Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:246, Did:0, useCase: 3


Zoodārzā sācies ģimeņu mēnesis

Zoodārzā sācies ģimeņu mēnesis
Tiek laipni gaidīti apmeklētāji Rīgas Zoo.
Foto: rigazoo.lv

Ģimeņu dienas zoodārzā jau kļuvušas par tradīciju un arī šogad paredzēta virkne jauku, ģimenisku pasākumu. Un lai stiprinātu ģimeniskās saites,
15. un 16. maijā ģimenes aicina apmeklēt zoodārzu lētāk.

Biļešu Cenas ģimeņu dienā

Pilnai ģimenei ieejas biļete Rīgas Zoo izmaksās 10 Ls - 2 pieaugušie un 1-3 bērni, savukārt par katru nākamo bērnu jāpiemaksā tikai 1,0 Ls.

Kas notiks 15. un 16. maijā?

Dzīvnieku ģimeņu diena kopā ar Rīgas Piena kombinātu un klubu Cavies&Co.

Apmeklētāji varēs sveikt dzīvnieku ģimenes kopā ar Rīgas Piena kombinātu. Pie kasēm varēs saņemt īpašas ceļa lapas, kuras būs jāapzīmogo pie interesantāko dzīvnieku ģimeņu mītnēm, lai tad pie Lauku sētas līdz 16:00 saņemtu gardas pārsteiguma balvas no Rīgas Piena kombināta.

No 12:00 līdz 15:00 darbosies animācijas darbnīca.

No 10:00 līdz 18:00 Viesģimeņu izstāde sadarbībā ar klubu Cavies&Co. Akvārija zālē Ģimeņu dienas kuplinās dekoratīvo grauzēju izstāde – jūrascūciņas, žurkas, šinšillas, degu un peles. Savukārt dažs labs trusis ļausies arī apmeklētāju glāstiem.

No 11:45 līdz 14:15 - apmeklētāji varēs vērot roņa Puikas uzstāšanos, ziemeļbriežu pusdienošanu, katas lemuru un vēl virknes citu dzīvnieku barošanu.