Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:86, Did:0, useCase: 3


Kultūras un atpūtas centrs “Imanta” aicina bērnus uz “Imantas rudens mākslas skolu”

Redakcija
Redakcija

20. un 22. oktobrī Rīgas Kultūras un atpūtas centrā “Imanta” notiks vizuālās mākslas darbnīcas bērniem dizaineres, mākslinieces un mākslas pedagoģes Ināras Gaujas vadībā.

“Imantas rudens mākslas skolā” bērni aicināti uz divām mākslas darbnīcām 20. un 22. oktobrī no plkst. 11.00 līdz 13.00, rosinot dalībniekus izpaust savu unikālo redzējumu vizuālā valodā. Darbnīcās bērniem būs iespēja attīstīt savas zīmēšanas un kompozīcijas prasmes, vienlaikus mācoties veidot neparastu sižetu. Ināras Gaujas vadībā dalībnieki radīs arī T-krekla dizainu, strādājot dažādās tehnikās. Šogad jūlijā un augustā kultūras centrā jau organizēta “Imantas vasaras mākslas skola”, kas guva atsaucību dalībnieku vidū, tāpēc arī rudens brīvlaikā bērni aicināti pavadīt brīvo laiku radošās nodarbībās.

Dalībnieki aicināti pieteikties līdz 2020. gada 16. oktobra plkst. 16.00 pa tālruni 67181937 vai rakstot uz e-pastu imanta@riga.lv, norādot vārdu, kontakttālruni un dalībnieku skaitu no ģimenes. Rekomendētais dalībnieku vecums ir no 7 līdz 15 gadiem; dalībnieku skaits ierobežots. Saņemot apstiprinājumu par dalību nodarbībās, dalībnieki tiks gaidīti uz pirmo nodarbību 20. oktobrī plkst. 11.00. Dalības maksa darbnīcu programmā ir 10,00 EUR, iekļauti arī visi nepieciešamie materiāli. Tā veicama vienā maksājumā Rīgas Kultūras un atpūtas centrā “Imanta”, ierodoties uz pirmo darbnīcu. Norēķināties iespējams tikai skaidrā naudā.

“Imantas rudens mākslas skolu” organizē Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības Rīgas kultūras un atpūtas centrs “Imanta”.