Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:38, Did:0, useCase: 3

Zināmi uzvarētāji konkursā par iespēju laimēt 25 euro dāvanu karti ekoloģiska bērnu apģērba iegādei no EcoEmi

Redakcija
Redakcija

Portālu epadomi.lv un KultūrasVēstis.lv rīkotais konkurss, kas tapis sadarbībā ar bērnu apģērbu zīmolu EcoEmi, ir noslēdzies. Laimīgie, kuri katrs iegūst dāvanu karti 25 euro vērtībā skaistu un ekoloģisku apģērbu iegādei, ir DACE BACKĀNE un ZANE ZARIŅA.

Košas krāsas, teicama kvalitāte, ekoloģiski izejmateriāli – tādi ir bērnu apģērbu zīmola EcoEmi apģērbi kustīgajiem un zinātkārajiem mazuļiem un bērniem līdz 8 gadu vecumam!

EcoEmi produkti tiek izstrādāti un ražoti ar rūpēm un mīlestību pret bērniem un apkārtējo vidi. Uzņēmums aug kopā ar saviem bērniem un tieši viņi ir galvenais iedvesmas avots. Katrs apģērba modelis tiek rūpīgi pārdomāts, lai apģērbs būtu ne tikai dizainiski skaists, bet arī funkcionāls, dabīgs, elpojošs, neradītu alerģijas un būtu ērts un neierobežotu kustību brīvību.

Bērnu apģērbu ražošanā EcoEmi izmanto tikai bioloģiski audzēto organisko kokvilnu, kas audzēta un ražota neizmantojot kaitīgās ķīmijas, kas nozīmē – tā ir maiga pret mazuļa jūtīgo ādu. Tīrās un dabiskās šķiedras ļauj mazuļa ādai elpot! Visi audumi tiek iepirkti no starptautisko GOTS (Global Organic textil standart) sertifikātu saņēmušiem uzņēmumiem, šobrīd galvenokārt no Vācijas.

Apsveicam laimīgos uzvarētajus un lūdzam sazināties ar portāla epadomi.lv redakciju par balvu saņemšanu, rakstot uz e-pasta adresi info@epadomi.lv vai zvanot (+371) 28622680.

Lai prieks mazuļiem!