Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:38, Did:0, useCase: 3

Piedalies konkursā un laimē sportiskas balvas!

Redakcija
Redakcija

27.septembrī norisināsies gaidītākais rudens aktīvās atpūtas notikums – “Jūrmalas skriešanas svētki”. Latvijas aktīvākie skrējēji, nūjotāji un citi aktīvās atpūtas piekritēji ir aicināti pieteikt savu dalību pasākumā un veselīgi pavadīt rudens dienu svaigā gaisā pie jūras. Piedakies arī tu! Nāc un laimē sportiskas balvas no Veselības pasaules, kā arī ielūgumus 2 personām uz Jūrmalas skriešanas svētkiem. Konkursu organizē Epadomi.lv sadarbībā ar “Alpha Baltic Sport”.

Šogad “Jūrmalas skriešanas svētku” dalībnieki tiek aicināti arī vienoties kopīgam mērķim – atbalstīt trūcīgās ģimenes un tajās augošos bērnus. No katras reģistrētās dalības maksas, pasākuma organizatori ziedos 1 EUR nepieciešamā mācību un ikdienas inventāra iegādei Jūrmalas dienas aprūpes centram bērniem.

“Jūrmalas skriešanas svētki” Majoru pludmalē pie “Baltic Beach Hotel” norisināsies otro gadu un šogad tie plānoti plašāki, tostarp ar jaunu – nūjošanas distanci, cēlu mērķi un vēl daudzveidīgāku izklaides programmu. Svētkos uzstāsies Latvijā pazīstami mūziķi – grupas “Samba de Riga”, Jenny May un “Otra Puse”, kā arī būs neskaitāmas radošas un jautras aktivitātes bērniem un pieaugušajiem.

Aktīvās atpūtas un sporta piekritēji no visas Latvijas ir aicināti pieteikt savu dalību šādās aktivitātēs:
• 10km un 5km distances individuālajiem skrējējiem,
• 5km nūjošana (jaunums), kas vienos Latvijas aktīvākos nojūtājus un ikvienu, kam tuvs ir iešanas prieks,
• 10 km stafešu skrējiens (4x2,5km), kurā īpaši aicināti piedalīties uzņēmumi, draugu kompānijas un citas komandas,
• Bērnu skrējiens (0,5-1km), kas paredzēts jaunākajai skrējēju paaudzei..

Pieteikties “Jūrmalas skriešanas svētkiem” ir iespējams, reģistrējoties mājas lapā Maratoni 2015 Reģistrējoties iepriekš, dalības maksa visās distancēs ir 7 EUR, bet kā ierasts Bērnu distancē bērniem vecumā līdz 12 gadiem un skolēniem, reģistrējoties iepriekš, dalība ir bez maksas.

“Jūrmalas skriešanas svētkus” organizē “Alpha Baltic Sport”, uz svētkiem aicina Jūrmala.

KONKURSA NOSACĪJUMI

Tev jābūt sekotājam portāla epadomi.lv lapām sociālajos tīklos:

(draugiem.lv/epadomi) vai/un (facebook.com/pages/epadomilv).

Konkurss norisināsies līdz 21. septembra plkst. 23.59.

Divus laimīgos uzvarētājus izlozēsim 22. septembra rītā!.