Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:246, Did:0, useCase: 3


Instrukcija suņa nomierināšanai

Thundershirt - vislabākais atrisinājums suņu bailēm un nemieram.

Nomierina suni uguņošanas laikā, pērkona negaisa laikā, ceļošanas un transportēšanas laikā, kā arī atšķirtības nemiera mazināšanai, graušanas tieksmes mazināšanai u.c.

Thundershirt dizains ir patentēta dizaina spiedienu veidojošs apģērbs, kas nodrošina vieglu konstantu spiedienu uz suņa krūšu kurvi. Šis mierinošais spiediens mazina baiļu sajūtu un rada komforta un drošības sajūtu.

Thundershirt neprasa suņu apmācību, lai iegūtu efektīvu atrisinājumu. Daudziem suņiem, izmantojot Thundershirt pirmo reizi, simptomi samazinās vai izzūd (pie., izzūd trīcēšana, samazinās elsošana u.c.). Dažiem suņiem nepieciešamas 3 - 4 lietošanas reizes, pirms parādās uzlabojums.

Sekojošā instrukcija ļaus jums iemācīties izmantot Thundershirt, kamēr suns ir mierīgs, un palīdzēs izvairīties no tā, lai sunim nebūtu negatīvas asociācijas ar Thundershirt. Efektīva var būt arī Thundershirt izmantošana katru 4 - 8 nedēļu, kad suns ir mierīgs.

Lai nostiprinātu pozitīvas asociācijas ar Thundershirt, katru reizi pēc tā uzvilkšanas pacienājiet jūsu suni ar kādu gardumu. Vairums saimnieku ziņo, ka viņu suņiem tiešām patīk nēsāt Thundershirt, un daudzi suņi pat paši nāk pie saviem saimniekiem, kad izjūt bailes, lai tiem uzvelktu Thundershirt.

Nomēriet suņa krūšu kurvja apkārtmēru in izvēlaties atbilstošo izmēru:

IzmērsKrūškurvja apkārtmērs (cm)Svars
XXS22.5- 33.75mazāk par 5
XS32.5-454.5-8
S40-57.57-11
M45-659-23
L60-8018-32
XL77.5-10027-45
XXL95-125vairāk par 41

Uzvilkšanas instrukcija:

1. Uzlieciet Thundershirt uz suņa muguras un ar īso atloku apņemiet krūšu kurvi;

2. Apņemiet garo atloku apkārt krūšu kurvim un nostipriniet ar īsā atloka līplenti. Pielāgojiet, lai sunim būtu ērti;

3. Nostipriniet aug;s;ejo atloku pie garā atloka. Sakārtojiet un pārliecinieties, ka Thundershirt labi turas;

4. Krūšu atlokus apņemiet ap kaklu un nostipriniet ar līplenti.

Piezīme:Ja suns neizrāda nepatiku velkot Thundershirt pār galvu, tad atstājiet krūšu atlokus savienotus. Tad, kad atkal vilksiet Thundershirt, vienkārši izbāziet galvu caur savienotajiem krūšu atlokiem.

Pielaikošana un pielāgošana:

Thundershirt dizains nodrošina ērtu uzvilkšanu un noņemšanu. nav nepieciešams vilkt kaut ko pār suņa galvu vai bāzt ķepas caurumos.

Pirmo reizi lietot Thundershirt,iesakām brīdī, kad jūsu suns neizjūt bailes pēc sekojošas instrukcijas:

1. Pirms pirmo reizi uzvilkt Thundershirt, uzlieciet uz tā kādu gardumu un ļaujiet sunim to apēst. Parasti suņi uzticas tam, kas viņus baro vai arī lietām, kas asociējas ar barību. Tādā veidā šis triks ātri radīs jūsu sunim pozitīvas asociācijas ar Thundershirt;

2. Tad vienkārši sekojiet instrukcijai, kā to uzvilkt. Atstājiet Thunderhirt uzvilktu 5 - 10 min.

Ražotājs: Thundershirt Company, ASV

Latvijā iegādāties Thundershirt varat pie oficiālā izplatītāja: SIA Universitātes Vetfonds,

Jelgava, K.Helmaņa iela 8

Tālrunis: 63021962; 63021963