Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:10, Did:0, useCase: 3


Daudzveidīgās atpūtas iespējas Turcijā kopā ar Tez Tour - izvēlies viesnīcu

Daudzveidīgās atpūtas iespējas Turcijā kopā ar Tez Tour - izvēlies viesnīcu
Viesnīca: Club Gural Premier Belek
Foto: Iveta Apškrūma

Kā jau iepriekš solīts, turpinām ieskatu par daudzveidīgām atpūtas iespējām Turcijā kopā ar Tez Tour. Ja esat izvēlējušies reģionu, kas atbilst interešu lokam, tad nākošais solis ir izvēlēties patīkamāko viesnīcu ar atbilstošu servisu.
Tā kā esmu bijusi Turcijā atpūsties ar ģimeni vairākkārt un arī šopavasar kopā ar populārāko starptautisko tūroperatoru TEZ TOUR Latvija bija iespēja apmeklēt dažādas viesnīcas vairākos reģionos, tad pastāstīšu par tām, kas man iepatikās vislabāk.

Belekā - vienīcas Gural Premier Belek un Sueno Hotels Golf Belek

1 km no Belekas atrodas viesnīca ar Turcijai raksturīgu interjeru CLUB GURAL PREMIER BELEK (iepriekš zināma kā Ali Bey Belek). Tā ir pieczvaigžņu viesnīca, kas atrodas ļoti zaļā teritorijā, ar tai piederošu lielu akvaparku. Šī viesnīca ļoti patiks ģimenēm ar bērniem, kam patīk ūdens atrakcijas.

Foto: Iveta Apškrūma


Akvaparks ir 15000 m2 liels. Tajā ir 5 baseini un 8 ūdensslīdkalniņi pieaugušajiem, 3 baseini un 10 ūdensslīdkalniņi – bērniem. Mini un midi klubi bērniem. Par maksu iespējams sarunāt arī aukli, ja vēlaties nedaudz atpūsties no savām atvasēm. Sporta aktivitāšu cienītājiem bez maksas pieejama trenažieru zāle, aerobika, ūdensaerobika, volejbols pludmalē, basketbols, futbols pludmalē, galda teniss, šautriņas, bočča, šaušana ar loku. Tie, kas vēlas, par maksu var pieteikties tenisa skolā pie profesionāliem treneriem no German PCT, Tennis school. Pēc aktīvām sporta nodarbībām var relaksēties saunā vai turku pirtī (bez maksas).

Viesnīcas SUENO HOTELS GOLF BELEK apartamenti piemēroti ekskluzīvai atpūtai, medusmēnesim - greznai atpūtai un divvientulības izbaudīšanai. Kā jau iepriekš rakstīju, tad Belekā ir daudz golfa laukumu. Tad šeit nu to var arī izbaudīt pilnībā. Plaša teritorija ar priežu meža ieskautiem golfa laukumiem, kur varat spēlēt paši vai izmantot arī profesionāļu palīdzību un apmācības.

Foto: Iveta Apškrūma


Pieejami 161 viesnīcas numuri, sākot ar standarta 30-35m2, līdz pat 95 m2 plašie king numuri. Viesnīcā ir arī 2 numuriņi cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.
Protams, kā visur Turcijā, arī šeit strādā animatoru komanda. Un arī šeit var zvilnēt viesnīcas privātajā pludmalē, izbaudīt greznos restorānus un bārus, spēlēt minifutbolu, mest šautriņas vai padomāt pie šaha galda.

Amara World Hotels

Stāsts par Turcijas viesnīcām būtu nepilnīgs, ja nepieminētu AMARA WORLD HOTELS viesnīcu tīklu.
Tajā ietilpst 4 viesnīcas ar dažādām koncepcijām dažādos Turcijas reģionos. Taču kopīgs tām visām ir augstais servisa līmenis, tūristiem piedāvāto pakalpojumu kvalitāte un labā ēdināšana 24 stundas diennaktī. Vakara šovus vada profesionāli aktieri un dejotāji no dažādām pasaules valstīm.

Amara Dolce Vita Luxury atrodas jūras krastā 75 km no Antālijas lidostas un 20 km no Kemeras. Ja vēlaties atpūsties ārpus pilsētas, tad tā ir īstā viesnīca. Šī ir luksus viesnīca ar plašu un interesanti izkārtotu teritoriju. Kopējā viesnīcas teritorija – 163 000 m2. Viesnīcai ir 6 stāvu deluxe korpuss "Venezia", 3 stāvu deluxe korpuss "Capri", 3 stāvu deluxe korpuss "Portofino", 3 stāvu un 4 stāvu korpusi "Club" (vizuāli atgādina Romas un Stambulas pilsētu ieliņas) un astoņas 2 stāvu villas. Padomāts arī par atpūtu cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.
Viesnīcas teritorijā gleznainā priedēm apaugušā kalna virsotnē atrodas viens no daudzajiem a la carte restorāniem- Zivju restorāns un mini zoodārzs. No šejienes paveras brīnišķīgs skats uz jūru un plašo viesnīcas kompleksu.

Foto: Iveta Apškrūma


Teritorijā ir vairāki plaši baseini, no kuriem viens ir apsildāms un pildīts ar sāļo jūras ūdeni. Sajūtas peldoties ir neaprakstāmas, jo baseina ūdenim ir 27 grādi.
Vakaros vari izvēlēties vai izklaidēties diskotēkā, dejot dzīvās mūzikas pavadībā vai vienkārši pasēdēt bārā.

Amara Wing Resort Comfort atrodas Kemerā. Kopējā viesnīcas teritorija ir 30 000 m2. Viesnīcā dzīvošanai var izvēlēties starp vienu 4 stāvu Main Building korpusu, kuram 70% numuru ir ar skatu uz jūru, un vienu 4 stāvu "Garden Area" korpusu. Bieži šo viesnīcu izvēlas jaunlaulātie. Viņiem te nodrošināta VIP sagaidīšana, numura izrotāšana, šampanietis un augļu grozs iebraukšanas dienā, vakariņas a la carte restorānā, brokastis numurā otrajā dienā pēc iebraukšanas viesnīcā.

Foto: Iveta Apškrūma


Lieliska, komfortabla viesnīca ar nelielu teritoriju pilsētas centrā. piemērota arī aktīvās atpūtas cienītājiem, kas šeit var izvēlēties trenažieru zāli, aerobiku, ūdensaerobiku, volejbolu pludmalē, basketbolu, minifutbolu, biljardu, galda tenisu, šautriņas, 2 tenisa kortus ar apgaismojumu vakarā, tenisa inventāra nomu, bočču, burāšanu ar vējdēli (sertificēta), nemotorizētos ūdenssporta veidus.
Par papildus maksu var baudīt masāžu, iziet zemūdens peldēšanas kursus un apgūt motorizētos ūdenssporta veidus.

Amara Club Marine Nature ir lieliska kluba tipa viesnīca Kemerā ar dzīvošanu kotedžās, koku ieskautā zaļā teritorijā. Kopējā viesnīcas teritorija ir 60 000 m2. Viesnīcā pieejamas astoņpadsmit 2 stāvu un trīs 3 stāvu kotedžas. Plaši numuri ar balkonu, ļoti aktīva un spējīga animācijas komanda, labs miniklubs, moderns SPA centrs, daudzveidīga ēdināšana. Iesaku aktīvās atpūtas cienītājiem, kam patīk daudzveidīgs piedāvājums, ģimenēm ar bērniem un jaunatnei.

Foto: Iveta Apškrūma


Bērniem viesnīcā ļoti patiks, jo par viņiem šeit īpaši rūpējas- nepārtraukti notiek aizraujoši pasākumi un aktivitātes. Arī vecāki var būt droši, uzticot bērnus animatoru komandai, kas parūpēsies par to drošību, labsajūtu un izklaidēm, vakarā atgriežot tos priecīgus un apmierinātus. Vasaras periodā viesnīcā dažreiz vienlaikus ir pat pāris simti bērnu un ikviens sev atradīs draugu.

Amara Beach Resort Comfort atrodas 55 km attālumā no Antālijas pilsētas lidostas, 10 km no Sides un 4 km no Čolakli ciema, pašā jūras krastā. Tās kopējā platība 17 200 m2. Šī viesnīca izceļas ar savu kvalitatīvo SPA kompleksu un plašo skaistumkopšanas un veselības programmu piedāvājumu. Numuriņi ir ar luksus iekārtojumu un gandrīz puse no tiem (40%) ir ar skatu uz jūru.

Foto: Iveta Apškrūma


Šeit pieejama ļoti kvalitatīva Talaso terapija ar jūras zālēm, kas īpaši piemērota atpūtai un atjaunošanai pēc stresa pilnās ikdienas. Tiek piedāvāts izstrādāt īpašas individuālas atveseļojošas programmas kā vīriešiem, tā arī sievietēm. No šīs viesnīcas atgriezīsieties relaksējušies, mierīgi un atjaunoti.

Sidē - viesnīcu komplekss Kamelya World

8 km no Sides atrodas viesnīcu komplekss KAMELYA WORLD, kas atrodas 65 km no Antālijas. Kompleksam ir 240 000 kvadrātmetru ļoti plaša, skaista un sakopta teritorija. Viesnīcu komplekss sastāv no trim pieczvaigžņu viesnīcām- Fulia, Seline un Holiday Village brīvdienu mājām- kotedžām . Katrai viesnīcai ir savs pamatrestorāns, bet visi pārējie teritorijā esošie bāri, kafejnīcas, SPA, pirtis un izklaides vietas ir kopīgas. Viesnīcu kompleksam ir sava pludmale, kur atpūsties un baudīt saules un jūras viļņu glāstus, bet, ja ir vēlēšanās paslēpties ēnā, lieti noder saulessargi un zviļņi. Kompleksam ir savs akvaparks un vairāki baseini ar dažādiem dziļumiem.

Foto: Iveta Apškrūma


Teritorijas plānojums ir pārdomāts un tajā viegli orientēties. Viesnīcu komplekss ideāli piemērots atpūtai ģimenēm ar bērniem. Visas dienas garumā pieejamas dažādas aktivitātes. Ir arī neliels zoodārzs, kurā bērni varēs apskatīt pāvus un trušus.
Ēdināšana pieejama 24 stundas diennaktī. Noteikti iesaku nobaudīt gardās turku pankūkas Gōzleme ar dažādiem pildījumiem, ko vietējās sievietes izcep jūsu acu priekšā.
Tiem, kam patīk sports, noderēs 7 tenisa korti ar dažādiem segumiem, futbola un pludmales volejbola laukumi, kā arī ūdens aktivitātes- katamarāni (bez maksas), kanoe (bez maksas), ūdens motocikli, daivings, paraglaidings.

Lai noder ieteikumi, izvēloties sev piemērotu atpūtas vietu!
Sīkāku informāciju par atpūtu Turcijā un piedāvātajām viesnīcām skatieties Tez Tour Turcijas viesnīcu katalogā

     [+] [-]

, 2011-05-30 13:36, pirms 13 gadiem
pirmā viesnīca liekas laba, mani tas akvaparks vilina

     [+] [-]

, 2011-05-30 19:58, pirms 13 gadiem
Man patīk, ka daudzas interesantas lietas un atrakcijas ir iekļautas cenā.
Mēs ar vīru parēķinājām, ka Turcijā atpūsties nemaz nesanāk tik nesasniedzami.

     [+] [-]

, 2011-05-30 22:52, pirms 13 gadiem
O, jā atpūta Turcijā atmaksājas. Viss, kas iekļauts cenā, nemaz nav aprakstāms. Esmu tur pabijusi pāris reizes un noteikti gribu atkal braukt. Tieši tāpēc šādi raksti ir vajadzīgi - tie palīdz izdarīt pareizo izvēli.