Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 19. decembrim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Auniem sestdien visu dienu kaut kā pietrūks. Diena būs kā jau diena, taču dvēselē Auns alks pēc kā neparasta, ekstraordināra. Apkārtējā realitāte tādu iespēju nepiedāvās, tāpēc Auniem šajā jautājumā būs jāpaļaujas tikai uz sevi. Bet tikai ar mēru! Pārspīlēt sestdien nav ieteicams.

Auns sestdien būs populārs! Kāds atklāti izrādīs savu interesi par viņu - varbūt pat uzreiz vairāki pretējā dzimuma pārstāvji. Turpmākā notikumu attīstība ir pilnībā Auna rokās un atkarīga no tā, cik viņš sestdien būs noskaņots flirtēt un iegūt jaunu paziņu. Viņš var vai nu ignorēt savu jauno pielūdzēju un aizmirst par viņu, vai arī - spert soli pretī.

Sestdien Vērsis vēlēsies izdarīt ko nepieciešamu un noderīgu. Turklāt vēlēsies tik ļoti, ka nespēs pretoties kārdinājumam iesaistīt tajā citus, īpaši ģimenes locekļus. Vienkāršākais risinājums būtu sākt mēbeļu pārkārtošanu mājās vai vismaz uzkopšanas darbus, kur katram uzdots savs darbiņš.

Sestdien Vērsis varēs maksimāli izbaudīt komunikāciju ar mīļoto cilvēku - un šim nolūkam nevajadzēs ķerties pie īpašiem trikiem. Zvaigznes padara šo dienu par ideālu siltai, sirsnīgai saskarsmei, kas spēs izkausēt jebkuru ledu (ja tas ir attiecībās) un piešķirt romantisku ievirzi pat visnevainīgākajai sarunai.

Sestdien Dvīņu darāmās lietas solās attīstīties viegli un bez liekiem satricinājumiem. Papildus tam Dvīņos pamodīsies spēja saskatīt ko interesantu visparastākajās aktivitātēs. Šī ir brīnišķīga diena, lai īstenotu, ja ne visus, tad vismaz dažus no plāniem!

Sestdienas potenciāls mīlas lietās gan nav pārāk liels. Visticamāk, Dvīņi nejutīs lielu vēlmi meklēt jaunas iepazīšanās, flirtēt vai pārrunāt attiecību lietas ar partneri. Ja tomēr šāda vēlme sestdien pēkšņi parādās un izdodas iepazīties, tad tas ir liktenis!

Sestdien Vēzis varēs pārliecināties, ka dzīve nav spēle ar lellītēm, un apkārtējie nemaz nav paklausīgas marionetes viņa ideju īstenošanai. Ja dienas vidū Vēža vēlme komandēt un manipulēt ar cilvēkiem nepazūd, tad saprātīgākais risinājums būtu to izmantot kādā datorspēlē. Ir maz izredžu citādā veidā realizēt savas tieksmes pavēlēt un izrīkot.

Sestdien Vēžiem būs visas iespējas saprast, ko vēlas no attiecībām ar partneri. Protams, lai saliktu punktus uz “i”, Vēzim būs jāsalīdzina visi zināmie fakti un no tiem jāizdara noteikti secinājumi. Pat mīlestībā dažreiz jādomā ne tikai ar sirdi, bet arī ar prātu, lai pēc tam varētu virzīt notikumus pareizajā virzienā.

Sestdiena sola dāsni piepildīt Lauvu ar pozitīvu, radošu enerģiju! Viņa jūtas un domas beidzot nonāks harmoniskā līdzsvarā. Šajā dienā Lauva, visticamāk, neatcerēsies, kas ir garlaicība, un visi viņa pieņemtie lēmumi izcelsies ar gudrību un būs izsvērti. Sestdien Lauva spēs pārliecinoši un skaisti pamatot jebkuru savu domu, vai tā būtu ideja iegādāties kaut ko neparastu, vai piedāvājums paaugstināt algu.

Zvaigznes sola Lauvai piešķirt romantisku noskaņojumu un vēlmi paflirtēt. Pat ja viņam ir Sniega karaļa (vai Sniega karalienes) tēls, sestdien būs grūti noslēpt savas jūtas aiz nepieejamības maskas. Lauva atbildēs ar smaidu uz smaidu un izmantos visu savu mīlestības šarmu tiem, kas viņam patīk. Ar tik rotaļīgu attieksmi viņš var apburt un salauzt sirdis!

Kopumā šīs dienas enerģija būs labvēlīga gandrīz jebkurām nodarbēm un kā jauna uzsākšanai. Tikai žēl, ka tieši sestdien sasniegs kulmināciju Jaunavas saasinātā reakcija uz sīkumiem. Tāpēc Jaunava riskē palaist garām daudzās iespējas, ko šī diena dāsni sniedz, iztērējot visu enerģiju niekiem. Sestdienas panākumu atslēga ir vienkārša: aizmirsti sīkumus, koncentrējies uz patiešām svarīgām lietām.

Jaunavai derētu ieklausīties padomos, ko sniedz mīļotais cilvēks. Neskatoties uz to, ka Jaunava būs diezgan augstprātīgi noskaņota, nevajadzētu paļauties tikai uz sevi. Neizturies naidīgi pret citu mēģinājumiem palīdzēt vai dalīties pieredzē. Jaunavas mīļotais cilvēks sestdien var viņai kā uz sudraba šķīvja pasniegt patiešām interesantu domu, kas palīdzēs atbrīvoties no vairākām problēmām vai izgaismos dažus jautājumus.

Sestdien liktenis gatavs sniegt Svariem gandrīz visas iespējas, lai tie pakāptos soli augstāk sociālajā hierarhijā. Nebūs tādas situācijas, no kuras Svari nevarētu graciozi iegūt maksimālo labumu. Vienīgais, ko Svariem var ieteikt, ir nezaudēt kontroli pār emocijām un pārāk neiekrist azartā.

Zvaigznes iesaka Svariem attiecībās ar mīļoto cilvēku biežāk ieklausīties intuīcijas balsī, īpaši, ja notikumu attīstība pieprasīs ātru lēmumu. Svaru sirds sestdien spēs novērtēt situāciju ātrāk un precīzāk, nekā prāts. Iespējams, ka, pieņemot kādu impulsīvu lēmumu, Svari tikai pēc tam varēs to loģiski novērtēt un saprast, ka tas bija pareizi.

Sestdien Skorpions var ienirt mājsaimniecības problēmu risināšanā un tā būs daudz vienkāršāka nekā parasti. Kopumā atmosfēra mājās solās būt diezgan pozitīva, un tās iemesls būs spēja atrisināt pārpratumus un konfliktus ļoti agrīnā stadijā. Ja Skorpionam ir sakrājušās problēmas attiecībās ar tuviniekiem, sestdiena ir lieliska diena, lai aprunātos no sirds un visu izlabotu.

Ja Skorpiona attiecībās ar mīļoto cilvēku ir plaisa, sestdien viņam ir iespēja to piepildīt ar cementu un špakteli. Tomēr būs jāaizmirst par pagātnes aizvainojumiem un jāuzņemas iniciatīva. Skorpionam sestdien jāpārsteidz partneris: piemēram, tā vietā, lai uzbruktu ar jaunām pretenzijām, pagatavot viņam romantiskas vakariņas. Nu, un pēc tam uzdāvināt tikpat romantisku nakti!

Sestdien Strēlnieks vēlēsies būt pilntiesīgs ne tikai savas dzīves, bet arī domu un plānu saimnieks. Šajā dienā viņam ir bezjēdzīgi sniegt (un vēl jo vairāk - uzspiest) jebkādus padomus - Strēlnieks darīs kā pats gribēs. Tajā pašā laikā pats var būt pārsteidzoši dāsns ar padomiem citiem. Varbūt daži no šiem padomiem pat būs vērtīgi. Jebkurā gadījumā Strēlnieks nav noskaņots konfliktam un ir gatavs mierīgi pārdzīvot visas nesaskaņas.

Zvaigznes Strēlniekam iesaka pārsteigt savu mīļoto cilvēku, pasniedzot viņam negaidītu dāvanu vai patīkamu pārsteigumu. Nav svarīgi, cik dienu, mēnešu vai gadu ir attiecībām! Sestdien Strēlniekam ir iespēja atgriezties pašā iepazīšanās sākumā un pārdzīvot pirmo randiņu trakos, priecīgos mirkļus. Lai to panāktu, Strēlniekam jādara kaut kas tāds, ko viņš vēl nekad nav darījis - tas atdzīvinās jūtas un atgriezīs viņos kaisli un satikšanās burvību.

Visā, kas attiecas uz naudu un jūtām, sestdien Mežāzis būs situācijas saimnieks. Pietiek saglabāt iekšējo līdzsvaru (un horoskopa zvaigznes uz to mudinās), un Mežāža uzsāktais šajā dienā attīstīsies ļoti pozitīvi.

Zvaigznes iesaka Mežāzim pateikt mīļotajam cilvēkam ko tādu, ko viņš līdz šim slēpa. Vai Mežāzis paslēpis piedurknē kādu trumpi, vai, iespējams, viņam vienkārši ir neērti par to stāstīt? Ir pienācis laiks aprunāties no sirds, atklājot partnerim savus noslēpumus: sestdien Mežāža partneris parādīs maksimālu taktu un sapratni.

Sestdien Ūdensvīrs var viegli nonākt uzmanības centrā un šī uzmanība būs ļoti pozitīva. Liktenis dos lielisku iespēju realizēt vērienīgākos plānus un sapņus!

Ūdensvīra mīlestības pieredze kādam var būt ļoti noderīga. Tāpēc viņam nevajadzētu kautrēties sniegt padomus paziņām vai draugiem - it īpaši, ja tie jautā. Pat ja pašam Ūdensvīram šķiet, ka viņa pieredze mīlestībā nav tik liela vai ka tā ir saistīta ar visparastākajām, banālākajām lietām. Dažreiz pat visbanālākās lietas, kas izskanēja īstajā brīdī, kādam var izrādīties glābiņš!

Sestdien kāds noteikti mēģinās manipulēt ar Zivīm. Tajā pašā laikā tas tiks darīts ļoti graciozi - Zivis var pat nepamanīt, kā nonākušas kāda izveicīga marionešu pavēlnieka ietekmē. Ja nevēlaties visu dienu dejot pēc kāda cita stabules, derētu kritiskāk izturēties pret citu vārdiem un sarunās biežāk lietot vārdu "nē".

Sestdien Zivīm nevajadzēs vārdus, lai mīļotajam cilvēkam pastāstītu par savām izjūtām. Viņas būs noskaņotas uz viena viļņa ar partneri, žesti un mirdzošās acis runās viņu vietā daudz vairāk nekā jebkuri vārdi. Zivīm vajadzētu atcerēties šo harmonijas stāvokli, lai pēc iespējas ilgāk to pagarinātu. Ja mīlestība būtu zinātne, viņām par to sestdien varētu piešķirt Nobela prēmiju!

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!