Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 17. decembrim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Ceturtdien galvenais, kas Aunam rūpēs, būs taisnības meklēšana. Nav teikts, ka tas būs universālais taisnīgums. Drīzāk Auns būs noraizējies par citu taisnīgu attieksmi pret viņu. Cits jautājums ir, ko darīt ar šo taisnīgumu, kad tas tiek atrasts?

Auns varētu būt pārsteigts par ātro notikumu gaitu! Viņa attiecības ar mīļoto cilvēku spēs uzņemt negaidīti ātru tempu un iekļūt jaunā līmenī. Aunam patīk kontrolēt situāciju, bet nepatīk, ja situācija kontrolē viņu? Ceturtdien viņam par to nav jāuztraucas. Pārmaiņas, kas tuvākajā nākotnē gaida Aunu, solās būt ļoti pozitīvas viņa mīlestībai.

Ceturtdien visas Vērša domas un plāni izcelsies ar apbrīnojamu skaidrību un precizitāti. Būtu ļoti jauki šo dienu veltīt konkrētu jautājumu un problēmu risināšanai - it īpaši, ja tie aktuāli jau sen. Tikai nevajadzētu paļauties uz kāda cita palīdzību. Ceturtdien Vērsim vajadzētu uzņemties tikai tos darbus, kuros viss atkarīgs no viņa paša!

Vērsis var just nepieciešamību pavadīt laiku vienatnē, prom no mīļotā cilvēka. Nepretojieties šai sajūtai. Zvaigznes ceturtdien mudina Vērsi uz zināmu izolēšanos, lai viņš varētu mierīgi pārdomāt dzīvi un jūtas. Tas Vērsim palīdzēs labāk saprast, ko viņš vēlas, kā arī no jauna atklāt sevī iekšējo miera un harmonijas avotu.

Ceturtdien Dvīņi skaidri zinās, ko vēlas, un izvēlēsies vienkāršākos un dabiskākos mērķa sasniegšanas ceļus. Tāda mērķa un plānu skaidrību izskatās iespaidīgi, tomēr taisnais ceļš ne vienmēr izrādās īsākais. Ja Dvīņi vēlas izvairīties no visa veida iejaukšanās un pārpratumiem, nenāktu par ļaunu meklēt apvedceļus, nevis lauzties pa taisnāko ceļu.

Dvīņiem būs jāpieliek pūles, lai saprastu, ko domā mīļotais cilvēks! Varbūt partneris baidās viņus sarūgtināt vai otrādi - patiešām vēlas kaut ko pavaicāt, bet nezina, kā. Dvīņiem jābūt pacietīgiem: maz ticams, ka viņi ceturtdien kaut ko sasniegs ar spiedienu un tiešiem jautājumiem.

Ceturtdien Vēzis nebūs noskaņots paciest jebkādu iejaukšanos viņa lietās un plānos. Jebkuri iebildumi vai mēģinājumi izdarīt spiedienu Vēža dvēselē radīs tik lielu dzirksteļu kūli, ka nebūs tālu līdz ugunsdzēsēju izsaukšanai! Ceturtdien Vēzim nebūs piemērots darbs komandā. Labāk dienu veltīt lietām, kurās viss atkarīgs tikai no paša.

Vēzim ceturtdiena būs laba diena, lai kaut ko radikāli mainītu attiecībās. Ja kaut kas viņu jau sen nomācis, bet viņš neuzdrošinājās to izdarīt (piemēram, nopietni aprunāties ar mīļoto cilvēku), ceturtdien zvaigznes dos Vēžiem spēku un pārliecību to darīt. Ja Vēzis uzsāks šo grūto procesu, viņam jābūt morāli gatavam jebkurai notikumu attīstībai.

Ceturtdien Lauva alks pēc nepārprotamības un noteiktības, katrā jautājumā vēlēsies salikt visus punktus uz “i”. Tikai žēl, ka tas ne vienmēr ir iespējams. Turklāt gadās, ka nepateikšana līdz galam darbojas daudz efektīvāk nekā jebkuri vārdi.

Zvaigznes Lauvai dos iespēju izkļūt no apburtā loka, ja viņš tādā ir nokļuvis. Vai pēdējā laikā viņš attiecībās ar mīļoto cilvēku jūtas kā apstākļu ķīlnieks? Vai arī rutīna saindē viņu kopīgo dzīvi? Ceturtdien Lauvai ir iespēja mainīt situāciju. Pienācis laiks dot dzīvei jaunu impulsu un veikt tās izmaiņas, kuras jau sen ir nobriedušas. Galvenais ir nevilcināties un neapstāties pusceļā!

Ceturtdien Jaunavai draud atrašanās dažādu konfliktu un strīdu centrā. Iemesls tam būs nevis citu agresivitāte (kā var domāt pati Jaunava), bet gan viņas pašas piekasīgums. Jaunavai ceturtdien būs ļoti grūti rēķināties ar citu cilvēku viedokli. Vēl grūtāk viņai būs samierināties, ka viņas viedoklis citiem nav īpaši interesants. Tā nu katrs paliks pie sava viedokļa.

Ceturtdiena nebūs īstais laiks Jaunavai domāt par mīlas attiecību problēmām un vēl jo vairāk - mēģināt tās atrisināt. Liela iespēja, ka, ja viņa to sāks darīt, no problēmas un arī no attiecībās nepaliks akmens uz akmens! Tāpēc Jaunavai ceturtdien ir jāatslābinās un jāļauj visam ritēt savu gaitu.

Šajā dienā Svariem būs risks iesaistīties konfliktā, kas ārkārtīgi negatīvi ietekmēs viņu stāvokli sabiedrībā. Tāpēc ceturtdien labāk apņēmīgi izvairīties no jebkāda veida attiecību skaidrošanas un vēl jo vairāk - no tiešām sadursmēm un strīdiem. Apkārtējie cilvēki ik pa brīdim provocēs Svarus, pārbaudot viņu nervus. Centieties to visu neņemt pie sirds.

Ceturtdien Svari būs noskaņoti uz izlēmīgu rīcību! Ja cilvēks, kuru viņi mīl, joprojām par to nezina, tad ceturtdien Svari, visticamāk, nespēs paturēt šo noslēpumu sevī. Varbūt tā arī vislabāk? Atklājot savas jūtas, Svari var daudz zaudēt, bet arī daudz iegūt: pastāv liela varbūtība, ka šis cilvēks vēlas viņiem pateikt to pašu, bet vienkārši nezina, ar ko sākt.

Ceturtdien pietiks ar vienu neveiklu piezīmi, lai Skorpions aizsviltos. It īpaši, ja šīs piezīmes attieksies uz dzīvesveidu un ieradumiem. Skorpionam ceturtdien būs vieglāk pārdzīvot kolēģu skarbu kritiku par viņa profesionālajām īpašībām, nekā nevainīgu joku par attiecībām ģimenē. Arī uz tuvu cilvēku komentāriem Skorpions var reaģēt pārāk asi.

Zvaigznes iesaka Skorpionam padomāt par attiecību perspektīvām. Kādas jūtas ir vienam pret otru? Cik dienas, mēnešus vai gadus Skorpions vēlētos pavadīt kopā ar pašreizējo partneri? Tomēr, pat ja Skorpions vai mīļotais cilvēks uz viņu attiecībām skatās kā uz vieglu filtru, tas nenozīmē, ka kaut kas steidzami jāmaina.

Ceturtdien Strēlnieka prātā var iešauties daudzas daudzsološas idejas! Un kas ir interesanti - idejas dzims spontāni, bet tajā pašā laikā būs apbrīnojami sakarīgas, it kā būtu pārdomātas jau iepriekš. Nav vajadzības nekavējoties īstenot šos plānus praksē, taču noteikti ir vērts tos ņemt vērā.

Strēlnieka romantiskos plānus var izjaukt kāds negaidīts un ne visai patīkams notikums. Tomēr, neskatoties uz visiem pārbaudījumiem, viņš būs kareivīgā noskaņojumā un spēs tikt galā ar jebkuru situāciju. Lai Strēlnieka devīze ceturtdien ir “Viss būs kārtībā!”. Galvenais ir nenolaist rokas un nepadoties emocijām. Skaidra galva, optimisms un pārliecība par sevi ir Strēlnieka turpmāko mīlestības uzvaru garantija.

Ceturtdien Mežāzim pirmajā vietā būs jautājumi par finansiālo neatkarību. Tomēr šajā dienā prasīt algas pielikumu nav vērts - tas var pārvērsties par sarunu paaugstinātos toņos vai pat runās par atlaišanu. Labāk ceturtdien problēmas ar naudu Mežāzim atrisināt paša spēkiem. Piemēram, padomāt par aizdevumu vai jauna darba meklēšanu.

Ja pēdējā laikā Mežāža mīlas attiecībās kaut kas nav izdevies, ceturtdien viņam ir iespēja saprast, kas tieši jāmaina, lai tās būtu veiksmīgākas. Ceturtdien zvaigznes mudina Mežāzi būt godīgam pret sevi un uzticīgam savai dabai. Ja viņš būs atklāts un izlēmīgs, varēs piesaistīt savā dzīvē tos cilvēkus, kuru dvēsele patiesi rezonē ar viņa.

Ceturtdien Ūdensvīra devīze būs: "Es būšu komandieris!" Tikai žēl, ka citus par šī moto pamatotību nebūs tik viegli pārliecināt. Ja Ūdensvīrs vēlas, lai neuzliesmotu kāds karsts konflikts, labāk paturēt savu viedokli pie sevis.

Ceturtdiena nav tā diena, kad Ūdensvīriem vajadzētu slēpt savas patiesās jūtas un nodomus zem vienaldzības maskas. Ja lēmums jau viņa prātā nobriedis un, pats galvenais, sirdī, tad tagad ir laiks rīkoties. Ūdensvīriem drosmīgi jāiet uz priekšu! Tikai viens padoms: mīlestības jautājumos izlēmību nevajadzētu jaukt ar neapdomību. Ceturtdiena būs lieliska diena nevis izmisīgiem ekspromtiem, bet gan pārdomātu plānu īstenošanai.

Ceturtdien Zivis jutīs, ka nespēj ietekmēt apstākļus un vēl jo vairāk - mainīt tos vajadzīgajā virzienā. Labāk tam iepriekš noskaņoties, jo pretējā gadījumā visa diena ritēs paaugstinātas aizkaitināmības un neapmierinātības zīmē.

Toties komunicēšanai ar mīļoto cilvēku zvaigznes sola Zivīm ļoti gaišu, notikumiem bagātu dienu. Tomēr, pat ja Zivis ir pilnībā apmierinātas ar pašreizējo situāciju, nevajadzētu būt pārsteigtām, ja partneris pēkšņi piedāvā kaut ko mainīt labi sakārtotajā dzīvē. Tas jāuztver ar sapratni: visticamāk, šis mazais eksperiments Zivju jūtām dos jaunu romantisku impulsu.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!