Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 13. decembrim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Ļoti iespējams, ka svētdien daži no pirmā acu uzmetiena nelabvēlīgi apstākļi Aunam galu galā izvērtīsies par veiksmi. Tāpēc nevajag kurnēt par likteni un izdarīt pārsteidzīgus secinājumus: svētdien var izrādīties, ka ne pārāk pozitīvu notikumu aizsegā liktenis Auniem sagādās patīkamu pārsteigumu!

Zvaigznes visās dzīves jomās, ieskaitot mīlestību, piešķirs Aunam apņēmību un pārliecību par sevi. Tas nozīmē, ka viņš beidzot varēs ņemt iniciatīvu savās rokās un attiecībās spert tos soļus, kas nepieciešami jau sen. Nevajag baidīties, ka mīļotais cilvēks var nepareizi novērtēt Auna pašpārliecinātību un uzstājību. Pieklājības pēc izrādot nelielu sašutumu, dvēseles dziļumos viņš būs priecīgs atdot Aunam vadības grožus un arī atbildību par lēmumu pieņemšanu.

Svētdien Vērsi gaida lielu iespēju dienu, un šīs iespējas nav atkarīgas no šķēršļiem, kas radīsies ceļā. Gluži pretēji, Vērsis būs kareivīgi noskaņots, tāpēc šķēršļi un sarežģīti uzdevumi tikai uzkurinās viņa apņēmību un azartu. Tas pats attiecas uz sāncenšiem: svētdien viņi stimulēs Vērsi - kā sarkana lupata deguna priekšā. Tāpēc Vērsim nav jābaidās no šķēršļiem, tieši pretēji - svētdien tie liks viņam cīnīties un uzvarēt!

Personīgajā dzīvē svētdien zvaigznes Vērsim iesaka atslābināties, ļaujot notikumiem ritēt savu gaitu. Pēdējā laikā viņš ļoti centās vadīt visu, kas saistīts ar attiecībām un jūtām, cīnoties par savu mīlestību. Dažreiz šī taktika ir patiešām noderīga, bet svētdien derētu no tās atteikties. Nevajadzētu izdarīt spiedienu un uzstāt uz savu. Varbūt labāk vienkārši paiet malā un paskatīties apkārt: ja nu tā vietā, lai mēģinātu “salīmēt’ veco, vērts izmēģināt veiksmi kādā citā vietā?

Svētdienā Dvīņi jebkurā no savas dzīves jomām var saņemt ļoti vilinošu piedāvājumu, taču, pirms tam piekrist, horoskopa zvaigznes iesaka rūpīgi padomāt. Varbūt piedāvājums patiešām izrādīsies izdevīgs, vai varbūt tajā slēpjas kāds zemūdens akmens. Lai to uzzinātu, Dvīņiem vajadzētu savākt vairāk informācijas un tikai pēc tam pieņemt lēmumu. Ja Dvīņi pasteigsies ar atbildi, viņi riskē zaudēt, jo, kā jūs zināt, ne viss, kas spīd, ir zelts.

Zvaigznes iesaka Dvīņiem padomāt, ko darīt, lai stiprinātu attiecības. Ja viņi jūt stabilitāti un personīgā dzīve rit mierīgā gultnē, tad laiks to dažādot, pirms tā pārvēršas par ieradumu! Varbūt Dvīņi vai viņu partneris jau jūtas noguris no ikdienas un rutīnas? Tādā gadījumā ir visas iespējas padarīt svētdienu patīkami neparedzamu!

Svētdienas horoskopa zvaigznes brīdina Vēzi, ka darāmos darbiņus nevajadzētu uztvert pārāk nopietni. Tas jo īpaši attiecas uz ikdienas jautājumiem, rutīnu un sadzīves sīkumiem. Biedējoši iedomāties, kāda spriedze var rasties, ja mēģina visu darīt pareizi, satraucoties par vismazāko kļūdu! Vēzis svētdien būs tā noskaņots, ka jebkura novirze no standarta viņam atņems dvēseles mieru. Tomēr to nav grūti novērst: vienkārši paskatieties uz sevi no malas un neaizmirstiet par humora izjūtu.

Svētdienas Vēzim jābūt gatavam, ka ne visus viņa vārdus vai darbības var pienācīgi uztvert. Mīļotais cilvēks var tos interpretēt savā veidā, pat apvainoties vai sadusmoties. Ja tas notiks, tā vietā, lai sastrīdētos partneri, viņam mierīgi jāpaskaidro, ko Vēzis patiesībā ar to domāja - un situācija uzlabosies.

Svētdienas notikumi būs Lauvai labvēlīgi, un liktenis var sagādāt patīkamu pārsteigumu - dāvana, neplānoti ienākumi utt. Vienīgā vārīgā vieta būs attiecības ar citiem: Lauva var nejauši tās sabojāt, pārāk koncentrējoties uz sevi un saviem panākumiem. Varbūt, lai sasniegtu savu mērķi, Lauva pārāk grūstīsies ar elkoņiem vai viņa sasniegumi izraisīs skaudību. Lai kā arī būtu, svētdien Lauvai būtu jāuzvedas pieticīgāk, cenšoties neaizskart citu cilvēku jūtas.

Vakaru Lauvai būs iespēja pavadīt jautri un ar īpašu dzirksti. Galvenais ir pārvarēt savu nevēlēšanos iziet no mājas! Zvaigznes iesaka viņam pieņemt jebkuru uzaicinājumu doties ārā, vai tas būtu gājiens uz pilsētu pētīt svētku vitrīnas, vai pastaiga parkā vai varbūt slēpošanas kalns.

Svētdien Jaunavas diena solās būt piepildīta ar dvēseliskām sarunām un citādām pozitīvām emocijām! Horoskopu zvaigznes iesaka pēc iespējas vairāk laika veltīt mīļotajam cilvēkam, draugiem un ģimenei. Pat vienkārša laika pavadīšana tuvinieku lokā dos Jaunavai spēcīgu pozitīvas enerģijas lādiņu. Ja starp Jaunavu un mīļoto cilvēku ir nobriedusi svarīga saruna, arī to vislabāk rīkot šajā dienā: svētdien Jaunavai nav jāuztraucas par to, vai viņu sapratīs pareizi.

Ja nu tomēr spriedze ir pārāk liela un draud pāriet strīdā, Jaunavai jāatrod sevī spēks būt taktiskai, ar diplomātisku pieeju un savlaicīgi jāatvainojas.

Svētdien Svari spēs demonstrēt milzīgu aktivitāti dažādu lietu kārtošanā, taču horoskopa zvaigznes brīdina viņus par sasteigtu rīcību un lēmumiem. Diena liks Svariem vispirms rīkoties un pēc tam padomāt, bet tas var slikti ietekmēt uzsākto. Svari svētdien nedrīkst padoties emocionāliem uzliesmojumiem, jāsavalda sava nepacietība un jārīkojas saskaņā ar likumu: "septiņas reizes nogriez…", tas ir, "nomēri"...

Svariem vēlams nosvērt uz saviem iekšējiem svariem visus pašreizējo attiecību plusus un mīnusus. Viņu šaubīšanās ir dabiska: daudz mīļotajā cilvēkā patiesi sajūsmina, bet ir arī tas, kas dedzību mazina. Svariem jāmēģina objektīvi paskatīties uz situāciju kā no malas - svētdien viņu loģika var dominēt pār jūtām. Saprotot situāciju, jāplāno, kā rīkoties tālāk. Plāns Svariem palīdzēs nākotnē neatkāpties no izvēlētā kursa.

Svētdien Skorpionam būs iespēja justies kā zirgā! Diena viņam piešķirs tādas īpašības kā izlēmība, mērķtiecība un izpratne, pateicoties kurām pat sarežģītas problēmas risināsies viegli. Svētdien Skorpions spēs tikt galā ar samudžinātu problēmu, atrodot pat vairākus veidus, kā to atrisināt. Viņa plāni būs skaidri, darbības - efektīvas, un tas attiecas ne tikai uz viņa paša, bet arī citu problēmām - Skorpions svētdien labprāt palīdzēs tam, kurš vērsīsies pēc palīdzības.

Skorpionam vajadzētu padomāt, kas traucē virzīties uz priekšu attiecībās ar mīļoto cilvēku. Varbūt viņu kavē senas vilšanās vai veca mīlestība? Skorpionam vajadzētu mēģināt nomest no pleciem šo nevajadzīgo nastu, lai sāktu dzīvot un mīlēt šodien. Tikai dzīvojot tagadnē, var radīt pelnīto nākotni!

Svētdiena Strēlniekam sniegs milzīgu, gandrīz neierobežotu potenciālu! Galvenais ir nepalaist garām brīdi, lai izmantotu visas labvēlīgās iespējas. Horoskopa zvaigznes aicina Strēlnieku nevāļāties dīvānā - galu galā ūdens neplūst zem guļoša akmens -, bet mēģināt atrasties pašā notikumu centrā. Ievērojot šo padomu, Strēlnieks spēs daudz sasniegt: diena viņam dos iespēju mainīt dzīvi uz labo pusi. Protams, arī neizmantot šo iespēju ir viņa tiesības.

Zvaigznes sola, ka Strēlnieks būs kārdinošs, neatvairāms un spēs ietekmēt cilvēku, kurš viņam patīk, liekot notikumiem attīstīties pēc sava scenārija. Tomēr svarīgi to nepārspīlēt un nejaukt valdzinājumu ar rupju spiedienu.

Svētdien horoskopa zvaigznes mudina Mežāzi pavadīt šo dienu klusumā - gan ārējā, gan iekšējā. Pienācis laiks paskatīties uz notikumiem atsvešināti, kā no malas. Lai noskaņotos uz meditatīvu vilni, Mežāzim jāizvairās no aktīvas komunikācijas un jāieklausās zemapziņas balsī. Nesteidzīgas pārdomas, relaksējoša vanna, aromātiskas sveces vai pat vienkārši laiska zvilnēšana dīvānā svētdien palīdzēs Mežāzim ielūkoties sevī, atrodot atbildes uz jautājumiem, kas satrauc.

Svētdiena būs brīnišķīga diena, kad horoskopa zvaigznes sniegs Ūdensvīram harmoniju ar pasauli un sevi, un visi, kas ir ar viņu, to sajutīs. Pateicoties pozitīvajām emocijām, Ūdensvīriem svētdien būs viegli iekarot cilvēku labvēlību un, ja nepieciešams, piesaistīt viņu atbalstu. Diena ideāli piemērota komunikācijai, romantikai, maziem ceļojumiem, radošumam. Pavadi to blakus tiem, kas tev ir dārgi - tevi gaida prieka, sirsnības un mīlestības jūra! Jāsagatavojas tam, ka nāksies atlikt kādu daļu no svētdien plānotā. Bet viss pārējais izdosies lieliski.

Svētdiena Zivīm būs lieliska diena, lai īstenotus kādus ambiciozus mērķus. Diena piešķirs tādas iezīmes kā organizētība, gribasspēks un spēja virzīties uz mērķi (it īpaši, ja tas ir cienījams mērķis). Horoskopa zvaigznes sola, ka, novirzot enerģiju pareizajā virzienā, Zivis svētdien spers pārliecinošu soli uz priekšu. Vienīgais "bet": jebkurā lietā nevajadzētu paļauties uz citiem - atbildības un disciplīnas ziņā viņi svētdien atrodas tikpat tālu no Zivīm kā Mēness.

Lai piesaistītu sev tīkama cilvēka uzmanību, gan būs vairāk jāpapūlas. Ja vēlas, lai par viņām izrāda interesi, jābūt aktīvākām un pašpārliecinātākām, nekā, pēc Zivju domām, atļauj pieklājības likumi. Zvaigznes svētdien ir to pusē, kuri nemokās ar saviem kompleksiem un ķeras vērsim pie…ragiem. Ja Zivis gatavojas cīnīties par savu mīlestību, jābūt drosmīgākām, pretējā gadījumā palaidīs garām iespēju.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!