Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:10, Did:0, useCase: 3


Maljorkas jaunais kurortkomplekss – Calvia Beach Resort by Sol Hotels

Redakcija
Redakcija

Maljorkas salā atklāts jauns kūrortkomplekss, kuru veido 4* viesnīcas un kas piedāvā saviem viesiem inovatīvu servisu. Viesnīcas atrodas lieliskā vietā, augstāk par līci, pie kura izveidots stilīgs pludmales klubs.

Jauno kūrortu raksturo arī oriģināla virtuve a la fusion garā, atpūtnieku pieprasītākie jaunie kokteiļi, visi apstākļi, lai nodarbotos ar sērfošanu, baseini ar mākslīgā viļņa efektu, veikali, dažādi svētki un to atzīmēšana, dīdžeji un visiem pieejamas izklaides.

Katrai kūrortkompleksu veidojošajai viesnīcai piemīt sava individualitāte, katra viesnīca piedāvā savus īpašus pakalpojumus.

“Calvia Beach Resort” atrodas pirmajā pludmales līnijā (29 km no starptautiskās lidostas un 17 km no salas galvaspilsētas Palmas) – tās dabas dotā privilēģija – viesnīca dislocēta vienā no labākajiem Maljorkas salas rajoniem, turklāt izceļas ar savām plašajām atpūtas iespējām. Te ir gan sporta celtnes un ūdenssporta veidu
centri, gan 5 laukumi golfa spēles mīļotājiem; tāpat veikali, restorāni, bāri, pabi, pieejamas dažādu šovu programmas.

“Beach House”. Viesnicas moto: feeling the mood. Viesnīcas rozīnīte – ekskluzīvais pludmales klubs “Nikki Beach”, par kuru bieži saka: “stilīgākā vieta uz visas planētas”. Greznais pludmales kluba “Nikki Beach” sadzīviskais stils ir guvis popularitāti un atzinību arī citur pasaulē, piemēram, Maiami, Marbella, Sentropeza.

“Sol Wave House” – viesnīcu var raksturot kā modernu, oriģinālu, tādu, kurā valda nepiespiestības gaisotne, kas labvēlīga dažādām izklaidēm. “Sol Hotels” viesnīcām piemītošais lieliskais serviss šajā gadījumā savienojas ar “Wave House” inovatīvajiem pakalpojumiem, kas ļauj viesiem izbaudīt jaunus iespaidus – viesnīcā ir baseini ar mākslīgajiem viļņiem sērfošanai, brīvā dabā tiek rīkoti pludmales svētki, kuros piedalās labākie
dīdžeji, bet bāri un restorāni, tāpat kā, starp citu, sērfošanas piederumu veikali, pārsteidz ar jaunāko tendenču atspoguļojumu sortimentā un apkalpošanā.

“Sol Antillas Barbados” – viesnīca ideāli piemērota ģimenes atpūtai. Citu starpā tā izceļas ar savu plašo animācijas programmu gan bērniem, gan pieaugušajiem, kā arī tematiskajiem laukumiem “The Flintstones Land” zonā. Šī viesnīca piedāvā mierīgai, nesatraucošai atpūtai piemēroto All Inclusive koncepciju.

Lidojumu laikus un cenas meklējiet Tez Tour online sistēmā