Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:74, Did:0, useCase: 3


Viedi padomi harmonisku attiecību veidošanai (3.daļa)

Redakcija
Redakcija

Viedi padomi harmonisku attiecību veidošanai (3.daļa)
Publicitātes foto

Lai gūtu harmoniju sevī, veidotu un nostiprinātu cieņpilnas attiecības ģimenē un ar apkārtējiem, ir vērts ieklausīties gudros padomos.

Kad esat atbrīvojies no prāta važām, ir pilnīgi vienalga, vai jums ir taisnība, jo spēcīgā un dziļi neapzinātā vēlme nekļūdīties, kas ir savdabīga vardarbības forma, vairs nepastāv.

Visas bailes ir tikai ego bailes no nāves, no iznīcības. Ego vienmēr liekas, ka nāve jau gaida to aiz stūra. Stāvoklī, kad esat identificējies ar prātu, bailes no nāves ietekmē visus dzīves aspektus.

Vairākuma cilvēku dzīvē valda vēlmes un bailes. Vēlmes ir vajadzība pievienot sev kaut ko un justies pilnīgākam. Visas bailes ir bailes zaudēt kaut un justies niecīgākam. Taču Esamība nevar tikt dota vai atņemta. Esamība visā tās pilnībā vienmēr ir tevī.

Vienmēr ir iespējams tikt galā ar pašreizējo brīdi, taču ir neiespējami mēroties spēkiem ar kaut ko, kas ir tikai prāta projekcija, - nav iespējams pieveikt nākotni.

Ir teikts: ej, kurp iedams, tu tik un tā esi kur esi. Proti - tu esi šeit. Vienmēr. Vai ir tik grūti to pieņemt?

Sakot "jā" tam, kas ir, un pārstājot cīnīties ar notiekošo, tu kļūsti vienots ar Dzīves saprātu un spēku un sajūti dziļu mieru. Tikai tā tu vari kļūt par pozitīvu pārmaiņu nesēju pasaulē.

Aiz visiem apstākļiem, cilvēkiem un notikumiem, kas šķiet slikti vai ļauni, slēpjas dziļāks labums. "Nepretojies ļaunumam" - viena no augstākajām cilvēciskajām patiesībām.

Pieņemt nepieņemamo - tas ir šīs pasaules neizsmeļamais žēlsirdības avots.

Jebkas, ko tu pieņem pilnībā, aizved tevi uz mieru, arī pieņemšana, ka tu nespēj pieņemt to, ka pretojies. Liec mieru dzīvei. Ļauj tai būt.

Patiesība ietver daudz vairāk nekā prāts jebkad varētu saprast. Neviena doma nevar ietvert Patiesību.