Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:86, Did:0, useCase: 3


Gudro bērnu sērija

Redakcija
Redakcija

2015. gadā Biznesa augstskolas Turība izdevniecība laidusi klajā trīs uzticamus palīgus – krāsainas „Uzdevumu burtnīcas” ar tāfelīti, lai Jūsu bērnu interesantā uz aizraujošā veidā sagatavotu skolai.

Šajās grāmatās iekļautie daudzveidīgie un rosinošie vingrinājumi palīdzēs jūsu bērniem labāk izprast pasauli un vidi, kurā dzīvo, noorientēties saskaitīšanas un atņemšanas labirintos, iegūt glītu rokrakstu, vingrinot roku dažādos līkločos.

Pateicoties daudzkārt lietojamajai tīrāmajai tāfelītei, pirms pildīt uzdevumus pašā grāmatā, bērni varēs vingrināties pēc sirds patikas.

Grāmatas, kas jautrā un interesantā veidā palīdzēs Jūsu bērnam pilnveidoties!

Grāmatas nopērkamas „Jānis Roze”, „Valters un Rapa” un citās grāmatnīcās visā Latvijā, interneta grāmatnīcā www.gramata24.lv, kā arī Biznesa augstskolas Turība Bibliotēkā vai vairumā iegādāties Izdevniecībā, rakstot izdevnieciba@turiba.lv.