Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Zodiaka zīmju savstarpējā mijiedarbība

Redakcija
Redakcija

Lai gūtu izpratni par divu personu attiecību pamatu, šinī gadījumā Jums vajadzīgs zināt sava un partnera zodiaka zīmi pēc Saules. Mazas nianses iespējamas, ja persona dzimusi tuvu Zodiaka zīmju maiņai vai dzimšanas kartē ir spēcīgi izteikta cita zodiaka zīme. Pirmajā gadījumā - nāksies rēķināties arī ar daļējām izpausmēm, kas raksturīgas blakus esošai zīmei, bet kas arī ir prognozējams, līdz ar to iespējams pielāgoties. Otrajā gadījumā - Jūs vienkārši teiksiet - tas, kas šeit rakstīts, uz mūsu attiecībām ir pilnīgi garām - un Jūs meklēsit savu astrologu;-). Šo attiecību dimensiju Jūs sajutīsit jau mēneša ilgas komunikācijas laikā.

Atskaites sistēma: 1. zīme ir jūsu pašu zodiaka zīme, otrā zīme ir zodiaka zīme, kura seko aiz Jums kalendārā. Tātad - ja esi Jaunava, tad 1.zīme ir cita Jaunava, otrā zīme - Svari un tā tālāk. Savukārt, ja esi Mežāzis, tad 1.zīme ir Mežāzis, otrā - Ūdensvīrs u.t.t.

1. zīme – SPOGUĻATTĒLS Cilvēks Jūsu pašu zodiaka zīmē. Pirmajā brīdī līdzīgs pievelk līdzīgu, daudz kopīgu iezīmju. Tomēr nākošā sajūta ir atgrūšanās. Un pēc tam ir iespējamas noturīgas garīgas saites. Jo patiesāks un atklātāks ir cilvēks pats pret sevi, jo harmoniskāk, radošāk viņš veido attiecībās ar savas zodiaka zīmes pārstāvjiem.
Ja Jūs bieži strīdaties ar savas zodiaka zīmes pārstāvjiem, attiecības šķiet garlaicīgas, bet partneris – kategorisks un skarbs, ir pienācis laiks meklēt dialogu pašam ar sevi.

2. Zīme – MANTISKAIS AVOTS Šī sektora pārstāvji atstāj ietekmi uz Jūsu materiālo pasauli. Ja ar šo cilvēku veidojas labas attiecības vai pat dzīvojat ar viņu kopā, jums ir iespēja kopīgi veidot platformu uz kuras būvēt gaišu un nodrošinātu nākotni. Bet, ja aiz šīs zīmes ir atrodams Jūsu priekšnieks, tad esiet uzmanīgi. Viņa stingrā vadībā skrējienā pēc naudas jums nāksies aizmirst gan savu talantu, gan savas spējas un ar laiku pazudīsit rutīnā.
Ja dzīvē nākas aizņemties no šī cilvēka naudu, atdodiet to pilnā apmērā un noteiktajā laikā.

3. Zīme – SKOLOTĀJS Šajā Saules sektorā ir atrodami cilvēki, kuri ar lielāko prieku dalīsies ar Jums savās zināšanās un pieredzē. Arvien ir kas jauns, ko apspriest un šāds cilvēks ir arī labākais ceļabiedrs. Savienība ar viņu ir viegla un noturīga. Un viņa padomi ir zelta vērti.
Ja attiecības ar šo partneri kļūst īpaši tuvas, tās pasliktināsies. Arī, ja šīs zīmes pārstāvis ir Jūsu dzīvesbiedrs, saglabājiet zināmu privātu dzīves telpu.

4. Zīme – DRAUGS Šis cilvēks palīdzēs uzturēt spēkā tradīcijas, mudinās Jūs domāt par mājām vai ģimeni. Ja šajā zīmē esat pats attiecībā pret citu cilvēku, tātad - 4.zīme citam cilvēkam, tad Jūs kā gādīga māte priekš sava bērna esat gatavs darīt visu, lai tikai viņš noteiktajā laikā būtu mājās. Gan vienā, gan otrā gadījumā svarīgi, lai attiecības nebūtu virspusējas. Partnera vēlmes un griba Jums ir nozīmīga, tāpēc svarīgi, lai pamatjautājumos jūsu domas un vērtības saskanētu.
Ja vēlaties uzlabot attiecības ar ceturtās zīmes pārstāvjiem, centieties vairāk uzticēties.

5. Zīme – MĪĻĀKAIS Ir lieki uzskatīt, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir pienākums padarīt Jūsu dzīvi par vieniem vienīgiem svētkiem. Mīlestība ir ne tikai rozes, bet arī ērkšķi. Un šīs pasakas beigas būs laimīgas tikai tad, ja partneris sajutīs reālu varu pār savu Pelnrušķīti. Ja Jūs vēlaties pastāvēt uz savām tiesībām, tad Jūs gaida nopietna cīņa, kurā lielākais ieguvējs būs zaudētājs. Šajā pat sektorā ir arī cilvēki ar kuriem kopā ir brīnišķīgi izklaidēties, atpūsties un spēlēt spēles.
Ja partnerim trūkst Jūsu gaidītās nopietnības, kļūstiet pats apburošs, vieglprātīgs un bezrūpīgs. Tas liks partnerim ieraudzīt Jūs citā gaismā.

6. Zīme – PRIEKŠNIEKS vai PADOTAIS Ja šis cilvēks par Jums rūpējas, tad tikai pienākuma pēc. Ja komandē, tad prasa pilnīgu pakļaušanos. Šī cilvēka pozitīvā puse ir tā, ka viņš reaģē uz visām Jūsu vajadzībām un prasībām, kā arī nopietni uztver visus Jūsu darbus. No šī cilvēka iespējams sagaidīt palīdzību karjeras jomā.
Ja viņš Jūsu labā paveicis patiešām ko būtisku, tad visticamāk liks saprast, ka būtu labi to atmaksāt. Un ne jau ar pliku “paldies”.

7. Zīme – OTRĀ PUSĪTE Šis cilvēks ir Jūsu otrā puse. Viņā Jūs atradīsiet to, kas sevī pietrūkst. Kopā jūs spējat paveikt patiešām lielas lietas un atrisināt visnopietnākās problēmas. Attiecības ir viens vesels kā diena un nakts, kā vīrietis un sieviete. Labas sadarbības priekšnosacījums ir līdzīgs sociālais un garīgais pamats
Ja bieži apstrīdēsit viņa viedokli, viņš ātri var kļūt par Jūsu ienaidnieku.

8. Zīme – KRITIĶIS Iespējams Jūs esat pamanījis, ka pēc saskarsmes ar šo cilvēku, Jums zūd labais noskaņojums un mainās skats uz dzīvi. Bet ja šis cilvēks norāda uz Jūsu trūkumiem, tad dusmu vietā ieteicams izvēlēties pašaudzināšanu.
Ja spēsit ar šīs zīmes pārstāvi nodibināt patiesi labas attiecības, Jūs gaida pārsteigums – daudz naudas vai daudz mīlestības. Šis cilvēks Jums var palīdzēt materiāli un/vai kļūt par brīnišķīgu mīļāko.

9. Zīme – GARĪGAIS AIZBILDNIS Viegla saskarsme un komunikācija. Īstais cilvēks, kuram piezvanīt, spēlējot Dzīves "Gribi būt miljonārs?" Esiet pacietīgi un entuziasma pilni apgūstot šī cilvēka Jums sniegtās mācības. Jums no viņa ir ko mācīties.
Ja šīs zīmes pārstāvis ir pārlieku pļāpīgs, tad Jūsu priekšā ir viltus pravietis un neko būtisku no viņa negūsit.

10. Zīme – PROVOKATORS Viņš nostāda Jūs karmiskas izvēles priekšā – kuru no ceļiem izvēlēties, rīkotie tūlīt vai nogaidīt. Ja izdarīsiet pareizo izvēli - piedzīvosit karjeras kāpumu. Desmitās zīmes pārstāvis (it īpaši, ja viņš ir vecāks par Jums) provocē un pat izraisa Jūsu personā dusmas tikai ar vienu mērķi – lai Jūs nesēdētu uz vietas, bet sasniegtu dzīvē panākumus.
Ja vecāks esat Jūs – tad demitās zīmes pārstāvis nekad neatteiks Jums palīdzību.

11. Zīme - LABS PAZIŅA Ar viņu jautri atpūsties un viegli sadarboties. Reizēm nogurdina viņam vienmēr apkārt esošais pūlis, ar kuru Jums, viņaprāt, noteikti jāiepazīstās un jāiedraudzējas.
Ja Jums gaidāma ballīte, tad ejiet uz to kopā ar šīs zīmes pārstāvi, būs gan jautri, gan daudz jaunu kontaktu.

12. Zīme – BURVIS Caur šo cilvēku iespējams izzināt savu attieksmi pret noslēpumaino un nezināmo. Šis cilēks Jums palīdzēs atraisīt Jūsu slēptās spējas. Viņš zina Jūsu noskaņojumu un noslēpumus un reizēm mēdz ar to manipulēt. Var no sirdsdrauga kļūt par sirdsienaidnieku.
Ja arī šis cilvēks Jūs pievelk kā ar magnētu, nav vērts viņa izdevīguma dēļ ziedot savas intereses. Viņa uzdevums Jūsu dzīvē ir izzināt un darīt Jums pašam saredzamus Jūsu zemapziņas procesus un motivāciju, bet uz veikalu pēc maizītēm, lai dodas pats.

Publicēts sadarbībā ar www.astrologi.lv