Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:20, Did:0, useCase: 3


"OKartes Skatuves" šovā R.Paula radošais vakars un 5 pirmatskaņojumi. Video

Redakcija
Redakcija

Patīkama satraukuma pārņemti ir OKartes skatuves šova dalībnieki - viņiem ir iespēja kāpt uz skatuves kopā ar Maestro Raimondu Paulu.

Šo nedēļu jaunie mūziķi pavadīja gatavojot priekšnesumus no Raimonda Paula pēdējo piecu gadu daiļrades. Turklāt pieciem dalībniekiem Maestro uzticējis izpildīt pilnīgi jaunas dziesmas, kuru pirmatskaņojumi izskanēs šovakar 20.40 LNT un Kanāla 2 tiešraidē.

Ekskluzīvi!

Šova dalībniece Antra Stafecka pirmajā mēģinājumā gatavo pilnīgi jaunu Raimonda Paula dziesmu „Vētra nāk”:



Tā kā Raimonds Pauls ilgajā darba mūžā atklājis neskaitāmus talantīgus dziedātājus un palīdzējis viņiem veidot tālāko karjeru, OKartes skatuves šova dalībnieki nepacietīgi gaida katru mēģinājumu ar komponistu.

"Jauniešiem jāapzinās, ka, iespējams, tieši šīs piecas minūtes, ko viņiem veltījis Maestro, var izrādīties ļoti nozīmīgas viņu karjerā, jo līdz šim tā bieži ir noticis. Tādēļ šova dalībniekiem jāizmanto katra iespēja saņemt kādu ieteikumu no komponista, jo katrs viņa padoms ir balstīts milzīgā pieredzē. Un, kā zināms, Paulam piemīt arī izcila intuīcija," saka šova repertuāra direktors Guntars Račs, kurš ir arī visu gatavoto skaņdarbu tekstu autors. Par gaidāmo koncertu viņš saka: "Tās būs gan jautras, gan arī liktenīgi melodiskas dziesmas. Salīdzinoši maz zināmas dziesmas no pēdējiem trīs mūsu kopīgi radītajiem albumiem".

Komponists Raimonds Pauls OKartes skatuves dzīvoklī pirmo reizi viesojās jau pagājušajā nedēļā un šova dalībniekiem deva arī pirmo vērtīgo padomu: "Pēdējā laikā jūs arvien vairāk komponējat un izpildat dziesmas svešvalodās, tomēr pusotrs miljons latviešu esam palikuši, tādēļ jāpierāda, ka varam dziedāt arī savā dzimtajā valodā".

Visi jaunie mūziķi tikšanos ar Paulu uztvēra kā lielu pagodinājumu un nenovērtējamu iespēju, bet īpaši emocionāla tā bija Antrai - viņu Maestro uzslavējis par ceturtā Okartes skatuves koncerta uzvaras dziesmas Nepasauc, nepiesauc izpildījumu, un tas meitenei nozīmē ļoti daudz.

Kuri dalībnieki iekaros izcilā komponista simpātijas, redzēsim jau šovakar, īpašajā OKartes skatuves Raimonda Paula nedēļas koncertā.

OKartes skatuves iepriekšējos koncertus iespēlams lejupielādēt portālā Doremi.lv