Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


Modes sieviešu treniņtērpi rudenim – 2022. gada tendences

Redakcija
Redakcija

Tie ir ērti, komfortabli un tos var valkāt dažādos veidos. Modes sieviešu treniņtērpi 2022. gada rudenim sevi pierādīs ne tikai garajos vakaros ar Netflix, bet arī pastaigās, iepērkoties vai pilsētas izpētē. Kādas ir populārākās tendences? Pārbaudīsim!

Sieviešu treniņtērpus 2022. gada rudenim valkājam ne tikai mājās – šie modeļi dominē tendencēs

Sieviešu treniņtērpi ir bijuši modē jau vairāk nekā desmit gadus, taču pandēmijas laikā esam iecienījuši tos vairāk nekā tikai valkāšanai mājās. Mūsdienās komplekti ar sporta džemperi un biksēm ir populāri visu vecumu sieviešu vidū un ir kļuvuši par mūsu garderobes neatņemamu sastāvdaļu. Mēs tos mīlam par komfortu un daudzpusību. Pretēji viedoklim, modernu treniņtērpu var valkāt dažādi, un jūs vienmēr varat baudīt komfortu. Vai plānojat iegādāties jaunu un nezināt, kuru izvēlēties? Jaunākās tendences būs labākais pavediens.

2022. gada rudens ir klasika, taču arī atgriežas modeļi, kurus pirms gadiem valkāja stila ikonas, piemēram, Parisa Hiltone, Britnija Spīrsa un Dženifera Lopesa. Modē ir mierīgas, pieklusinātas krāsas, taču ir arī pasteļtoņi un neona toņi – tieši rudens pelēcībai. Fasona? No ērtiem oversize modeļiem līdz pieslīpētiem, figūru pasvītrojošiem modeļiem. Apskatiet modernākos sieviešu sporta tērpus 2022. gada rudenim, un Jūs noteikti atradīsiet savu modeli!

Modīgi sieviešu sporta tērpi 2022. gada rudenim: bēšā un brūnā nokrāsā

Bēšā un brūnā krāsa vienmēr pārstāv rudens krāsu paleti. Šosezon tās ir klāt ne tikai mēteļos, jakās un džemperos, bet arī modīgos sieviešu sporta tērpos. Bēšie komplekti écru toņos, kafija ar pienu, camel (kamieļu) vai brūni ir silti un daudzpusīgi. Tās var veiksmīgi kombinēt gan ar baltām kedām un T-kreklu, gan ar trenču, vilnas mēteli, ar aksesuāriem melnā vai neona krāsā. Iedvesma – zvaigžņu tēli. Bēšo treniņtērpu cienītāju vidū ir Heilija Bībere, Džidži Hadida un Selēna Gomesa.

Krāsaini sieviešu treniņtērpi 2022. gada rudenim. Ideāli piemēroti sliktiem laikapstākļiem

Krāsainie sieviešu treniņtērpi bija vasaras hīts, taču arī rudenī no modes neiziet. Treniņtērpi fuksijas, zilā, sarkanā vai zaļā toņos piesaista uzmanību un atdzīvina stilizācijas aukstās dienās. Nav brīnums, ka tendenču noteicēji tos mīl. Treniņkrekls un treniņbikses enerģiskā krāsā ir ideāls risinājums rudens pelēcībai. Aukstumā tās var valkāt ar sporta kurpēm un dūnu jaku, bet lietainās dienās: ar galošām un mēteli ar kapuci.

Sieviešu velūra treniņtērpi ir 2022. gada rudens hits. 2000. gadu tendence ir atgriezusies jaunā versijā

Sieviešu velūra treniņtērpi 2022. gada rudenim ir lieliska atgriešanās pie 2000. gadu tendences. Tolaik tās valkāja tādas stila ikonas kā Parisa Hiltone, Eva Longorija, Britnija Spīrsa un Lindsija Lohana. Šodien viņām seko Kima Kardašjana, Irina Šaika un meitenes no Z paaudzes. Mīksts un silts materiāls nodrošina 100% komfortu, un velūra sporta komplekti ir interesants pamats ikdienas stilam. Mēs varam valkāt tās klasiskās vai retro: ar retro kedām un fanny somiņām.

Modes treniņtērpi 2022. gada rudenim: ar īsu sporta džemperi. Šie modeļi uzsver figūru

Vai meklējat treniņtērpu, kas izcels jūsu figūru? Lieliska izvēle - stils ar sporta džemperi saīsinātā versijā. Šis stils ir ļoti ērts un ļoti sievišķīgs. Šis stils ir ļoti ērts un ļoti sievišķīgs. Mēs varam izvēlēties no moderniem sieviešu sporta tērpiem ar saīsinātu sweatshot, ko velk pāri galvai, vai ar rāvējslēdzēju dažādās krāsās: no bēša un melna līdz smalkiem pasteļtoņiem, piemēram, pūderrozā, zilā vai piparmētru zaļā krāsā. Ja Jūs meklējat alternatīvu legingiem un topam, šis piedāvājums 2022. gada rudenim būs tieši piemērots.

Moderns sieviešu treniņtērps 2022. gada rudenim ir sezonas must have (obligāts elements)! Tas būs uzticams garos vakaros mājās un vēsās dienās pilsētā. Ja jūs novērtējat ērtu apģērbu, stilīgs sporta komplekts ātri kļūs par jūsu iecienītāko ideju ikdienas izskatam.