Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:20, Did:0, useCase: 3


Jaunās autofotoorientēšanās sezonas atklāšana 17.janvārī

Redakcija
Redakcija

Pēc kārtīgas svinēšanas ir vērts izkustēties! Autofotoorientēšanās sacensību organizatori aicina visus uz pēcsvētku aktivitātēm svaigā gaisā.

2015.gada 17.janvārī ar „Labo krastu 2015” tiks atklāta jaunā, nu jau septītā autofotoorientēšanās sezona. Šajā braucienā savas "pērles" atklās Siguldas, Ropažu, Saulkrastu, Ogres un Ādažu apkārtne.

Organizatori sola šo dienu padarīt par piedzīvojumiem un pozitīvām emocijām bagātu. Jums ir tikai jāpiedalās un jābauda brauciens, kurā būs orientēšanās pēc kartes, fotografēšanās, jautri uzdevumi, iespējams, leģendas brauciens uz nekurieni, kā arī ziemas prieku baudīšana (ja būs sniegs, protams). Bet arī bez sniega tiek garantēts jautrs noskaņojums un jauni iespaidi!

Piedalīšanās ir pavisam vienkārša – jāizveido komanda no vismaz 2 cilvēkiem, jāsagatavo jebkuras markas un krāsas vieglais automobilis, kā arī digitālais fotoaparāts kontrolpunktu fotografēšanai. Noderēs arī brauciena reģiona karte, jo organizatoru izsniegtā būs bez mēroga. Un, protams, neaizmirstiet par labo garastāvokli!

Starts - DUS "Statoil 2 Saulkrasti" (virzienā uz Rīgu), finišs - krogā "Sorbas" (Rīgas-Siguldas šosejas 37.km).

Reģistrēšanās www.autofotoorientesanas.lv līdz 15.janvārim.

Sacensības atbalsta: vecākais auto portāls www.iAuto.lv, viesu nams "Sauleskalns", krogs "Sorbas", mājas vīnu darītava "Domu pietura", Statoil.

Tiekamies trasē!