Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:10, Did:0, useCase: 3


“Vogue Avantgarde Hotel” 5* piesaista tūristus ar skatuves zvaigznēm

Redakcija
Redakcija

Viena no prestižākajām un populārākajām Kemeras viesnīcām – “Vogue Hotel Avantgarde” – vasaras sezonai sagatavojusi plašu koncertprogrammu ar Krievijas un Eiropas mākslinieku koncertiem.

Jāpiezīmē, ka šī viesnīca piedāvā vienlīdz komfortablus apstākļus gan gados jaunu tūristu atpūtai, gan arī atpūtai ģimenēm kopā ar bērniem.

Muzikālo priekšnesumu un koncertu sezona jau aizsākusies ar Krievijas dziedātājas Nušas un Eiropas dziesmu topus iekarojušās grupas “Morandi” koncertiem maija svētku periodā.
Drīzumā viesnīcas modernās skatuves iespējas testēs arī populārā Krievijas RNB grupa “Band`Eros”, leģendārā deju un baleta trupa “Todes”, kā arī ekscentriskā šovgrupa “Bingo Cult”, kas savos priekšnesumos izmanto un apvieno cirka akrobātikas un modernās dejas elementus.

Vētraina naktsdzīve un koncertu karuselis nekļūs par traucēkli ģimeņu atpūtai.
Viesnīcā 2012. gada sezonā jau atklāts jauns naktsklubs un tas atslogos zonu pie galvenā baseina un amfiteātra, kur iepriekš tika rīkoti plaši un skaļi muzikāli pasākumi un šovu programmas viesnīcas publikai.

Viesnīcas milzīgās teritorijas infrastruktūras iespējas papildina arvien jaunu izklaides pasākumu saraksts jebkurai gaumei. Gan sporta dejas un nakts dejas, gan pilnīga relaksēšanās greznā SPA centrā. Viesnīcā ir pat savs neliels Zoo, un par tā iemītniekiem, pavisam nesen kļuvuši arī gulbju un divu rozā flamingo pāri. Tāpēc var prognozēt,
ka bērniem viesnīcā garlaikoties nenāksies.

Cenas sakot ar 590,00 LVL no cilvēka,
(16.10., 7 naktis, ultra all inclusive).

Vairāk informācijas Tez Tour mājas lapā