv liela iespēja izraisīt konfliktsituācijas un strīdus. Ja nu tomēr saruna ar kādu ir neizbēgama, meklējiet kompromisu. Veltiet visu savu enerģiju darbam. Šodien ir īstā diena, lai sasniegtu kaut ko vērtīgu profesionālajā jomā.
Dienas otrā pusē situācija mainīsies. Jūs droši varēsiet tikties ar citiem cilvēkiem, risināt problēmas un pārrunāt turpmākās sadarbības jautājumus. Galvenais- nepieņemt galējos lēmumus- to atstājiet uz citu dienu.


Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)

Vēršiem šodien jāizvairās no dažādiem vilinājumiem, nepiepildāmām fantāzijām un apmāna, kuru nudien netrūks. Ja arī kāda jūsu vēlēšanās uz šo brīdi piepildīsies, gala rezultātā tā jūs novedīs strupceļā. Šodien mēģinās uzdarboties jūsu nelabvēļi un konkurenti. Zvaigznes iesaka būt sasvaldīgam un pacietīgam. Jūsu izturība vēlāk atmaksāsies. Atcerieties- ne viss ir zelts, kas spīd.


Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

Dvīņiem šī diena ir ideāli piemērota jaunu lietu un projektu uzsākšanai. Tāpat varat doties jauna darba meklējumos. Šodien jūs gaida ne tikai emocionāls kāpums, bet pieaug arī seksuālā enerģija un personīgais šarms.
Diemžēl, dienas otrā pusē pastāv iespēja piedzīvot nepatīkamus brīžus. Lai jūs tas nesatrauc- galu galā viss nokārtosies! Izvairieties no konfliktiem, neielaidieties strīdos, bet meklējiet kompromisu. Ja ievērosiet šos norādījumus, ātri vien viss nostāsies savās vietās.


Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Vēžiem šī diena iezīmē jauna dzīves posma sākumu. Jūs sapratīsiet, ka vēlmju piepildīšanās ne vienmēr sola laimi, taču viss, kas notiek- notiek uz labu! Nopietni aizdomājieties par to, ko patiesībā vēlaties no dzīves- no tā atkarīgs tas, ko beigu beigās iegūsiet. Jums daudz kas jāsaprot un jāizjūt- tas jūs darīs viedāku.
Ir laiks atdot parādus un uzsākt jaunu ieceru realizāciju. Arī privātajā sektorā vēlams visu sakārtot.


Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Šai dienai ir divējāda noskaņa. Pirmajā dienas pusē daudz kas var noiet greizi, ja mēģināsiet nodarboties ar svarīgu jautājumu lemšanu, sadarbības jautājumu risināšanu un sarunu vešanu. Taču ir arī labā ziņa- veiksies visā, ko darīsiet vienatnē, sevišķi, ja darāmajam pieiesiet radoši.
Dienas otrajā pusē jāievēro piesardzība- pieaug traumatisma iespējas.
Problēmas var nākties risināt arī privātajā dzīvē.


Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Jaunavām šī diena ir kā radīta kontaktiem ar apkārtējiem, sporta nodarbēm un jebkurām fiziskās slodzes izpausmēm. Šodien varat atrisināt daudzas iepriekš radušās domstarpības, kā arī salabt ar tiem cilvēkiem, ar kuriem jums šķita, ka vairs nekad nerunāsiet. Meklējiet kompromisu un viss nokārtosies.
Atrodiet laiku savaia ģimenei un bērniem, ja jums tādi ir. Kopīgi pasākumi tikai stiprinās jūsu saites un uzticēšanos savā starpā.


Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Svariem šī ir laba diena, ja vien dienas otrajā pusē paši to nesabojāsiet. Meklējiet piedošanu, esiet žēlsirdīgi un piedodiet arī citiem. Izsakiet komplimentus un laba vēlējumus. Tas palīdzēs izvairīties no nepatīkamiem brīžiem.
Esiet aktīvi, darbojieties, meklējiet iespējas savu mērķu sasniegšanai.
Tāpat šī diena ir piemērota atpūtai, izbraukumiem pie dabas un sportiskām izklaidēm.


Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

Skorpioniem šī ir sarežģīta diena, kas saistīta ar sevis apmānu un veltām ilūzijām. Pirms ko darīt, labi visu apdomājiet. Taču nepalaidiet garām iespējas. Nododoties sapņiem, neaizmirstiet par svarīgām lietām, kas šodien darāmas. Un neielaidieties strīdos. Atcerieties: klusēšana- zelts, runāšana- sudrabs. Esiet gudrāks un jūs pasargāsiet savu nervu sistēmu no liekiem stresiem un satricinājumiem.



Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Strēlniekiem ieteicams pēc iespējas vairāk padarīt no tā, kas iesākts. Šobrīd nav īstais laiks jaunu projektu uzsākšanai. Nemēģiniet skriet notikumiem pa priekšu- tas jūsu dzīvē neko labu nenesīs. Mierīgi dariet to, ko labi izprotat un kas jums sanāk, pievēršot uzmanību katram sīkumam un detaļai. Patiesībā jums jau ir labs pamats, tikai jāiemācās to pareizi izmantot.
Un neaizmirstiet par saviem tuviniekiem- viņi ir īstā vērtība.





Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)

Mežāžiem solās būt laba diena. Varat veikt jebko, ko esat ieplānojuši gan darba, gan privātajā dzīvē. Vienīgais nosacījums- neveikt finanšu darījumus, lieki netērēt naudu un neuzsākt jaunus projektus. Visā pārējā- brīva izvēle. Varat nodoties iemīļotajām nodarbēm, hobijiem, darba darīšanām vai atpūtai.
Bet vakarā ieprieciniet sevi ar gardām vakariņām sveču gaismā. Protams, divatā ar mīļoto personu.





Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

Šodien jums jāpiesargās no baumām un aprunāšanas. Kāds noteikti centīsies jūs iegāzt un nodarīt ļaunu. Tāpēc esiet uzmanīgi kontaktējoties ar citiem, izvairieties no pārlieku lielas atklātības un uzticēšanās. Tāpat nav vēlams pieņemiet svarīgus lēmumus. Ļoti iespējams, ka kāds jums izteiks labu piedāvājumu, tomēr nesakiet uzreiz ne "jā", ne "nē". Piedāvaājums nekur nepazudīs arī tad, ja pāris dienas visu labi apdomāsiet. Šobrīd labāk nogaidīt.



Zivis (Pisces, 20.II–20.III)

Sekojiet savai pašsajūtai. Nogurums, vilšanās, meli no citu cilvēku puses un dažādas citas nedienas, kas jūs iepriekš piemeklējušas, meklēs kā izpausties. Tāpēc, ja vien ir iespējams, veltiet šo dienu mierīgai atpūtai. Vēlams doties pie dabas, kas palīdzēs atjaunot zudušo enerģiju. Daži cilvēki, kuriem esat uzticējušies, jūs ir izmantojuši un darījuši pāri. Mācieties no savām kļūdām un veidojiet turpmāk savas attiecības ar citiem, balstoties uz šiem trīs vaļiem: labvēlība, stingra pārliecība un uzticēšanās sev.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls