Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 18. decembrim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Piektdienas norise Aunam atkarīga no tā, ar kuru kāju viņš izkāps no gultas. Ja izkāps ar pareizo, diena izrādīsies brīnišķīga visos aspektos un ritēs ne tikai labi, bet pārsteidzoši labi. Ja izkāps ar nepareizo kāju, viss kritīs laukā no rokām. Tāpēc, pamostoties no rīta, ieskaties tuvāk un, ja ir aizdomas, ka izkāpi ar nepareizo kāju, liecies vēl pagulēt. Jau nu otrajā reizē paveicas vairāk?

Piektdien zvaigznes Auniem sola lielisku dienu mīlestībai un flirtam! Nebaidieties parādīt visu savu seksualitāti. Auns prot būt rotaļīgs, ļaut vaļu jūtām, būt neparedzams un spilgts - mīļoto cilvēku nedaudz paķircināt un uzspēlēt kaķi un peli. Ja Auns joprojām ir viens, piektdiena ir lieliska diena, lai pārsteigtu jaunu paziņu, sarīkojot visaugstākā līmeņa savaldzināšanas un pavedināšanas seansu.

Piektdien Vērsim būs nepieciešama visa viņa izturība! Diemžēl šajā dienā pat neliels dusmu uzliesmojums var izvērsties par īstu viesuļvētru, kas uzreiz pārsvītros visas Vērša darīšanas un plānus. Vārdu sakot, šajā dienā Vērsim labāk izvairīties no jebkādām spēcīgām emocijām.

Vērsim būs jātiek galā arī ar spriedzes mazināšanu saskarsmē ar mīļoto cilvēku. Varbūt viņš baidās, ka attiecības aizies pārāk tālu, vai arī vienkārši ir noguris un nejūtas labi. Lai mazinātu spriedzi, Vērsim vajadzētu mēģināt piektdien runāt tikai par tām tēmām, kas interesē partneri.

Piektdien Dvīņu prātu pārpildīs visdažādākie plāni un projekti! Tas ir brīnišķīgi, jo tieši šajā dienā liktenis dos Dvīņiem maksimālas iespējas realizēt šos plānus. Mēģiniet neiztērēt dienas bagātīgās iespējas sīkumos.

Zvaigznes Dvīņiem (ja viņi ir vieni un meklē mīlestību) sola romantiskas iepazīšanās iespēju ar interesantu cilvēku. Tā var būt neparasta personība, kas atšķiras no ierastās vides cilvēkiem, ar kuriem Dvīņi pieraduši komunicēt. Varbūt šis cilvēks ģērbsies izaicinoši vai būs ar savdabīgu skatījumu uz dzīvi, taču ar viņu Dvīņiem būs jautri un interesanti - vismaz uz brīdi.

Piektdien Vēzim nevajadzētu iekvēlināt savas kaislības, jo citi to darīs viņa vietā. Visu dienu Vēzim šķitīs, ka citi to vien dara, ka spēlē viņam uz nerviem.

Aiz atturīgās un nepieejamās Vēža ārienes var slēpties viskaislīgākās jūtas! Tomēr nevajadzētu ļaut emocijām izkļūt no kontroles, jo tas var novest pie rīcības, kuru pēc tam nāksies nožēlot ilgi.

Piektdien Lauvai daži notikumi vai negaidīta tikšanās var izraisīt īstu emociju vētru! Varbūt pat šajā dienā viņa dvēselē uzliesmos visu aprijoša kaisle. Tomēr lai kādas jūtas plosītos Lauvas sirdī, piektdien labāk neizdarīt pārsteidzīgus secinājumus: burtiski pēc dienas vai divām apstākļi var mainīties. Varbūt arī nē.

Piektdien iemīlējies Lauva beidzot varēs redzēt savu centienu pirmos augļus! Varbūt pēdējā laikā viņam jau sāka šķist, ka viss ir veltīgi, un mērķis nav sasniedzams. Tomēr Lauva rīkojās pareizajā virzienā, un piektdien, ja būs uzmanīgs, varēs redzēt progresu attiecībās ar mīļoto cilvēku. Galvenais ir nepadoties, rīkoties, un uzdevums, kuru Lauva sev izvirzījis, būs viņam pa spēkam.

Piektdienā Jaunava var būt uzņēmīga pret tādu kaiti kā nesavaldība pat par sīkumiem. Par nopietnām lietām arī būs problēmas savaldīties, taču Jaunavas reakcija uz sīkumiem izskatīsies ļoti pārspīlēta un dažreiz komiska. Vispiemērotākā taktika būtu mēģināt šīs dienas daudzos pārpratumus un absurdus pārvērst par joku, jo mierīgi un adekvāti uz tiem reaģēt viņa nespēs.

Piektdien atmosfēra ap Jaunavu burtiski uzlādēta ar emocijām! Viņas acis spēs mest zibeņus, un, atkarībā no apstākļiem, tas var būt dusmu vai mīlestības zibens. Lai neaizbiedētu visus savus pielūdzējus, Jaunavai jāmēģina savaldīt savus negatīvos impulsus.

Piektdien Svari centīsies atrasties notikumu un uzmanības centrā. Piesaistīt sev uzmanību būs diezgan viegli - sarunā vienkārši jāpieskaras bagātības un veiksmes tēmai. Viss, kas saistīts ar lielu naudu vai augstu stāvokli sabiedrībā, šajā dienā izraisīs īpaši aktīvu citu cilvēku reakciju. Pamatojoties uz to, Svariem nebūs tik grūti atrast domubiedrus un iepazīties ar interesantiem cilvēkiem.

Svari, izkāpjot no gultas, diez vai varēs iedomāties, ko šī diena viņiem var pasniegt! Varbūt tā arī labāk - kas var būt garlaicīgāks, ja viss tiek plānots iepriekš, un dienas ne ar ko neatšķiras? Tāpēc liktenis piektdien sagatavojis Svariem pārsteigumiem, kas iebrāzīsies viņu dzīvē, kad viņi to gaidīs vismazāk. Varbūt tā būs mīlestības bulta vai varbūt Svari paši sadomās kaut ko mainīt sevī vai attiecībās. Varat rīkoties, taču neaizmirstot par zelta likumu: "Septiņas reizes nomēri...".

Piektdien Skorpionam labāk neļaut mēlei vaļu: vari sarunāt tuviniekiem tik daudz lieka, ka tas kļūs par nopietnu attiecību pārbaudi. Vienkārša saruna no sirds var ātri un nemanāmi pārvērsties par sarunu paaugstinātos toņos vai pat trauku sišanā. Lai līdz tam nenonāktu, komunicējot ar tuviniekiem, izvairieties no slidenām tēmām un nekādā gadījumā nesāciet kritizēt otra personību!

Skorpionam būs grūti atturēties pat no mīļotā cilvēka pakritizēšanas – nu tā, no sirds. Vai to ir vērts darīt? Partneris, visticamāk, nespēs demonstrēt diplomātijas brīnumus, lai nogludinātu briestošo konfliktu. Tāpēc, ja Skorpions nav gatavs veltīt vakaru attiecību skaidrošanai, jāmēģina kontrolēt savus izteikumus, žestus un sejas izteiksmi.

Šī diena Strēlniekam solās aizritēt bezgalīgās sarunās. Sarunu tēmas pārsvarā būs panākumi, veiksme un nauda, kā arī pārdomas par to, kāpēc tā visa Strēlniekam tik ļoti pietrūkst. Iespējams, ka vienā no sarunām Strēlnieks pat nepamanīs, ka tik ļoti izpušķos savus sasniegumus un nopelnus, ka uz ilgu laiku iegūs fantazētāja titulu.

No Strēlnieka piektdien grūti gaidīt konsekvenci un paredzamību! Dienas moto: "Nebaidies no daudzveidības!" Zvaigznes liks Strēlniekam burtiski bēgt no ikdienas rutīnas, darot visneparastākās, "trakākās" lietas. Piemēram, nokrāsot matus vai piemērīt apģērbu fantastiskās krāsās.

Šī var būt diena, kad Mežāža labklājība krasi mainīsies - un nav teikts, ka uz labo pusi! Piektdien viņam naudas lietās jābūt uzmanīgākam nekā jebkad agrāk.

Piektdien attiecībās ar mīļoto cilvēku Mežāzis nespēs būt delikāts un var sarunāt daudz nevajadzīgu lietu. Nevajadzētu gaidīt, ka tas tiks uztverts ar sapratni: vārds pa vārdam - un Mežāzis un viņa partneris riskē tikt ierauti konfliktā. Lai nespertu soļus, kurus abi vēlāk nožēlos, Mežāzim jāsavaldās vai labāk – jāatdod iniciatīva partnera rokās.

Piektdien Ūdensvīra plāni var sirgt ar lieluma māniju. Ja Ūdensvīrs nevēlas nonākt pie sasistas siles, piektdien vajadzētu būt pieticīgākam un samērot savas ambīcijas ar savām iespējām. Nevajadzētu aizmirst, ka Napoleona plāni, protams, ir lieliski, taču ne visi Napoleoni labi noslēdza savu karjeru.

Zvaigznes aicina Ūdensvīrus mēģināt izprast savas mīlas attiecības un saprast, kurp tās ved. Ja jūt, ka ar savu mīļoto cilvēku atrodas krustcelēs, piektdien par to ir godīgi jārunā, kopīgi izlemjot, kurp doties tālāk. Atklātība pret partneri palīdzēs atrast pareizo risinājumu. Galvenais ir neieslīgt savstarpējās apsūdzībās, pretējā gadījumā svarīga saruna draud izvērsties banālā ķildā.

Piektdien apstākļi atkal un atkal izjauks Zivju plānus, liekot peldēt pret straumi. Pašas Zivis šajos brīžos var izjust dīvainu pasivitāti un nevēlēšanos strīdēties ar apstākļiem. Padodoties šādam noskaņojumam, Zivis piektdien riskē iegūt daudz punu.

Zivīm jāizturas saudzīgi pret jūtām - gan savām, gan citu. Neaizmirstiet: spēlēšanās mīlestībā līdzīga spēlei ar uguni - var ļoti stipri apdedzināties! Tomēr nevajadzētu arī uzlikt vienaldzības masku. Tāpēc vienīgā izeja piektdien ir panākt kompromisu, nododoties nekaitīgam flirtam. Galvenais ir pārliecināties, ka tas neaiziet pārāk tālu.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!