Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:286, Did:0, useCase: 3

Izklaide Rīgā - izveidots jauns aktīvās atpūtas parks

Redakcija
Redakcija

Izklaide Rīgā - izveidots jauns aktīvās atpūtas parks
Foto: GUNSnLASERS.lv


Novembrī savas durvis vaļā vēra ceturtais “GUNSnLASERS” izklaides parks, kas klientiem piedāvā lāzertag, airsoft un peintbola spēles. Tagad izklaide Rīgā pie “GUNSnLASERS” pieejama arī Pārdaugavā, Šampētera ielā 1 (tuvu t/c Spice, tieši pie Zasulauka dzelzceļa stacijas). Vairāk par jauno izklaides parku Pārdaugavā lasi “GUNSnLASERS” mājaslapā ŠEIT!

Izklaide Rīgā sportiskā gaisotnē

“GUNSnLASERS” jau teju septiņus gadus piedāvā aktīvās atpūtas iespējas, ko klienti īpaši iecienījuši bērnu ballītēm, dzimšanas dienas svinībām, kā arī vecpuišu ballītēm un korporatīviem pasākumiem. Šī izklaide Rīgā ir lieliska ideja arī vienkārši atpūtai brīvdienās, lai kārtīgi izkustētos un gūtu pozitīvas emocijas!

“Jaunais Šampētera parks ir veidots tā, lai būtu patīkami atpūsties gan bērniem, gan pieaugušajiem. Esam labiekārtojuši vairākus atpūtas stūrīšus, kuros var turpināt ballīti ar pašu līdzi paņemtiem ēdieniem un dzērieniem. Siltajās atpūtas telpās bez maksas var uzspēlēt novusu, Alias, kārtis un citas galda spēles,” stāsta “GUNSnLASERS” mārketinga vadītaja Annija.

Mājīgas atpūtas telpas

Izklaide Rīgā vai jebkur citur nav iedomājama bez kārtīgi uzklāta cienasta galda. Tieši tādēļ “GUNSnLASERS” jaunajā Šampētera atpūtas parkā ir labiekārtojuši plašu telpu ar vairākiem galdiņiem, kas paredzētu svinību turpinājumam pēc kādas no aktivitātēm.

Foto: GUNSnLASERS.lv

Bez maksas klientiem tiek piedāvāts:
● galdi un krēsli siltā telpā;
● kafija, tēja, ūdens;
● novuss, Alias, kārtis u.c. galda spēles.

Teritorijā ir arī liela bezmaksas stāvvieta, tādēļ iepirkumu maisi nebūs tālu jānes. Galdiņu savai kompānijai iespējams rezervēt brīdī, kad reģistrējat pasākumu caur e-pastu info@gunsnlasers.lv vai arī zvanot pa tel. +371 27274646.

Foto: GUNSnLASERS.lv

Izklaides iespējas jaunajā parkā

“GUNSnLASERS” jau vairākus gadus sevi pierāda kā spēcīgu uzņēmumu, regulāri attīstoties un piedāvājot klientiem ko jaunu. Arī jaunais Šampētera parks nav izņēmums!

Reball jeb iekštelpu peintbols ar gumijas bumbiņām
Šī izklaide Rīgā ir jaunums. Reball patīk gan bērniem, gan arī pieaugušajiem.

Kas ir peintbols ar gumijas bumbiņām?
● Tiek izmantotas dažada cietības gumijas bumbiņas
● Ja trāpa, nepaliek krāsa uz trāpījuma vietas
● Ieroča stiprumu var regulēt atbilstoši telpas platībai un spēlētāju vecumam
● Reball var spēlēt no 10 gadiem
● Nav jāmaksā par papildu bumbiņām - šauj, cik gribi
● Spēles gaitā tiek izpildītas dažādas misijas, ko dod instruktors
● Instruktors visu spēles laiku ir kopā ar spēlētājiem un rūpējas gan par kārtību, gan jautrību

Foto: GUNSnLASERS.lv

Lai gan izklaide Rīgā šobrīd ir pieejama ļoti dažāda, šis jaunais pakalpojums ir mūsdienīgs un beidzot arī ienāk Latvijā. Salīdzinot ar klasisko krāsu peintbolu, reball cenas ziņā ir draudzīgāka opcija, jo nav jāmaksā par papildu bumbiņām.

Lasertag jeb lāzerpeintbols

Viena no top aktīvās atpūtas aktivitātēm, kas ar katru gadu kļūst arvien populārāka. Lāzertagu visbiežāk izvēlas bērnu dzimšanas un vārda dienas svinībās, kā arī korporatīvos pasākumos.

Kas raksturīgs lāzertagam?
● Jaunākie spēlētāji ir 4 gadus veci;
● Spēle notiek ar lāzera ieročiem, kas “šauj” ar veselībai nekaitīgiem stariem;
● Par trāpījumu signalizē skaņas signāls ierocī un vibrācija galvas apsējā;
● Pēc spēles visiem tiek izdalīti diplomu ar statistiku - cik reizes izšāva, cik reizes trāpīja pretējās komandas dalībniekiem, cik precīzi šāva utt.;
● Spēles starta komplektā tiek iekļauts viss vajadzīgais;
● Instruktors dod dažādas misijas visā spēles laikā.

Foto: GUNSnLASERS.lv

Jaunajā parkā Šampētera ielā 1 lāzertagu var spēlēt 1200m2 plašā iekštelpu laukumā, un drīzumā ir plānots atvērt arī lielu āra laukumu. Iekštelpu laukumā vienlaikus var spēlēt aptuveni 25 spēlētāji. Ja vēlies uzzināt vairāk par šo dinamisko spēli, apmeklē “GUNSnLASERS” mājaslapu TE!

Taktiskais airsofts

Stratēģiska kaujas šaudīšanās sporta spēle, ko lielākoties izvēlas vīrieši.

Airsoft spēlē:
● drīkst piedalīties, ja Tev ir vismaz 16 gadi;
● spēlē ar īstu ieroču kopijām jeb replikām;
● izmanto mazas plastmasas sakausējumu bumbiņas (~ 0,2g);
● drīkst spēlēt tikai speciāli pielāgotās platībās, kā arī ar atbilstošu drošības ekipējumu;
● laukumos ir izvietoti dažādi slēpņi, kā arī reizums spēles notiek norobežotās meža teritorijās.

Šī izklaide Rīgā un arī citur Latvijā notiek gan āra laukumos, gan arī iekštelpās. Svarīgākais, ka laukumi ir norobežoti tā, lai tajos neiekļūtu personas, kas nepiedalās spēlē.

Foto: GUNSnLASERS.lv

Viena no “GUNSnLASERS” priekšrocībām ir tā, ka izklaides parki ir ierīkoti vēsturiskās ēkās, kas piešķir autentisku elpu un dod vēl foršāku spēles pieredzi.

Vēsturiska un autentiska ēka

“GUNSnLASERS” Šampētera parks Pārdaugavā ir izveidots kādreizējā manufaktūras ēkā un tai piederošā teritorijā.

Foto: GUNSnLASERS.lv

Muižai piederoša teritorija

Zeme pie Zasulauka dzlezceļa stacijas, kur šobrīd atrodas arī “GUNSnLASERS” parks, senos laikos piederējusi muižai. Viens no tās saimniekiem bijis arī Oto Hermanis fon Fītinghofs, kurš licis pamatus Rīgas vācu teātrim.

19. gadsimtā, kad zeme tikusi sadalīta vairākos gabalos, sāka attīstīties rūpniecība. Tad arī tikusi uzcelta manufakatūras ēka, kurā šobrīd attīstās arī “GUNSnLASERS”.

“Mūsu jaunais parks atrodas vēsturiskā ēkā, tādēļ liecības par daudzu gadu senu pagātni esam daļēji saglabājuši gan spēļu laukumos, gan atpūtas telpās. Mums ir iespēja apdzīvot šāda tipa mājas, kas bieži vien ir neizmantotas, lai gan ir lietošanas kārtībā gan tehniski, gan arī vizuāli,” piebilst Annija.

Foto: GUNSnLASERS.lv

Mūsdienās par vēstures liecībām kalpo arī Šampēterī esošās koka mājas ar grezniem koka ornamentiem. To dēļ šīs mājas dēvē par Šveices stila ēkām. Tās ir celtas 19. gs., kad līdz ar rūpniecību, rajonā uzplauka arī tūrisms. Krievi un vācieši brauca uz šejieni atpūsties kūrortos.

Brauc izklaidēties un atpūsties arī Tu! Lai rezervētu pasākumu jaunajā “GUNSnLASERS” aktīvās atpūtas parkā Šampētera ielā 1:
● zvani pa telefonu 27274646;
● raksti uz e-pastu info@gunsnlasers.lv;
● ienāc mājaslapā www.gunsnlasers.lv un uzzini vairāk!

Katram laiku pa laikam vajag aizmirst par ikdienas rutīnu un ļauties pozitīvām emocijām un draudzīgam sacensību garam. Dodies uzspēlēt lāzertagu, peintbolu vai airsoft Šampētera ielā 1, Pārdaugavā!