Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:38, Did:0, useCase: 3

Piedalies pasaules lielākajās loterijās!

Piedalies pasaules lielākajās loterijās!
Nāc un spēlē!

Kā tas darbojas?

 

Mūsu cilvēki Jūsu vajadzībām

Wintrillions.com piedāvā iespēju piedalīties visās lielākajās un populārākajās loterijās pasaulē, ērti - izmantojot Jūsu datoru!

Oficiālās štata un multi-štatu loterijas ASV ir ļoti populāras pasaulē, bet nav pieejamas Jums, ja vien Jūs nedzīvojiet vai neviesojieties ASV. Un arī tad Jūs varat piedalīties tikai tā štata loterijā, kurā atrodieties.

Wintrillions.com ir risinājums Jums! Izmantojot mūsu Loteriju Kurjer-dienestu, mēs no mazumtirgotājiem fiziski iegādāsimies biļetes uz Jūsu vārda.

Jūsu priekšrocība: TIEŠSAISTE!

Izmantojot mūsu pakalpojumus, Jums būs ērtāk un patīkamāk, nekā pašiem doties pie loteriju aģentiem.

Jums nebūs jāapmeklē biļešu tirdzniecības vieta, kā visiem pārējiem.Mūsu piegādes servisu (kurš sevī ietver loterijas biļešu piegādi) Jūs variet ērti izmantot lietojot savu kredītkarti un datoru.Mēs varam pat saņemt Jūsu laimestus priekš Jums! Visas naudas balvas, kuras nepārsniedz $600 mēs varam atprečot un ieskaitīt laimestu vai nu Jūsu abonementa kontā vai arī nosūtīsim Jums Jūsu laimestus, kur vien Jūs norādīsiet. Kad Jūs laimēsiet virs $600, mēs varam pārsūtīt laimējušo biļeti Jums, vai arī palīdzēt saņemt laimestus. Tas tik tiešam ir vienkārši! Un protams, ka Lielās Balvas uzvarētāji saņem karalisku servisu. Neskatoties uz to, Jūs vienmēr maksājiet to pašu summu, pat ja arī laimējiet Lielo Balvu.Esam izveidojuši vieglu piekļuvi Jūsu kontam, kur Jūs variet apskatīt savas biļetes un konta informāciju. Mēs Jums nosūtām Jūsu biļešu skenēto attēlu ar uzdrukātu Jūsu vārdu uz tām, pirms katras izlozes. Jūsu vārds uz biļetes garantē, ka Jūs redzat tieši JŪSU biļeti ar JŪSU izvēlētajiem skaitļiem.Visa ar Jums un Jūsu laimestiem saistītā informācija vienmēr paliek strikti konfidenciāla.

Kā lai abonē

Abonēt Wintrillions.com ir tik pat vienkārši,kā iepirkties tiešsaistē jebkurā veikalā. Izvēlieties loterijas, kuras vēlaties abonēt, ielieciet tās savā pirkumu groziņā, un pārejiet uz ‘’izrakstīšanās’’ sadaļu, kur Jūs samaksājiet par savu pasūtījumu un pabeidziet abonēšanas procedūru.

Tipisks, parasts pasūtījums varētu izskatīties šādi:

1-Teiksim, Jūs vēlaties abonementu Megamillions loterijai uz 12 mēnešiem (104 loterijas izlozes). Jūs vienkārši noklikšķiniet uz šo opciju mājaslapā un atvērsies jauna lapa, parādot Jūsu izvēlēto abonementu Jūsu pirkumu groziņā.2-Teiksim, ka vēlaties arī 6 mēnešu (52 loterijas izložu) abonementu uz New York loteriju. Iepirkšanās groziņa lapā Jūs noklikšķiniet uz ‘’turpināt iepirkumus’’, lai nokļūtu lapā, kurā varēsiet izvēlēties vēl abonementus. Nospiežot uz Jūsu izvēlēto jauno abonementu, Jūs nonāksiet atpakaļ savā iepirkumu groziņā , kur būs redzami abi Jūsu pasūtītie abonementi un pasūtījuma kopsumma.

Tagad Jūs esiet gatavi izrakstīties. ATCERIETIES: Jūsu abonementi nebūs aktīvi, kamēr nebūsiet IZRAKSTĪJUŠIES, tāpēc turpiniet līdz redzēsiet apstiprinājuma lapu, ka Jūsu pasūtījums ir veiksmīgi pabeigts.

Kad esiet gatavi pabeigt savu pasūtījumu un izrakstīties rīkojieties sekojoši:

1-Noklikšķiniet uz ‘’izrakstīšanās’’ pogas (kura būs visu laiku redzama, kad vien  jūsu iepirkumu groziņā būs kaut viens pasūtījums).2-Ja nekad neesiet bijis  Wintrillions.com abonements, ievadiet savu epasta adresi sadaļā "Esmu jauns klients" un noklikšķiniet uz  "iesniegt". Ievadiet visu nepieciešamo nākamajās lapās. Atcerieties, ka visa Jūsu informācija tiks uzglabāta drošībā un būs konfidenciāla.3-Ja esiet abonējis Wintrillions.com, Jums tikai jāievada Jūsu epasts un parole tad tiksiet nogādāts pa tiešo uz apstiprinājuma lapu.4-Apstiprinājuma lapā varēsiet redzēt sava pasūtījuma kā arī citu informāciju par savu kontu. Tagad veiciet visas nepieciešamās izmaiņas savam pasūtījumam un personīgajai informācijai.5-Pēc tam, kad esiet pārbaudījuši visu informāciju nospiediet “Apstiprināt un Maksāt” lodziņu un sagaidiet sava pasūtījuma apstiprinājumu.6-Kad kredītkartes kompānija būs apstiprinājusi Jūsu maksājumu, savā epastā saņemsiet rēķina kopiju, kurš apstiprinās Jūsu abonēšanu.7-Pēc tam, kad būs sācis darboties Jūsu abonements, Jūs saņemsiet divus epastus nedēļā, katru pirms kārtējās loterijas izlozes, ar pirkuma apstiprinājumu un biļetes skanētu kopiju ar uzdrukātu Jūsu vārdu uz tās. Jūsu vārds uz biļetes garantē, ka esiet legālais šīs biļetes īpašnieks un gadījumā ja biļete laimē, esiet vienīgā persona, kura var pretendēt uz laimestu.8-Turklāt jūs vienmēr varat ieiet Wintrillions.com un apskatīt jūsu pašreizējās un iepriekšējās iegādātās biļetes, kā arī jūsu konta informāciju.

Daži atgādinājumi


Visi loterijas abonementi ir jāaktivizē 24 stundas pirms konkrētās loterijas izlozes, kurā vēlaties piedalīties. Tomēr, apstiprinājumu Jūsu abonements saņems tikai pēc Jūsu kredītkartes kompānijas apstiprinājuma. Tas nodrošinās to, ka mums būs pietiekami daudz laika, lai iegādātos biļeti pie licencēta loterijas biļešu izplatītāja mazumtirdzniecības vietā, lai uzdrukātu Jūsu vārdu uz biļetes, ieskenētu to un nosūtītu Jums uz epastu.Mēs netirgojam un nepārdodam  loterijas biļetes. Wintrillions.com piedāvā loteriju kurjer-dienesta pakalpojumus, kad mēs pēc Jūsu pieprasījuma, uz Jūsu vārda iegādājamies loterijas biļetes licencētā loterijas mazumtirdzniecības vietā. Pēc tam mēs uzdrukājam Jūsu vārdu uz biļetēm (kas garantē, ka jūs esat vienīgais likumīgais biļešu īpašnieks), ieskenējam biļeti, un nosūtam Jums uz epastu pirms loterijas izlozes. Pēc tam Jūsu  biļetes tiek uzglabātas mūsu seifos. Ne Ledonford ne arī kāds no tās darbiniekiem nav saistīts ar loteriju komisijām jebkur pasaulē.Mēs nepretendējam uz nekādu daļu laimestu, kurus laimē mūsu klienti. Mums nav nekādu īpašumtiesību uz biļetēm, kuras mēs iegādājamies saviem abonementiem. Mēs neprasām nekādus papildus maksājumus par mūsu klientu laimestiem.

Loterijas izložu rezultāti

Izlozes rezultāti tiks publicēti mūsu mājas lapā, cik ātri vien iespējams pēc oficiālo rezultātu paziņošanas. Jūs varat arī pārbaudīt rezultātus katras loterijas oficiālajās mājas lapās.

Un ja nu Es laimēju?


Visas naudas balvas, kuras nepārsniedz $600 mēs varam atprečot automātiski Jūsu vietā un ieskaitīsim laimestu vai nu Jūsu abonementa kontā vai arī nosūtīsim Jums Jūsu laimestu. Tā ir Jūsu brīva izvēle! Ja izvēlēsieties, lai nosūtam laimestu Jums, tad Jums būs jāsedz vienīgi faktiskās komisijas maksas par naudas pārsūtīšanu.Ja Jūs laimēsiet balvu $600 vai vairāk Jums ir trīs varianti, opcijas :Mēs jums nosūtīsim oficiālu loterijas laimestu pieprasījuma veidlapu, kas jums būs jāaizpilda, jāparaksta un jāatsūta mums atpakaļ. Mēs iesniegsim Jūsu parakstīto veidlapu kopā ar Jūsu laimējušo biļeti atbilstošās loterijas komisijai, naudas saņemšanai. Pēc jūsu identitātes pārbaudes un Jūsu pieprasījuma autorizācijas, loterijas komisija izsniedz čeku uz Jūsu vārda. Paturiet prātā, ka loterijas komisijas vienmēr patur sev tiesības pieprasīt, lai Jūs, personīgi ierastos saņemt lielus laimestus, jo īpaši, ja jūs laimējiet Lielo Balvu!Mēs personīgi nodosim Jums rokās Jūsu laimējušās biļetes savos birojos, lai Jūs varetu saņemt savus laimestus paši.Mēs Jums nosūtīsim Jūsu biļeti pa sertificētu pastu vai ar jebkuru transporta veidu vai mehānisms, kuru Jūs noteiksiet. Visi  riski un izmaksas, kas saistītas ar biļešu transportēšanu, ir Jūsu atbildība.

Veidu, kādā saņemt savu laimestu un ko darīt ar jebkuru naudas balvu, izvēle ir Jūsu un tikai Jūsu rokās. Jums ir tiesības lūgt mūsu palīdzību, lai saņemtu savu balvu. Jūs esat ekskluzīvs un vienīgais biļešu īpašnieks un Jums jāizlemj, kā rīkoties ar savām laimējušajām biļetēm.

Metodoloģijas atšķirību, lai saņemtu laimestus un  balvas zem vai virs $ 600 iepriekš nosaka katras konkrētās loterijas izložu administrācija, nevis mēs. Mēs nevaram automātiski atprečot biļeti Jūsu vārdā, ja laimests ir $ 600 vai vairāk.

Vai es varu piedalīties ASV loterijā?

Ja jums ir vismaz 18 gadu, tad jūs variet izmantot mūsu servisu un iegādāties ASV loteriju biļetes.

Neskaitot Jūsu vecumu, nav nekādu citu striktu ierobežojumu indivīdam lai piedalītos ASV loterijās. Nav obligāti jābūt ASV pilsonim vai rezidentam, lai varētu piedalīties. Jebkura persona, no jebkuras pasaules valsts var izmantot mūsu pakalpojumus, neskatoties uz personas valsts pilsonību vai piederību.

Lai vai kā, Jums ir jāizmanto mūsu serviss un pakalpojumi tikai ja tas liek Jums justies ērti un komfortabli. Jūsu miers ir pati svarīgākā lieta mums. Ja Jūs pagodināsiet mūs ar savu uzticību, tad mēs darīsim visu iespējamo, lai Jūsu pieredze ar mums būtu droša, jautra, sniegtu Jums gandarījumu un nerastos nekādu problēmu.

Lai veicās!