Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:10, Did:0, useCase: 3


Ko ziemā var darīt Antālijā

Redakcija
Redakcija

Mūsdienu eiropieši jau ne vienu vien desmitgadi ziemas sezonā labprāt atpūšas Antaljā. Tāpat kā vasarā. Gaisa temperatūra ziemas sezonā Antaljā ir +15 līdz +20 °C – ļoti komfortabla. Lūk, laiks, kad var netraucēti izstaigāties pa krastmalām, apmeklēt daudzus interesantus apskates objektus, izbaudīt savdabīgo dabu. Joprojām acis priecē lekni zaļojošā augu valsts, kas atguvusies no vasaras tveices, un dzeltenīgi-oranži spilgti uz apkārtējās dabas fona izceļas apelsīnu un citronu augļi. Šajā periodā paredzēti visi atpūtas varianti – ne velti vairums viesnīcu ir piepildītas cauru gadu. Segtie baseini ir ar to pašu silto jūras ūdeni; tikai peldētājiem vairāk komforta! A la carte restorāni, kinoteātri, sporta kompleksi – tas viss gaida viesus „ziemīgajā” Antālijā! Turklāt – vēl viens ļoti svarīgs arguments – dzīvošana 5* deluxe klases viesnīcās ir ievērojami lētāka salīdzinājumā ar vasaras periodu.

Tieši tādā laikā kā Antaljas ziemā ir labākais laiks atpūtai SPA stilā. Jo kosmētiskās procedūras ļoti svētīgi iziet tieši rudens-ziemas sezonā, kad nav karstās saules iedarbības, kas ādu dara sausu, un uz ķermeni neiedarbojas arī sāļais jūras ūdens. Šajā laikā efekts no procedūrām ir labāks, tas arī ilgāk saglabājas.

Un vēl – daudzas Belekas 5* viesnīcas piedāvā lielisku iespēju apvienot patīkamu, mierīgu atpūtu ar iespēju uzspēlēt golfu šo viesnīcu golfa klubos. Šajā sezonā golfu noteikti ir patīkamāk spēlēt nekā 35 grādu karstumā. Un droši vien spēle arī padodas labāk.

Antalja – ļoti interesanta vieta, lai dotos izzinoša tipa ekskursijās. Jo Antalja taču ir centrs vienai no senākajām Zemes civilizācijām – Anatolijas. Šīs kultūras bagātības gadu tūkstošu laikā ir papildinājušas antīkās grieķu, kristiešu un islāma kultūras vērtības. Tikai ziemā, kad tūristu Antālijā nav tik daudz kā vasaras sezonā, kad nenomoka karstums un tveice, ir iespējams mierīgi un pamatīgi iepazīt Turcijas Vidusjūras reģiona kultūras dārgumu krātuves.

Ziemas ceļojumu programmas izlidošanas datumus un laiku uz Antalju var atrast Tez Tour mājaslapā.