Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:246, Did:0, useCase: 3


Kur iegādāties ģimenes četrkājaino mīluli?

Kur iegādāties ģimenes četrkājaino mīluli?
Ņemot no patversmes, Tu vienlaicīgi izdarīsi arī labu darbu.
Foto: Sofija

Ja tomēr vēlies savā ģimenē jaunu draugu, rūpīgi apsver, vai Tev nepieciešams dārgs šķirnes dzīvnieks. Varbūt vari ņemt vienkāršu mīluli, ko noteikti atradīsi dzīvnieku patversmēs?

Tomēr pirms vispār iegādājies mājdzīvnieku, apdomā, vai varēsi atļauties katru mēnesi to pienācīgi aprūpēt (ņem vērā, ka būs nepieciešami līdzekļi ne tikai pārtikai, bet arī vakcinācijai un, atkarībā no mājdzīvnieka, būrītim, tualetei, pakaišiem, vitamīniem un citām lietām).

Ņemot no patversmes, Tu vienlaicīgi izdarīsi arī labu darbu - dosi citas un labākas mājas kādam dzīvniekam, kas pēc tām alkst.

Mīluli vari meklēt Juglas suņu patversmē, Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmē Līčos vai jebkurā citā tev mājām tuvā dzīvnieku patversmē. Sarakstu ar dzīvnieku patversmēm iespējams atrast šeit: dzivniekusos.lv: Dzīvnieku SOS .

Ņem vērā

Patversmēs dzīvniekus neatdod gluži bez maksas. Dzīvnieciņi ir sterilizēti, sapotēti, tiem likvidēti dažādi parazīti, slimie dzīvnieki ir izārstēti - tas viss maksā naudu. Ja katru no šīm procedūrām nākas veikt pašam, pie veterinārārsta, tas noteikti izmaksās dārgāk kā samaksāt par patversmes dzīvnieku.