Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:246, Did:0, useCase: 3


Lietas, ko mājās turēt nedrīkst

Redakcija
Redakcija

Māja ir cilvēka dvēseles un miesas projekcija. Viss, kas atrodas mājā tā vai citādi ir saistīts ar mūsu zemapziņu, vēlmēm un nākotni. Un ne katra lieta, kas atrodas mājā, ir laba un var nest veiksmi; diemžēl ir lietas, kas darbojas tieši pretēji. Tāpēc veiciet nelielu sava mājokļa inventarizāciju un bez jebkādas nožēlas atbrīvojieties no tām lietām, kas bojā mājas un jūsu enerģētiku.

Veci apavi un apģērbs

No apaviem vēlams atbrīvoties, tiklīdz tie ir novalkājušies vai noplīsuši. Arī no novalkātām mājas čībiņām. Tas pats attiecas uz apģērbu. Nevajag māju pārvērst vecu novalkātu lietu noliktavā- tās pievelk sliktu enerģiju un pat traucē pārmaiņām. Fen šui speciālisti pat apgalvo, ka vecas lietas neļauj sievietēm atbrīvoties no liekajiem kilogramiem un ienes dzīvē nemieru un apjukumu. Protams, ne visu uzreiz jāmet laukā, taču iztīrīt savus drēbju skapjus nenāks par ļaunu.

Ieplīsuši trauki

Atsevišķa saruna ir trauki. Tāda nu ir tā mūsu mentalitāte- ieplīsušus traukus mest laukā ir žēl, tāpat kā lietot labos arī žēl. Skaistos traukus lielākā daļa no mums novieto plauktos, bet sliktos lieto ikdienā. Un tad brīnāmies, kāpēc ir problēmas ar veselību un personīgajā dzīvē piemeklē dažādas nepatikšanas? Patiesībā plaisas traukos rada plaisas mūsu liktenī. Un tā nepavisam nav mistika. Trauki simbolizē ģimeni, mājīgumu, pārticību. Un ja trauki, ko lietojat, ir ieplaisājuši, tad zemapziņā nemanot, noskaņojam sevi uz neveiksmi. Tāpēc netaupiet skaistas servīzes tikai viesiem un svētku reizēm.

Kāpelējoši istabas augi

Ja mājās ir zaļojoši augi, tas ir labi, taču svarīgi, lai tie nebūtu kāpelējoši. Kāpelējošie augi piesaista mājai dažādas slimības. Ja tomēr vēlaties tos audzēt, tad tikai mājas ārpusē- tur tie ir pat ieteicami, jo aizsargā māju no nepatikšanām un ļaunas acs.

Sausas smilgas un kalmes

Daudzām sievietēm patīk izdaiļot savu mājokli ar sausām krāsainām kalmēm vai smilgām. Bet mūsu senči uzskatīja, kas tās var piesaukt nelaimi. Ir milzum daudz dažādu augu, ar kuriem drīkst rotāt un aromatizēt māju. Svaigi augi uzlabo enerģētiku, palīdz atbrīvoties no slimībām un dāvā labu garastāvokli Tāpēc nomainiet smilgas pret dzīviem augiem, bet skuju koku zariņus nesiet mājās tikai ziemas mēnešos- tādā veidā jums nekad netrūks pozitīvās enerģijas.

Kā noteikt, vai konkrēta lieta jums ir labvēlīga

Šīs ir tikai dažas lietas, no kurām atbrīvojoties, jūs krietni uzlabosiet sava mājokļa enerģētisko lauku. Jūs arī patstāvīgi varat noteikt lietu nevajadzīgumu.. To dara sekojoši: pieejiet pie katras konkrētas lietas un pamēģiniet parunāt ar to par saviem priekiem un bēdām. Ja jums tajā brīdī kļūst neomulīgi- šī lieta nav jūsu. Savukārt, ja sajūtaties labāk, tātad konkrētā lieta ir uzlādējusies ar jūsu enerģiju un spēj pasargāt jūsu māju no ļaunuma.