Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:38, Did:0, useCase: 3

Zināmi "Alberta pīpes" konkursa balvu ieguvēji

Redakcija
Redakcija

Janvāra beigās epadomi.lv sadarbībā ar tabakas veikalu/kafejnīcu "Alberta pīpes" aicināja piedalīties jautājumu konkursā un iegūt stilīgas balvas. Konkurss ir noslēdzies un zināmi balvu ieguvēji.

Konkursa uzdevums bija atbildēt uz 7 jautājumiem, kas saistīti ar "Alberta pīpes" darbību un vēsturi. Jautājumi nebija pārāk grūti un konkursanti, kas vēlējās atrast pareizās atbildes, tās varēja atrast veikala mājas lapā albertapipes.lv.

Par lielāko klupšanas akmeni lielai daļai kļuva pēdējais jautājums par to, ko pārdod tabakas veikalā. No 4 variantiem daudzi izvēlējās šķietami pareizo- cigaretes. Taču tā nav pareizā atbilde- kā intervijā epadomi.lv pastāstīja Alberta pīpju īpašnieks Romāns Justs, šeit var nopirkt daudz ko pīpējamu, bet cigaretes šeit nav un nebūs, jo cigaretēs tabakas ir ļoti maz, apmēram 10%- pārējais dažādi piemaisījumi. Pareizā atbilde ir giljotīnas- instruments cigāru griešanai.

Lai noskaidrotu uzvarētāju, bija jāņem talkā papildjautājums par to, cik dalībnieki pareizi atbildēs uz visiem jautājumiem. Tādu bija 15 un tieši šādu skaitli paredzēja lietotājs deniela kļūstot par Alberta pīpju dāvanu kartes 20 latu vērtībā īpašnieku.

Lieliska iespēja vēl līdz mīlestības svētkiem paspēt apmeklēt tabakas veikalu "Alberta pīpes" Alberta ielā 1 un iegādāties oriģinālu Valentīna dienas dāvanu.

2.-4. vai 3 otrās vietas ieguvēji ( pareizi atbildējušie, kuri trāpīja vistuvāk skaitlim 15) saņems oriģinālu T-kreklu no tabakas veikala. Tie ir lietotāji arnix, iwchix un majurija2

Visi balvu ieguvēji par balvu saņemšanu tiks informēti reģistrācijā norādītās personīgās epasta vēstules veidā.

Apsveicam ar uzvaru un aicinām piedalīties nākamajos epadomi.lv konkursos!

Jau šovakar piedāvāsim epadomi.lv intervijas video ar tabakas veikala "Alberta pīpes" dibinātāju un īpašnieku Romānu Justu - vienkāršs, bet neparasts cilvēks, būs interesanti!