Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:246, Did:0, useCase: 3


Dabisku dopingu rudenī meklē 30.oktobra žurnālā "Māja"

Redakcija
Redakcija

Mīlestība dzīvo, kad tā ir. Dziedātājas Lindas Dinsbergas un viņas vīra Aigara Dinsberga attiecības aizsākās 2012.gadā – laikā, kad abiem tās bija gluži vai tabu. Aigars bija Eirovīzijas producents, bet Linda piedalījās tās nacionālajā atlasē kā dziedātāja. Abi ir lieli ceļotāji. Ja būtu daudz naudas, tad to vien darītu, kā baudītu ceļošanas prieku. Paralēles var novilkt arī ar laulību, ar ģimenes dzīvi. Galvenais – lai ir mērķis, kur tu vēlies nokļūt, un interesants ceļabiedrs.

„Laikam esmu naivs, bet no sirds ticu, ka labais uzvarēs ļauno dažādās dzīves situācijās. Ir grūti, bet ticu, ka taisnība ir, tāpēc, ja ir labi mērķi un nodomi, viss izdosies. Jāsaprot, ka dzīve nav tikai karš,” uzskata grupas The Sound Poets ģitārists un viens no grupas dibinātājiem Normunds Lukša. Sarunā ar Māju viņš dalās pārdomās par dzīves veidotajām korekcijām cilvēku plānos un mirkli, kad mūzika kļuva par viņa stihiju.

No Parīzes uz Latvijas laukiem. „Rīgā jūtos laimīgs,” saka francūzis Teo, kura sirdi iekarojusi latviete. Māra ir rīdziniece ar saknēm suitu kultūrā. Ar Teo iepazinās mīlestības galvaspilsētā Parīzē un šobrīd, plānojot turpmāko dzīvi kopā, gatavojas pārcelties uz Latviju.

Šķērslis tievēšanai: diētas kļūdas un meli. Krūts vēzis: agrīns – izārstējams, vēlīns – ārstējams. Kalcijs: apēst vēl nenozīmē uzņemt. D vitamīna trūkst pusei pasaules. Un tev?

Praktiski padomi. Sagatavo savu divriteni ziemai! Dārza darbu kalendārs novembrim. Rudens raža klētī jeb kosmētikas maciņā. Dabisks dopings rudenī – šokolāde, medus, ogas.