Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:106, Did:0, useCase: 0

Video: Kā top un garšo izcilie Konjakas provinces dzērieni? "Piere Ferrand" konjaku un rumu degustācija Rīgā

17. janvārī Rīgā viesnīcas „Grand Palace Hotel Riga” telpās notika izcilā Konjakas nama "Pierre Ferrand" lielisko darinājumu publiskā degustācija, ko organizēja AS „Interbaltija AG” . Prezentācijas laikā tika demonstrēti "Pierre Ferrand" grupas konjaki no Landy konjaku nama un Plantation lieliskie rumi no Karību salām. Prezentāciju vadīja "Pierre Ferrand" grupas pārstāvis Ivan de Fonclare kungs un Interbaltija AG marketinga direktore Solvita Meļņikova. Zāle bija aizpildīta un uzaicinātajiem degustācijas dalībniekiem bija iespēja uzzināt kā top konjaki, kā tiek uzlaboti Karību salu rumi "Piere Ferrand" namā un pats galvenais- izbaudīt šo dzērienu garšu un aromātu.

Materiāls tapis sadarbībā ar A/S Interbaltija AG . Video: studija "1.Roka"
Vērtējums: +6

     [+] [-]

, 2012-02-02 09:48, pirms 10 gadiem
Ja jau rakstīt par tik cēlu dzērienu, tad gan vajadzētu to darīt atbilstošā līmenī. Vnk nesmuki tā pavirši un neprofesionāli uzmest pāris rindiņas, lai tik atstrādātu izdzerto. Kauns, Apškrūma! Vismaz parakstījusies nebūtu.

     [+] [-]

, 2012-02-02 11:49, pirms 10 gadiem
kā var nokļūt šādās degustācijās? labprāt piedalītos, jo pirkt par nezinu cik, 150 ls kaķi maisā nekad neesmu vēlējies, bet ja nu patiešām ir vērts, kādreiz atļautos varbūt

     [+] [-]

, 2012-02-02 13:19, pirms 10 gadiem
To stranger:

Skauž, ka pats neesi tur bijis?

     [+] [-]

, 2012-02-02 13:27, pirms 10 gadiem
baigi interesantais materiāls, es arī labprāt nodegustētu kādreiz šos labumus.

     [+] [-]

, 2012-02-02 14:09, pirms 10 gadiem
Es arī gribētu teikt, ka stranger skauž. Uzrakstīts ir ļoti profesionāli un skaisti, neko garāku tur arī nevajag, jo viss, kas nepieciešams, ir parādīts video, kur viena skaista blonda meitene ļoti profesionāli visu pastāstījusi. Šis galu galā ir video, nevis raksts žurnālā.

     [+] [-]

, 2012-02-02 15:15, pirms 10 gadiem
baigais troksnis sākumā apkārt blondai meitenei, laikam visi jau sadegustējušies labi

     [+] [-]

, 2012-02-02 16:34, pirms 10 gadiem
Neskauž, nudien, mīļie. Ir būts un degustēts ne tas vien. Tīri no profesionālā viedokļa šis materiāls ir haltūra.

     [+] [-]

, 2012-02-02 16:49, pirms 10 gadiem
Sakarīga informācija pieteikumā - ievadā un video viss skaidri saprotams. Paldies jaukajai blondīnei (cik saprotu mārketinga direktorei) par stāstīto.

     [+] [-]

, 2012-02-02 16:50, pirms 10 gadiem
stranger rakstīja: Neskauž, nudien, mīļie. Ir būts un degustēts ne tas vien. Tīri no profesionālā viedokļa šis materiāls ir haltūra.
Nu neizskatās gan, ka tev neskauž

     [+] [-]

, 2012-02-02 18:03, pirms 10 gadiem
kā var nokļūt šādās degustācijās? labprāt piedalītos, jo pirkt par nezinu cik, 150 ls kaķi maisā nekad neesmu vēlējies, bet ja nu patiešām ir vērts, kādreiz atļautos varbūt
Nu šis nav dārgais gals par 150 pudelē. 20-50 apmēram lielveikalos stāv

     [+] [-]

, 2012-02-02 19:39, pirms 10 gadiem
Stranger nav bijis nevienā degustācijā un nezina, kā tas notiek un kādi tur apstākļi. Ja būtu bijis, tik stulbi nerunātu.
Visu cieņu tiem, kas šo materiālu veidoja. Pats personīgi piedalījos šajā degustācijā un varu tikai pabrīnīties, ka tik labs materiāls sanācis. Patiesībā tur ir grūti strādāt un es negribētu to darīt.