Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:38, Did:0, useCase: 3

Noslēdzies solāriju studijas "Lerona" ekspreskonkurss

Redakcija
Redakcija

Februāra vidū epadomi.lv sadarbībā ar solāriju studiju "Lerona" piedāvāja ekspreskonkursu, kurā atbildot uz jautājumiem varēja tikt pie pirmā pavasara iedeguma. Konkurss ir noslēdzies un laimīgais uzvarētājs zināms.

Konkursā lietotājiem bija jāatbild uz 5 jautājumiem, kas saistīti ar iedegumu solārijā. Uz visiem jautājumiem saņēmām 30 pareizas atbildes, tāpēc nācās izmantot konkursa noteikumu- uzvarētāju nosaka papildjautājumi.

Lai saprastu, cik laika vēl palicis līdz sauļošanās sezonai, šoreiz papildjautājums bija prognoze par gaisa temperatūru Rīgā. Sauļošanās dabā laikam vēl nesanāks, jo 1. martā konkursa noteikumos paredzētājā vietā Rīgā, Imantā, Kurzemes prospektā pulskten 14:00 dienā bija mīnus 1 grāds.

Šādu temperatūru paredzēja tikai viens konkursa dalībnieks, kurš arī kļuva par uzvarētāju. Tātad 1. vietu un balvu studijas "Lerona" dāvanu karti solārijam 20 latu vērtībā un sauļošanās krēmu YO! TAN 325 ml (cena 17,57 Ls) saņems epadomi.lv lietotājs anatolja. Balvas arī 2.- 5. vietas ieguvējiem, kuri prognozēja 0 vai mīnus 2 grādu temperatūru.

2. vieta- lietotājs oljajana saņems dāvanu karti salonā 10 latu vērtībā

3.-5. vieta- lietotāji majurija2, panteera un iwecha saņems dāvanu karti salonā 5 latu vērtībā

Par balvas saņemšanu uzvarētāju informēsim reģistrācijā norādītās personīgās epasta vēstules veidā.

Apsveicam uzvarētāju un aicinām piedalīties nākamajos konkursos!