Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:10, Did:0, useCase: 3


Priekšrocības, iegādājoties aviobiļetes online sistēmā

Priekšrocības, iegādājoties aviobiļetes online sistēmā
Aviobiļetes tavam lidojumam ērtāk un lētāk iegādāties internetā.

It kā ne tik sen internets ienāca mūsu sadzīvē, taču šodienu nespējam iztēloties bez globālā tīmekļa. Un nu jau ierasta lieta ir arī pirkumi internetā. Šoreiz par aviobiļetes iegādāšanos ar interneta palīdzību online sistēmā. Citiem vārdiem - tā pati lidmašīnas biļete tikai nevis ierastajā veidā, bet paša izdrukāta.

Lai iegādātos aviobiļeti online sistēmā viss kas jums nepieciešams, tas ir dators un interneta pieslēgums. Visa pirkuma procedūra jums prasīs ne vairāk kā 15 minūtes.

Sākumā izvēlies izlidošanas punktu un jūsu ceļojuma galamērķi, izlidošanas un atlidošanas datumus un laikus, apkalpošanas klasi lidmašīnas salonā un potenciālo ceļotāju skaitu. Pēc neilga brīža uz ekrāna attēlosies pēc jūsu atlases kritērijiem izvēlētie reisi. Noteikti uzmanīgi iepazīstieties ar aviokompānijas nosacījumiem, piedāvātajām cenām. Ja kāds no piedāvātajiem reisiem apmierina pircēju, tad nākošais solis ir apmaksas variantu izvēle. Parasti piedāvājumā ir tūlītēja visa pirkuma apmaksa vai rezervācijas apmaksa. Noteikti pārbaudi vai tava bankas karte ir reģistrēta drošiem pirkumiem internetā.

Kad esi veicis apmaksu, tev būs iespējams izdrukāt savu online biļeti. Pats svarīgākais ir elektroniskās biļetes numurs.

Lai nokļūtu uz lidmašīnas borta un izlidotu nepieciešamajā laikā uz lidostu līdzi jāņem līdzi sava bagāža, pase, derīga vīza (ja nepieciešams) un elektroniskā biļete, bet varat arī tikai nosaukt elektroniskās biļetes numuru.

Apkopojot priekšrocības, iegādājoties aviobiļetes online sistēmā:

- ir iespēja patstāvīgi salīdzināt nepieciešamā pārlidojuma datumus, piedāvāto pakalpojumu klāstu, pārvadājamās bagāžas svaru, rezervēt sev visizdevīgāko lidojuma datumu un laiku. Un to visu darīt sev izdevīgā laikā.

- iegādāties aviobiļeti iespējams jebkurā Zemeslodes vietā; vai tas būtu birojs, dzīvoklis vai kūrorts.

- online sistēmā iegādātas aviobiļetes cena gandrīz vienmēr ir zemāka nekā iegādājoties to aviokompānijas kasē.

- aizvien vairāk mūsdienīgās lidostās parādās Self-service check-in iespējas, kad reģistrāciju ar elektronisko biļeti var veikt kā pašapkalpošanos.

- un galvenais - elektronisko biļeti nav iespējams pazaudēt, jo to no personīgā e-pasta varēsiet izdrukāt vēlreiz.