Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:27, Did:0, useCase: 3


Pasmiesimies šodien

Redakcija
Redakcija

Smiekli pagarina mūžu, tāpēc negaidīsim rītdienu; pasmiesimies jau šodien!

Šodien es aizgāju uz draudzenes vecāku māju. Viņi teica, ka es smaržoju pēc lēta šņabja. Kad es viņiem pateicu, ka es strādāju laboratorijā un tur tiek lietots daudz spirta, viņi teica, ka es esmu pārāk stulbs, lai nodarbotos ar kaut ko tādu. Mana draudzene mani pameta tāpēc, ka viņas vecāki domāja, ka es esmu dzērājs.

Šodien es biju nodomājis paskriet, kad redzēju bērnu bumbu aizripojot virzienā, kur skrēju. Es apstājos, paņēmu bumbu un gribēju to viņiem atdot. Bet viens no viņiem sāka kliegt:'' Svešinieks briesmas!'' un viņa vecāki iznāca ārā. Man nācās paskaidrot notikušo policijai 30 minūtes.

Šodien es izmantoju pisuāru un man gribējās šķaudīt. Nespēdams apvaldīt šķaudienu, es nošķaudījos un atsitu galvu pret metāla stieni, kas atbalstīja pisuāru. Pilnīgā sajukumā es atkāpos atpakaļ no pisuāra, kamēr čurāju, un saslapināju grīdu, sienu un blakus stāvošo personu.

Šodien es pamodos un domāju, ka esmu vienīgā mājās un tādēļ kaila gāju augšā pa kāpnēm uz vannas istabu. Mans tētis arī bija pamodies un domājis, ka ir viens un nolēmis uz vannas istabu doties kails. Mēs saskrējāmies.

Šodien es mēģināju atturēt meiteni, kura bija piedzērusies, no braukšanas, paņemot viņas mašīnas atslēgas. Viņai somiņā bija vēl vienas. Viņa mani notrieca ar mašīnu, kad es gāju mājās.

Šodien man nācās izvēlēties starp vienu uzaci vai nevienu, jo es ļoti cieši guļu un mans brālis ir idiots.

Šodien aizgāju uz dēla futbola spēli. Es saucu viņa vārdu un māju. Redzēju, ka viņš kaut ko nočukst komandas biedriem. Vēlāk es ar vīru skatījos spēles video un tajā viņa draugi prasīja :''Kas tā tāda?'' un mans dēls atbildēja: "Nezinu.''

Šodien mana meita pieskrēja pie bibliotekāres bērnu nodaļā un kliedza: ''Mammu!' un viņu apskāva. Bibliotekāre uz viņu paskatījās un teica :''Es neesmu tava mamma.'' Mana meita atbildēja: ''Es zinu. Bet tu esi labāka par mammīti.''

Šodien aizgāju peldēties. Peldbaseins bija ļoti pārpildīts un, kad es no tā kāpu ārā, maza meitenīte pieskrēja man klāt, rādīja ar pirkstu un kliedza :''Mammīt, es gribu lielas krūtis kā šīs, kad es izaugšu liela.''

Šodien mana 5 gadus vecā meita skatījās multfilmas. Bija bārbiju reklāma. Mana meita dziedāja līdzi :''Esi tas, kas tu vēlies būt , B-A-R-B-I-E.'' Tad viņa pagriezās pret mani un teica: ''Mammu, es gribu būt prostitūta.''

Šodien pie manis ieradās policija, lai pārbaudītu sūdzību par vardarbību pret bērniem. Man nācās pavadīt stundu izskaidrojot, ka dēlam tika dota svecīte. Kaimiņi bija dzirdējuši manu dēlu histēriski šņukstot: "Tēti kāpēc tu man to liec dibenā? Tas sāp.'' Mans kaimiņš domāja, ka es izvaroju savu bērnu.

Šodien man vajadzēja tēlot supermena lomu skatuves iestudējumā. Viņiem nācās piebāzt manu apakšveļu, jo TAS nebija pietiekami liels.

Šodien es sastrīdējos ar savu draugu. Es viņam piezvanīju un sāku bļaut. Viņš teica, ja es gribu šādā veidā beigt attiecības, tad man tagad ir jānoliek klausule. Pirms es pateicu, ka viņu vēl joprojām mīlu un negribu šķirties, mans telefons izlādējās.

Šodien es nosvinēju savu 21. dzimšanas dienu. Mans draugs, ar kuru esmu kopā jau 3 gadus, uzdāvināja man rozā vibratoru. Es domāju, ka tas ir joks un teicu :''Man to nevajag, jo man esi tu!'' Viņš atbildēja: ''Tas ir tas, par ko es gribēju ar tevi aprunāties.''

Šodien ir mana 18. dzimšanas diena. Vecāki man uzdāvināja dāvanu karti 5 dolāru vērtībā. Tā nāca par brīvu kopā ar Iphone, kuru viņi nopirka manai māsai par pamatskolas beigšanu.

Šodien ieguvu jaunu frizūru un, kad mana 5 gadus vecā meita to ieraudzīja, viņa smējās un teica, ka es izskatos pēc vīrieša. Pēcpusdienā es saņēmu satrauktu zvanu no skolas. Mana meita bija visiem teikusi, ka mamma ir prom un viņai tagad ir divi tēvi.

Šodien es pamodos manu vecvecāku mājā, vēl joprojām nebiju kārtīgi pamodusies, gāju iztīrīt zobus. Mana mute kļuva nejūtīga un es paskatījos uz zobu pastu, kuru lietoju. Izrādījās, ka tas bija mana vectēva pretniezes anālais krēms.

Šodien es biju pie zobārsta, lai izbalinātu zobus. Paskatoties uz zobārsta degunu redzēju lejup slīdošu puņķi virs lūpas. Es mēģināju lēnām pavirzīties tālāk. Viņš teica: "Nekusties!" un viņa lūpu kustība izraisīja puņķa iekrišanu manā mutē.

Šodien tētis uzrakstīja man īsziņu ar tekstu: "es tevi mīlu" es atbildēju: ''Es arī tevi mīlu tēt, tu esi dzēris?'' un viņš atbildēja: ''Protams, ka esmu''.

Šodien es atklāju, ka mans 18 gadus vecais dēls čurā uz paklāja, kad ir pārāk slinks rītos izkāpt no gultas un pie visa vaino kaķi.

Šodien ļoti pārpildītā publiskā tualetē, sporta arēnā, pēc skatīšanās kā kāds vīrietis lieto pisuāru, mans 6 gadus vecais dēls pagriezās pret mani un iesaucās :''Tēti, tā vīrieša desiņa ir daudz lielāka par tavējo!'' Visi tualetē to dzirdēja un nekavējoties uz mani paskatījās.

Šodien es savā portatīvajā datorā uzstādīju pirkstu nospiedumu skeneri. Tas darbojās, bet zinātnes vārdā es nolēmu nolikt uz tā savu daiktu, lai redzētu vai dators to atpazīs. Kad es mēģināju to izdarīt, istabā ienāca mana mamma.

Šodien ar draugu aizgāju iepirkties un uzvilku divus krūšturus, lai manas krūtis izskatītos lielākas. Ejot prom, viens no apsardzes pamanīja vairākas krūštura lencītes un apsūdzēja mani zādzībā. Nākamās 20 minūtes man vajadzēja apsardzei izskaidrot situāciju.

Šodien es pieskatīju 5 gadus vecu meitenīti. Viņa atskrēja pie manis aplika rokas ap vidukli un teica: ''Ņamm! Es tevi apēdīšu!'' ar seju manā kājstarpē. Es sarkastiski teicu:'' Beidzot kāda darbība!'' Es pagriezos, lai atklātu, ka viņas tēvs uz mani skatās un visu to ir dzirdējis.

Šodien domāju, ka būtu smieklīgi, ja es pielavītos savam kaķim no mugurpuses un nobiedētu viņu ar skaļu '''Būūū!' Kaķis uz to atbildēja ar palēkšanos, skriešanu pāri manam dzīvoklim, kas varētu būt diezgan pieņemami, izņemot to, ka viņa atstāja sliedi šķidra sūda visur, kur bija skrējusi.

Šodien es pamodos un paskatījos spogulī, pamanīju, ka mana seja ir noklāta ar spīdumiņiem. Es prasīju par to sievai un viņa teica, ka tos ir uzlikusi, kad es gulēju, lai es mirdzētu kā Edvards (Twilight), kad esmu saules gaismā.

Šodien es izlēmu izmēģināt sava psihologa ieteikumu. Es viņai biju izstāstījusi, ka man ir problēmas kontrolēt dusmas, viņa teica, lai es metu pret kokiem akmeņus. Es metu akmeni pret koku, ļoti stipri. Tas atsitās un trāpīja man virs acīm. Es vēl joprojām esmu nenormāli dusmīga.

Šodien es saņēmu zvanu no vecāku advokāta. Kad es atbildēju uz zvanu, viņa domāja, ka es esmu mana māte un izstāstīja detaļās par manu vecāku šķiršanos. Esmu 13 gadus vecs zēns, kurš izklausās kā sieviete un tikko uzzināja, ka mani vecāki šķiras.

Šodien es noskūpstīju savu vīru un viņš man teica: ''Es tevi mīlu.'' Un tad mans 5 gadus vecais dēls teica manam vīram: ''Kā tu vari viņu tik ļoti mīlēt, ja viņa ir tik ļoti neglīta?''

Šodien mans 75 gadus vecais darba devējs bārā mani pasauca un teica, lai es atlaižu'' Reičelu -stulbo kuci, pēc nākamās reizes, kad viņa izdarīs kaut ko nepareizi.'' Es esmu Reičela.

Šodien visi mani draugi un skolotājas prasīja, kas noticis, tāpēc ka es izskatījos bēdīga un nogurusi. Bet man viss bija kārtībā. Tā bija pirmā reize, kad aizgāju uz skolu bez kosmētikas.

Šodien aizgāju pie savas vecmāmiņas, kura reizēm mani neatceras un šodien domāja, ka es esmu viņas māsa un mēģinu viņai atņemt vīru. Viņa man iesita ar spieķi un nosauca par padauzu.

Šodien es biju iegājis veikalā. Kad biju pie kases, pamanīju, ka kasiere ir diezgan forša un pasmaidīju. Viņa arī pasmaidīja un teica: ''Hello, how are you?'' Tā vietā lai pateiktu ''I'm good'' vai ''I'm okay'' es pateicu: ''I'm gay.h