Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:38, Did:0, useCase: 3

Aicinām piedalīties labdarības kalendāra veidošanā!

Redakcija
Redakcija

Vai Jums padodas un patīk fotografēt? Tad aicinām piedalīties fotogrāfiju konkursā „Bērnu pasaule”, kuru organizē labdarības organizācija Varonis.lv. Ja Jūs vēlaties darīt labus darbus, tad sūtiet mums Jūsu fotogrāfijas. Labāko fotogrāfiju autori tiks apbalvoti ar vērtīgām balvām un no labākajām fotogrāfijām tiks izveidots labdarības kalendārs 2014. gadam.

Šo kalendāru mēs dāvināsim bērniem un ģimenēm, kurām palīdz labdarības organizācija Varonis.lv, kā arī šis kalendārs tiks pasniegts uzņēmumiem, kuri ziedo naudu palīdzības sniegšanai trūcīgajiem cilvēkiem.
Daļu šī kalendāra tirāžas mēs uzdāvināsim slimnīcām un sociālajiem centriem. Katram interesentam būs iespēja iegādāties šo kalendāru, veicot ziedojumu Bērnu medicīniskās pārtikas fondā.

Konkursa galvenie mērķi ir atbalstīt talantīgus fotogrāfus un izveidot pozitīvu emociju pilnu kalendāru, kas katru 2014. gada dienu priecēs un nesīs sirds siltumu visiem, kas to iegūs savā īpašumā.

Šajā konkursā var piedalīties jebkurš – gan profesionāls fotogrāfs, gan tas, kuram fotografēšana ir tikai vaļasprieks. Jums būs jāiesniedz fotogrāfiju oriģinālie faili.

Konkursā būs vairākas nominācijas:

1) Laimīgais smaids. Noteikumi: fotogrāfijā jābūt attēlotam bērna portretam ar patiesu, laimīgu smaidu sejā, pēkšņu sajūsmu, izbrīnu vai citām pozitīvām emocijām par kādu patīkamu notikumu, piemēram, negaidītu dāvanas saņemšanu, priecīgām ziņām.

2) Labākie draugi. Noteikumi: fotogrāfijā jābūt attēlotam vienam vai vairākiem bērniem ar saviem mīluļiem (kaķiem, suņiem, zivtiņām utt.).

3) Saules zaķītis. Noteikumi: fotogrāfijā jābūt attēlotam bērnam saulainajā vasaras dienā.

4) Ziemas prieki. Noteikumi: fotogrāfijā jābūt attēlotam vienam vai vairākiem bērniem ziemā (aktīvā atpūtā vai rotaļājoties ar sniegu).

No visām iesūtītajām fotogrāfijām tiks atlasītas labākās, kuras tiks publicētas labdarības organizācijas Varonis.lv mājaslapā un sociālajos tīklos, kur notiks tautas balsošana. Konkursā uzvarēs tie fotogrāfiju autori, kuru darbiem būs visvairāk „Like” un „Patīk” – šo fotogrāfiju autori saņems īpašas balvas.

Konkursa finālā īpašā žūrija izvēlēsies 12 labākās fotogrāfijas. Ja žūrija nespēs vienoties par fotogrāfiju izlasi, tad tiks ņemti vērā savāktie „Like” un „Patīk”.

Fotogrāfijas var iesūtīt no 06.12.2013. līdz 18.12.2013. uz epastu admin@varonis.lv.

Balsošana par labāko fotogrāfiju sociālajos tīklos norisināsies no 19.12.2013. līdz 05.01.2014.

Ar konkursa nolikumu var iepazīties šeit: Nolikums par fotogrāfiju konkursu „Bērnu...
Gaidīsim Jūsu fotogrāfijas!