Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:38, Did:0, useCase: 3

Konkurss "ZELTA FOTO"

Cilvēka dzīve ir interesanta vai neinteresanta atkarībā no tā, cik interesants vai neinteresants ir viņš pats. Mācību centrs „BUTS” uzsāk nebijušu akciju „ZELTA FOTO”, lai parādītu ikvienam cik krāsains un aizraujošs ir mācību process. Skolas solā mēs pavadām lielu daļu savas dzīves, tomēr tieši pateicoties šim laikam mēs iemācamies saskatīt dzīves dažādās krāsas, atšķirības un izprast detaļu nozīmi kopumā.

Aicinām ikvienu, kurš ir sēdējis skolas vai augstskolas solā, kurš ir paaugstinājis savas zināšanas mācību centru organizētajos semināros vai piedalījies sava uzņēmuma korporatīvajā apmācībā, atsūtīt bildi, kas atspoguļotu mācību procesa daudzkrāsainību, pozitīvas emocijas un izaugsmi. Vienvārdsakot, ja bilde ir Tava smaida vērta, tad sūti mums un piedalies konkursā, lai saņemtu patīkamu pārsteigumu no mācību centra „BUTS”.

Trīs soļi un smaids Tavā sejā tiks garantēts:
1. Izskati savu esošo bilžu galeriju vai steidz pēc fotoaparāta, lai iemūžinātu aizraujošu un smaida vērtu mācību procesu.
2. Līdz 2012.gada 22.jūnijam sūti savu bildi, bildes aprakstu un vārdu, uzvārdu un telefona numuru uz reklama@buts.lv un aplūko konkursa labākos darbus BUTS - mācību centrs, pieaugušo tālākizglītība,... mājas lapā!
3. Konkursa noslēgumā uzzini uzvarētāju, kurš saņems patīkamu pārsteigumu no mācību centra „BUTS”, bet labākie darbi piedalīsies foto izstādē mācību centra „BUTS” telpās.

Tik daudz piedzīvojumu ir un būs sēžot skolas solā! Dalies ar tiem!